Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Лідочко, вітаю!!!!
    Це Божий дарунок за довге чекання першої лялі :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Добре пошукайте. Ви ж знаєте, є відмовки, а є шляхи вирішення. От останні й шукайте. Якщо дійсно будете хотіти природніх і будете шукати можливість це реалізувати, Бог вам дасть те, про що просите.
    От і в мене так. То ниє, то хапає. То поперек, то низ живота... Ну ні, щоб разом, а не по черзі? Так вже хочеться, аби пошвидше...

Якраз про це від ранку думаю... Цікаво, чи справді так буде.
    Рано ще ходила на масаж. Записалася на наступний тиждень, але попередила, що якщо щось, то подзвоню й попереджу.
    Ще записалася нині на манікюр та педикюр. Домовлялася й згадувала Уляночку, котрій води почали підтікати в перукарні, поки волосся фарбувала.
    А ще наступного тижня маємо йти на дві імпрези. І в Дарка школа починається. На вихідних Роман буде реколекції в семінарії проводити...
    Чи чекатиме наш малючок, поки то все скінчиться, чи братика послухає, що до 15-го вересня - то задовго... :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 2 Вересень 2010
  3. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене теж так хапало, по черзі, я б сказала навіть так: лише живіт. Так з думкою, що мабуть ще це не воно доходила до розкриття 8 см, поки мені не сказали що народжую, не повірила:girl_crazy:

4. Liliyah Romanova

Та в мене так із 35-го тижня. По два-три дні на тиждень так хапає.
    Я просто орієнтуюся на відчуття під час перших пологів. :blush: Коли зрозуміла, що вже воно, інтервал був 5 хвилин, а ще через 2 години Дарко народився.
    Крім того, при справжніх переймах говорити неможливо, ходити також. Принаймні я не могла. )))

5. Holly

Holly Moderator

Лідочко, вітаю! Просто слів нема

6. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Лідочко, гарної та легкої Вам вагітності!
    Яке то десь щастя,правда?!

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нічого собі. Мені теж снилося, що я велику щуку тримаю у руці. Але я не вагітна, не плануюча і наразі не особливо бажаюча....

вітаю! ви такими темпами скоро будете багатодітною мамою.Але і бережіть себе зараз, адже після кесарського ще мало часу минулося. Уявляю собі реакцію чоловіка!

8. mamulja

mamulja Member

В мене почався просто караул, телефон цілими днями не замовкає, то родичі, то друзі, то співробітники видзвонюють, питаються чи я з поповненням вже чи ні, чи коли маю родити (я хіба я сама знаю, тільки Бог знає коли пора). От всім і відповідаю "вчора":girl_crazy:
    Навіть дільнича моя через день дзвонить, між прийомами. Бо по гестації в мене термін 29 серпня, а по УЗІ 7 вересня, а оскільки УЗІ показало що дівчинка і ще друга дитина, товсі сподівалися що народжу швидше, а воно ніяк.
    А очікування смерті, гірше самої смерті.
    В мене по ранках то живіт ниє, вже сидіти важко, лежати важко, ходжу по квартирі як примара, сечовий коле коли дитя рухається (правда красуня вже стала спокійніша).
    Так, що я вже в повному очікуванні, думала буду народжувати на Мечнікова, але бачу що не встигну, закриваються, останній термін субота 9,00 ранку. Прийдеться домовлятися швиденько де-інде. Ось так.

9. Liliyah Romanova

А я читала, що то не така вже й правда. І насправді дівчатка люблять засидітися, то тільки народні вірування, що засиджуються хлопчики.

Останнє редагування: 3 Вересень 2010
  10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Десь в неті читала ідею, що вагітність - то такий піднесений стан, що для того, щоб народити, жінку треба "приземлити" (стрес, сварка чи ще яка гадість). А у мене, окрім 1 вересня, суцільна приземленість! Сподіваюсь, що вчора була остання крапля - зламала собі половину п"ятого зуба!!! :sad: Це вже другий зуб за цю вагітність, який "пішов спати"!!! Попередній, щоправда мудрості, видерли 2 тижні назад з болючим пульпітом.

