Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам

:p А я ще на школі собі подумала, що можливо Зореслава вагітна... а вона вже й народила... пузо було не дуже велике ;)

Вітання їй!

А взагалі треба всім форумчанкам-колобкам на тих школах здибатися :):) Не впевнена, що завтра зможу піти на Сихів (до речі, де то саме на Сихові?), але в Четвер я собі постановила бути... якщо не народжу :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Привіт, а ми вже тут переживали, куди ти поділася і чого не пишеш. :)

3. Ума

Ума Super Moderator

Мій чоловік коли переглядав миттєву валізку до пологового будинку (так ту валізку названо в моєму щоденнику-календарику), то питається мене чи я прала дитячі речі. Пояснюю, що нові не обов"язково прати, достатньо пропрасувати. Одразу вислухала лекцію на тему того, що я навіть не уявляю хто ті речі дивився, шив, тримав і тп. Тому маю спец.завдання то всьо перепрати і пропрасувати знову. В мене така дилема була з порошком - я в магазині певно з годину вичитувала склад тих порошків... нічого путнього не знайшла, але по складу найменший відсоток усіх тих хімій був в порошку ТЕО ВЕВЕ. Купила я його і попрала в ньому. Правда полоскала тричі в машинці, бо цей порошок містить ароматизатори, а я терпіти не можу, якщо одяг пахне порошком. Зате розвісити усі ті дитячі речі було неймовірно важко... Ну як повісити сушитися шкарпеточки чи рукавички? вони ж такі малюсінькі, що якщо їх навпіл зігнути, то їх не буде :):) Я усі такі дрібнички скинула в торбину для прання і так сушила. А зараз йду то все пропрасовувати...

• Подобається Подобається x 1
  4. Наталя

Наталя Well-Known Member

в дитячій поліклініці, 14 кімната.

5. Ума

Ума Super Moderator

дитяча поліклініка - це навпроти Арсену, там ще ніби якась стоматологія є? (я просто не дуже орієнтуюся в Сихові)

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

;)
    на Сихові біля БІШ компані у приміщені поліклініки. А точніше у поліклініці є центр "Погляд у майбутнє" то на 1-ому поверсі прямо і ліворуч до кінця...

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

От i моя сестра казала що її самi роди i пологи взагалi не болiли, казала що тiльки вiдчувала що її тiло рожодиться, розпирається. Проте коли її зшивали чи то вiд розривiв чи вiд розрiзiв оттодi вона верещала як дурна бо дуже болiло. Знову - кожна жiнка iндивiдуальна.

8. Koza-Dereza

Нi я ще тут :) Дякую за увагу!!! Вчора була у лiкаря, вiн пiдозрiває що я ще буду вагiтною до назначеної дати полiгiв. Ну чи десь в тому районi. Нiчо в мене не вiдкривається, схваток не вiдчуваю! Маська товчеться там то попою но нозьою пхає. Я позавчора прасувала її одежинки, так замучилась що мiй сiдалiшнiй нерв розбушувався знову, я ледве потiм ходила, i ледве сидiла взагалi. Але на наступний день вiдпустило.

9. Koza-Dereza

А щось не було що писати... то я i не писала :)

10. Koza-Dereza

Моя мама була у Львовi 2 недiлi, привезла менi українських розпашонок, повзункiв, шапочок i саме основне колготок простих (бо у нас колготок таких немає) Мушу сказати щиру правду що нi розпашонки нi повзунки не справляють добре враження на мене. Я все ж їх попрала i попрасувала, поскладала, але не знаю чи буду вживати чи нi.
    Доречi про порошки, Ума, i всi кому цiкаво. У нас рекламують #1 порошок для дiтей Dreft - якщо у вас є то можете спробувати. Але вiн пахне дитячою пудрою чи присипкою i мене особисто це дратує. Я ще вичитала що можна користуватись порошками (чи сухими чи рiдкими) якi немають запаху - тобто для алергетикiв. Отже я купила Tide Free - i все прекрасно перу ним, нiчого не пахне. I витирачки до попи теж купила "нiжнi" для алегетикiв.

11. Koza-Dereza

Ума, ви напевно мали наувазi тиск в лобковiй кiстцi так? Бо куприк це на спинi. А може вас тисне на спину?

12. Liliyah Romanova

Я маму просила передати футболки для мого малого. Але якось вони мені теж не дуже подобаються. Вживаємо тільки як домашній одяг або в парк. А якісні доводиться тут купувати. Цікаво, що і на тих, що тут купую і на наших пише 100% cotton, але то не порівняти.

13. Koza-Dereza

I ще про якiсть одягу. У нас виробники дають одну i ту ж продукцiю але рiзного гатунку у рiзнi магазини. Я така була розчарована одними повзунками... Маю набiр повзункiв фiрми Gerber з дитячого мега магазину "Babies R US" - я їх попрала, посушила за iнструкцiєю, попрасувала, i вони зверегли форму i все решта. Такi ж самi повзунки тiльки з iншими малюнками фiрми Gerber тiльки з дешевшого магазину Target - попрала, посушила iтд.... i що ви думаєте? Збiглись!!! Тепер навiть не знаю чи на доцьку налiзуть. Добре що то був подарунок, а не свої грошi потраченi, але всеодно так прикро!

14. Koza-Dereza

Ну власне, моя мама те ж саме казала що якiсть не порiвняти. I ще обiдно за пiдзуники, тому що я так зрозумiла може у iншi країни фiрми подають пiдгузники гiршого гатунку нiж до Америки. Бо сестричкин синок вже заробив собi запрiлу попу з Хагiсами! А у нас кажуть що Хагiс це найлiпшi пiдгузники ( це згiдно з опитуванням користувачiв) Я правда чула що Pampers лiпше для хлопчикiв нiж Huggies. Вона сказала що тепер попробує Libero.

15. Ума

Ума Super Moderator

:D :D :D :D

не знаю, що мала лікарка на увазі, коли питала мене про куприк :D Але я власне про той, що внизу спини і подумала :p

але з опитування наших форумчанок зрозуміла, що то все індивідуально і необов"язково

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliyah Romanova

А моєму малому ранки зробилися від Pampers, тому ми постійно користувалися Huggies. І деякі наші знайомі, котрі теж мали хлопчиків, так само. Потім перейшли на Libero.

А якість таки різна. Я мала Pampers і Huggies (по кілька штук) з України, коли сюди приїхала. Не порівняти. Наші однозначно гірші.

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене хлопчик і наші памперси паршиві :sad: Протікають тільки перший раз попісяє. Вживаємо хагіси тільки.

18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

то може вони просто завеликі? В нас таке було перший місяць... з будь-якими підгузниками.... Довго користувались памперсами, а коли почав сидіти тільки хагіси....

19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

здається всі кого шиють пам"ятають цей "яскравий" епізод дуже довго.... Якби мене не шили - я б забула про пологи протягом 5 хв.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

кажуть, що навпаки - замалі, якщо перетікає... але хлопчики більш здатні обпісятися всюди :)

Статус теми:
Закрита.