Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Оксанко, вітаю, цей місяць дуже насичений у Вас, сподіваюся, тепер життя буде солоденьке і спокійненьке, без жодних проблем :)

а де Ви народжували і в кого??

2. Ума

Ума Super Moderator

от я собі думаю, спочатку мами обережно куштують одну ягідку і перевіряють чи в дитини не буде негативної реакції, потім збільшують собі дозу ягідок і т.д. Але якщо в дитинки буде реакція, то яка різниця скільки з"їсти полуниць? Що від ягідки, що від 10!!! :o Може вже тоді собі наїстися до несхочу? :D

п.с. щойно проїзджала біля стрийського ринку і вже несли полуницю ... чякщо то вже наша Закарпатська, то може ще мені можна? чи на 38 тижні вже не бажано?

3. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ну, я не медик і можливо щось трохи напутаю, але я на рахунок того гепатиту. В мене був гепатит А, то здається легша форма, бо я перележала дома, це десь був клас 3-4. О, то якщо був гепатит А, то також обов"язково робити ту прививку? І взагалі скільки їх роблять в родомі за планом. Лише від гепатиту і туберкульозу чи ще якісь?

4. Drimka

Drimka Well-Known Member

Тетянко, чи це означає, що Ви покинете наш форум :sad: ? Бо у Вас нет, здається тільки на роботі, та? Хоч раз на тиждень заходіть в якийсь І-нет-клуб, пишіть як Ви там будете рости. А взагалі, то я Вас вітаю з тим, що вже матимете можливість присвятити більше часу собі і маляткові :)

P.S. Я це до того, що Росинка теж пішла в декрет і пропала, цікаво, як там вона...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені лікар у пологовому розказував, що є деякі жінки, які не відчувають болю при пологах. Взагалі. На щастя, у них працює інтуїція. Мені він теж розказував про жінку, яка вже лежала у лікарні за кілька днів до пологів. У певному моменті вона прийшла під пологову палату і просто там стояла. Знаючи її специфіку, лікар перевірив шийку матки. Жінка народила через 40 хв. Отака історія. :)

6. Drimka

Drimka Well-Known Member

А ще я зауважила, що сьогодні весь день немає Kozy-Derezy, а може..., а може... вона вже народила свою Катрусю ;). Цікаво-цікаво... :rolleyes:

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

У мене малий гикав у перший день після народження. Я тоді так перелякалася. Покликала акушерку. Вона дивувалася, чому я думаю, що така дитинка не може гикати. :)
    Але от під час вагітності я так уважно за рухами не спостерігала, аби сказати, чи малий у животику гикав.

8. Drimka

Drimka Well-Known Member

Е-е-ех, мені би так!!!

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

Лілю, звичайно, що є поріг больовий у кожної людити, хтось сприймає гостріше біль, а хтось може спокійно перенести.
    Також є пологи важкі і звичні :)
    Але є ще такий фактор як "налаштування" мами на пологи.

10. Liliyah Romanova

Ой, а я думала, то ваша перша вагітність...
    Вітаю ще раз!!!

11. Liliyah Romanova

Наскільки я знаю, вона на роботі до 24 травня. Я нині рано з тою самою думкою прокинулася, що десь Ніни не видно і не чути.

12. Drimka

Drimka Well-Known Member

Так, певно вже в 100-й раз переглянула сайт "Школи народжувати", бо з наступного тижня збираюсь туди йти. Я вже давно собі постановила, що здам іспит 25.05, здихну полегшено і бігом в школу. Але ще досі не можу визначитися, куди мені йти на Сихів, чи на Озаркевича (Левандівка точно відпадає). Олю, Ви в нас спец по школах, що порадите?

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я немала як ходити туди, тільки в Інтерсоно 3 рази збігала. Нічого особливого. Цікаво було тільки пологи подивитися по відео. Але якщо комусь цікаво то відео можна подивитися на www.pregnancy.com

http://www.babycenter.com/videos/?_requestid=114488 - тут багато відео

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Йдіть в середу на Сихів, а в четвер - на Озаркевича. Але обов"язково йдіть!!!! Задоволення - море! Йдіть з чоловіком! В середу на Сихові має бути лекція про збори в пологовий, що з собою тре взяти. Заодно й вправи поробите і "подихаєте"....Серйозно, я вже так чекаю середи!......Там я познайомилась з Анастасією, яка теж є форумчанкою. Так цікаво, побачити "вживу"!:rolleyes:

• Подобається Подобається x 2
  15. Ольга

Ольга Well-Known Member

здається, що на Озаркевича будуть змінюватися викладачі, бо п. Зореслава ще раз стала мамою ;)

на Сихові змін не передбачається - буде викладати Галя.

На Левандівці теж без змін - Леся. Хоч Левандівка дещо дальше, але Леся дуже добре викладає.

16. Наталя

Наталя Well-Known Member

Всім привіт. Нарешті і я приєднуюсь до Вашої ромови. Дякую всім за дуже цікаву і корисну інформацію, яку я завдяки Вам отримала, читаючи ці півтори сотні сторінок :) Для мене учасники форуму - як герої якоїсь цікавої книжки (яку я нарешті дочитала). І є можливість перетинатися з більшістю в реальному житті.

• Подобається Подобається x 4
  17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У мене зараз так немає, хоча живiт вже 2 недiлi назад опустився. Але так було десь на 30-35 тижнi, нiби дитина вперлась головою туда i там сидiла. Але може вона потiм вмостилась зручнiше i вже не тисне. Я якщо вiдчуваю тиск тепер, то загальний, якби цiлий живiд до низу тягне.
    А про сидiння - так, було не приємно. Знизу дитя тисне головою, зверху водночас тизне попою на ребра, так якби палку встромили по довжинi тобi i нiчого не вдiєш.

18. Koza-Dereza

Моя маська гикає час вiд часу :) так само, з однаковим iнтервалом :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Koza-Dereza

Мiй чоловiк - шоколадоїд!!! :D Вiн поїдає шоколад так швидко що я не встигаю i розгледiти що нам щось взагалi принесли, чи що там було :D

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.