За УЗД маю нині ПДП, але поки тихо.

Тішуся і співпереживаю за Лідочку! Бо розумію, скільки натхнення і сили їй тепер буде потрібно, адже дві дитини - це не у двічі, а у тричі більше клопотів!!!

Лілю!!! Тримаємо за Вас кулачки - цікаво, хто перший ;)

11. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

в мене і хлопчик 42 тижні сидів, і дівчинка (друга) щось не спішиться народжуватись. вчора був друге пдп... і нічого. вже і вишивку закінчила, і пінеточки, а ляля не спішить. чекає, поки картинку оформлю, чи що? ну то трохи довго їй чекати, бо поки нема ідей. от, прибиру сьогодні, подивлюсь, може, зважиться:). та і їсти хлопцям наготовано, якщо сьогодні завтра родити - як раз супу на 3 дні вистачить (кашу-макарони-картопля чоловік і сам якось приготує, та й курку осилить зварити)

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мене всю ніч поясниця дуже нила, шось переживаю.....

13. Leila

Leila Well-Known Member

А тест більше не робили часом. Я загриміла з малою на збереження, бо носила малого, незнаючи що вагітна, мазало навіть я думала все капець. Треба лежати вам Лідочко. Може до лікаря зверніться

14. Лідочка

А во зараз побіжу куплю тести різної фірми ще і зроблю, бо щось мені так неспокійно.

15. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Лідочко, я Вас вітаю!!!!!Ви головне не переживайте, бо то ще гірше...Я пам"ятаю, що десь на такому терміні мене сильно заболів низ живота...то я так ревіла, не могла заспокоїтись, але потім мама мені сказала головне заспокійся і молися і все буде добре...І дякувати Богу, ми вже кругленькі....

16. Лідочка

Ех, зробила чотири різні тести, 3 з них - "мовчать", один якийсь Babycheck показує слабку рожеву полоску. Саме основне, що евітест нічого не показав, а я найбільше йому довіряю:sad::sad::sad::sad::sad: Не знаю, буду чекати поки що, а з понеділка піду зроблю УЗД

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

А я прощаюся з "Пузатою хатою" (думаю, що на деякий час:mocking:) і чемчекую в "Немовлята"!!!! Всім дівчаткам, що ще чекають своїх курчаток, бажаю легких пологів і здорових малюків!!!! :kiss::girl_bye2:

18. Hruska

Hruska Well-Known Member

Краще ХГ аналіз :).
    Лідочка, не розстроюйтеся...бачу Ваші сумні смайлики і аж самій сумно стало...
    Згадалося мені, як в мене також була затримка і я ще на форумі писала, що от якби було добре, якби то була дитинка але не може бути, бо місячні починаються, бо живіть і спина страшенно ниють, та вже й почало щось там мазатися... і вже собі тихенько шкодувала, що то не маля, але Бог дав нам радість....виявилося все набагато оптимістичніше :), то ж не сумуйте - Ви маєте маленьку потішку і як буде воля Божа то й будете мати ще одну, а той 2-і і 3-и...за певного часу і за певних обставин...
    А в понеділок будете вже знати точний результат (хоча в лікарні на Джамбула ХГ аналіз роблять за день)..от тоді вже будемо всі разом з Вами або сумувати, або радіти :)

19. Лідочка

Дякую. Та я би вже сьогодні зробила той аналіз, але я не у Львові. Поясниця ниє, живіт не болить, нічого не мажеться. Вчора тест чітко показав, хоч ще і рожева полоска була, сьогодні один рожеву, ще якийсь самий дешевий щось на подобі полоски показує, еві мовчить, експрес тест теж мовчить. Піду на УЗД бо боюсь позаматкової.

20. Hruska

Hruska Well-Known Member

Так, тільки без крайнощів...все буде добре!
    Купуйте ще завтра тест, після завтра...ну а що робити? Я кожні 4-и дні так мучилася і так нічого і не показували, лише той НАЙПЕРШИЙ показав ледь помітну смужку, яка все мені давала надію :)
    А УЗД таки дійсно покаже реальну картину :)
    А що чоловік каже? Готовий до подарунка? :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.