Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Це таке рівномірне пульсування там, де в дитинки голівка. Мені раніше зверзу пульсувало, а тепер пульсує знизу живота, то коло правої ноги, то коло лівої. )))

2. Hruska

Hruska Well-Known Member

А я сьогодні ходила анлізи здавати в ЖК...все здала крім калу, не вийшло з тим...а тепер от думаю, то суттєво картину міняє той один аналіз чи можна без нього обійтися???
    П.С.: 40 куб. крові витягли з вени, якісь вампіри :)

3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

І в мене тоже :sad:. З двох причин - на заказ (а то ж треба ранішній) - не можу , а по друге , маю такий туалет, що
    А що так багато ? Мені на гепатит, СНІД , коагулограмму і ще щось стандартно брали 20.

4. Надька

Надька Well-Known Member

вам то обовязково нагадають, ліпше здайте зараз.... я тоже так спочатку думала але пройшо місяць часу і вони передивляються всі аналізи

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

В мене ще крім того, що ви написали біохімія входила і ще якісь там біди, бо навіть не запамятала.
    На скільки я зрозуміла, що я до них прийшла в 23 тижні, то вони мене зразу одним махом по всіх статтях почали провіряти :)

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

Значить виходить якийсь серйозний аналіз???

6. Надька

Надька Well-Known Member

серйозність його незнаю але в жк до того вони ставляться так шо то серйозно... я здала і від мене відчепились...
    на мою думку якшо виявлять глист, то добре шо ви здали аналіз, бо ті гади-глисти люблять наші вітаміни, а вітаміни потрібні нашим малюкам.... так моя думка....

7. Liliyah Romanova

Думаю, просто за інструкцією. ;)

8. murawka

murawka New Member

Я теж не змогла на заказ:girl_blush2:, а потім забула. То, як отримала свою обмінку, то там вже були вписані аналізи калу, як добрі. Ото ЖК:girl_wink:

Може, то ще на групу крові і резус фактор? А біохімію (печінкові, ниркові проби і на згортування крові) +ревмопроби я здавала по власній ініціативі. Навітьт ті результати до ЖК не носила.

9. Mamusya

То має входити в ті 20 мл крові .

10. murawka

murawka New Member

11. erene

erene Well-Known Member

І я здала аналізи, все ніби добре, трохи впав гемоглобін з 137 до 113, але моя лікар каже що то ще не біда будем піднімати. Хотіла запитати- вже декілька днів замітила коли довше сиджу або лежу, то піднімаючись відчуваю низом живота різку біль як на місячні тривалістю пару секунд, цікаво чи дитина щось перетискає чи знову якийсь тонус заробила .

12. Mamusya

А який у Вас термін ? Бо якщо дитинка вже досить велика , то цілком може перетискати

13. erene

erene Well-Known Member

22 тиждень

14. Angel

Angel Well-Known Member

добре шо все добре!! а то ти мені цілий день з голови не виходила!!

15. Mamusya

то ще ніби зарано... краще запитати про це лікаря .

16. Liliyah Romanova

Чому зарано. Якраз. Матка поволі збільшується, забирає більше місця, от і результати.

17. Mamusya

Хіба що дитинка перетискає судини . Або є схильність до варикозного розширення вен- тобто десь на певну судину йде сильний тиск , що і спричинює біль. Так як в мене.

18. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

У мене теж таке досі.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

22 тижні. тут коли дитина "перетискає", біль відчувається локалізовано справа або зліва. Різка централізована біль унизу живота говорить про те, що матка тонізує від різких рухів, наприклад якщо плід закріплено низько. Тому не робіть різких рухів, все плавненько, акуратненько...

20. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я в таких випадках згадую слова Мартина - у вагітної жінки завжди щось може заколоти, заболіти, затиснути...все, що завгодно, і нема чого до себе так дуже прислухатися, бо це цілком нормально для жінки в такому стані...головне, щоб це не перейшло в систематичність :girl_yes:
    Так що слідую цьому правилу і мені так простіше :)

Ми сьогодні їдемо на Світязь...нарешті трохи відпочину, бо цей скаженний ритм мене зведе з розуму...Буду плюскатися у воді і спати :)
    А що там на рахунок загаряння...можна до 13.00 і після 17.00 сміливо тішитися на сонечку (звісно прикриваючи живіт)???
    Чи це - категоричне табу?

Статус теми:
Закрита.