Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А куди дінеться. Казав, що в голові не вкладається, аще як побачив сам той тест, то капець:) О такий в мене тест (то не мій, то з бейбіплану стягнула, але мій точно такий самий сьогоднішній) [​IMG][/URL][/IMG]

2. дашулька

дашулька Well-Known Member

Лідочка,а Ви впевнені,що Ви на 7-ому тижні? бо така ледь помітна смужка може свідчати,що термін буквально тиждень-два-три. принайми у мене з Полінюською так й було..

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

4. Лідочка

Ні в чому не впевнена, бо місячні були, потім десь за тиждень знов мазало (десь тиждень), тому все може бути:)

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Коли малому було десь 8 місяців у мене 4 тести різних фірм були слабо позитивні, а 3 з однією полоскою... вагітності не було, шо то було не відомо. Думаю, якщо ти вагітна то краще УЗД не робити, а здати аналіз ХГЧ в динаміці...він покаже термін вагітності і виключить позаматкову...

6. allusya

allusya Well-Known Member

У мене був такий самий, тобто була ледь помітна друга смужка, я сама не вірила і цілий день бігала до чоловіка з тестом і перепитувала чи то в мене глюки чи дійсно є ледь помітна смужка. Все-таки тест не помилився. Тому надія є. Тест просто треба повторити хоча б за 2 дні, можна зранку внеділю. Бажаю успіхів і підтвердження малятка :)
    А головне памятати, що на все воля Божа.

7. Лідочка

В Червонограді нема де здати....я би то вже зробила.

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В мене тест через 1,5 тижні після зачаття показав 1 полоску. І я думала, що не вагітна. А от після затримки вже показав 2 полоски.

9. Лідочка

Та власне в мене топоказує, не то шо я бачу, а й чоловік, мама, сестра, я вже ж носила всім - думала в мене якісь глюки чи шо? Зроблю ще в неділю, буду бачити. Лінієчку ше не заберу, бо вірю шо може все таки там ляля...вже якось звиклася з думкою.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми ще тут. Щось мені аж не віриться, що те все вчорашнє було лише репетицією... :dntknw: Я ледве заснула, так хапало усе й нило... А то не воно. :cry: Будемо далі чекати.

11. Лідочка

Ліль, там вже може бути відкриття огого!!!!

12. Liliyah Romanova

Так відчуття нуль. Все спокійно, больові відчуття мінімальні. Ніц не хапає, тільки лобкова кістка при ході ниє.
    Іду перевірю, але як на мене, відкриття нема.

13. Лідочка

Йдете до акушерки? (я думаю шо мінімум 4 см.:))

14. Liliyah Romanova

Е-е-е-е, я думала сама перевірити. :xaxa::blush:
    Щось то зовсім не схоже на те, як із Дарком було... :nea:
    Може, справді задзвоню до акушерки й розпитаю, що вона думає.

15. Лідочка

А як то сама???? Чи ви жартуєте?
    А то не мусить бути схоже як з Дарчиком, кожна вагітність і пологи різні, я думаю, що вам залишилося зовсім трішки:)

16. Liliyah Romanova

Ну, та я, по ідеї, знаю, як в мене шийка матки виглядає в звичному стані. :blush: Щось ви так налякалися, що я тепер думаю, чи варто самій промацувати чи ні. :scratch_one-s_head:

17. Лідочка

Та я теж як слідкувала за плідними днями, то могла визначити положення і стан шийки, але чи я би в себе визначила відкриття чи ні, я шось не знаю. Ну, спробуйте....тільки обережно...

18. irushka

irushka Well-Known Member

Мені до речі теж цікаво чи можливо самій перевірити відкриття, хтось це робив?
    Лілю, коли б це не відбулось - зараз чи 15 вересня, нехай Бог помагає! Я вже з нетерпінням чекаю твоєї розповіді про пологи, вона мусить бути дуже гарна і щаслива:) Бородінка, Sera, Мамуля - вам того ж бажаю, легких і щасливих пологів!
    А я сьогодні оформила декрет, але з тим їждженням по поліклініках і збиранням печаток і підписів я вже м`яко кажучи, замахалася.Ще й ніхто крові моєї не хоче - аналіз у Винниках тепер з якогось дива не роблять, посилають на Медової печери, а там нема реактивів і вони теж не беруть, я вже три рази отак голодна від ранку до обіду їжджу щоб мені крові спустили, але безрезультатно...
    Моя дільнича не може щоб не згадати мені про передчасні пологи, кожного разу мусить полякати що таке дуже часто буває, а ще сьогодні дочиталася що в мене в 12 тижнів перележання плаценти було, рекомендувала лежати побільше :girl_crazy: і негайно узд, бо треба знати де плацента, бо раптом кровотеча... Ой, замучила мене та поліклініка...

Останнє редагування: 3 Вересень 2010
  19. Liliyah Romanova

Мені виглядає, що десь на два пальці. Можу й помилятися.
    Акушерку наразі турбувати не буду. Перейми зникли, то наразі насолоджуюся станом спокою.
    Вітаю з виходом у декрет!!
    А щодо крові й лікарки щиро співчуваю. Я тут ні разу кров натще не здавала. Чому в Україні до такого змушують - не розумію.
    І щодо передчасних мені теж говорили, бо ймовірність існує. Однак зі мною говорили, аби заспокоїти й налаштувати позитивно, а в тебе виглядає так, що намагаються власне налаштувати на той гірший варіянт. Тримайся й не слухай дурниць. Усе буде чудово!!!

20. Надька

Надька Well-Known Member

Дівчата, вітаймо ще одну матусю... hrystusja сьогодні народила хлопчика.... хай будуть здорові.... :)
    а ми з нею планували разом народжувати:girl_curtsey: а ось як вийшло :girl_crazy: вона писала шо в неї інтенсивніші виділення а то були передвісники пологів, бо сьогодні вона прийшла до лікара а він зразу сказав шо сьогодні народить ось так.... от такі сюрпризи...
    :girl_tender:
    я теж була сьогодні у Данкова то він сказав шо маю на 19-20 родити.....будемо чекати

Статус теми:
Закрита.