Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Ура!!! Молодці! :girl_in_love: Дуже за вас радію й щиро вітаю! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Молодчинки !!!!! Вітаю вас з малюком ! Солодкого молочка дитятку і спокійних ночей матусі !

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

ВІТАЮ:girl_yes:!!!

4. Holly

Holly Moderator

Ой, як класно.
    Вітаю!!!!!! Ростіть здоровенькі.
    Коли то вже моя черга?:girl_in_dreams::connie::d25:

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Вітаю вас, нехай малятко росте здоровеньким та вам на радість!

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вітаю!!!!То так файно!!!!!
    Здоров"ячка вам обом!!

7. Svizi

Svizi Well-Known Member

Всім привіт!!!!!!!!!! І ми народилися...25.07 о 4.05 - дівчинка..2700 гр, 49см. Родилися на Мечнікова. Здоровенькі)))

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Також величезні вітання!!!

9. madchen

madchen Member

Neverland, Svizi вітаю!!! Здоров"я вам з діточками та смачненького молочка!!!:girl_tender:

10. Svizi

Svizi Well-Known Member

І Вас вітаю !!! Ростіть здоровенькі!!!!

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Neverland, Svizi прийміть мої вітання)))))

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

13. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дівчата!!! Багато здоров"я, радості і натхнення!!!

14. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Neverland,
    Svizi, вітаю вас молоді мамочки і маленькі діточки. Гарного сну і приємного кормлення:xaxa:

15. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

ВІТАЮ))) РОСТІТЬ ЗДОРОВЕНЬКІ

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я би з радістю, але коли то щастя таке буде)))) Може якраз під час такого буму ляля і собі захоче приєднатися!!!!! Живіт трошки ниє, але назвати це переймами важко.

17. murawka

murawka New Member

Дівчата, може трохи не в тему, але все таки. Як мені заявили у ЖК, після виписки з роддому протягом 3 днів треба з'явитись у ЖК та у дитячій поліклініці. А от участкова категорично пре та те, що вона із дитячим самі парийдуть до мене. Нащо питається, я відповіді не отримала. То що дитину вони в мене вдома важити і міряти будуть?:girl_nea: Чи то спецом йдеться, щоб пооглядати, яка хата і ремонти, щоб потім знаити, скільки можна із батьків грошенят тягнути? Хтось може поділитись досвідом?

18. Mamusya

murawka, Зовсім не так . Дитячий лікар має прийти разом з медсестрою на наступний день після виписки вас з пологового - вони приймають дитину на дільницю, оглядають , слухають серденько , дають поради по догляду і вигодовуванню. Наша дільнича педіатр нам сказала відкривати головку в пісюнчику, чого в пологовому нам не вважали за потрібне говорити. Порадила не одягати шапочку вдома (що ми , як перестрашені батьки , не знали ). Потім вона або медсестра повинна приходити ще кожен тиждень на протязі місяця. Для патронажу новонародженого. Міряти і важити будуть в поліклініці.
    До речі , в амбулаторній карточці, яку вони будуть заводити на дитинку , обов"язково вказуються умови проживання батьків, їх місце роботи , посада , наявність в квартирі тварин (здається ). ТОбто це стандартна процедура . В моїй амбулаторній карті , заведеній при моєму народженні в 1984 році аналогічні за змістом записи.
    А от дільничий гінеколог не приходить додому .
    І в ЖК не обов"язково бігти на протязі перших трьох днів після виписки. По-перше , Вам явно буде не до того , а по-друге , обмінку з пологового може занести і чоловік . І якщо у Вас (не дай Боже !!!!) , будуть ускладнені пологи , тоді лікар має виписати додатковий лікарняний ще на два тижні , ось тоді буде необхідна ваша особиста присутність - адже лікарняне видають тільки за присутності хворого з паспортом.

19. murawka

murawka New Member

А про виписку дитячому із ПБ повідомляють чи я сама повинна об'явитись?
    Моя якраз аж труситься, так хоче прийти. Гінеколог і дитячий поруч сидять, так що зговоритись про час приходу можуть.:girl_devil:
    А, якщо дитина спить, коли приходить дитячий, то спеціально мацьопку будити треба?

20. Mamusya

Повідомляють з пологового - для того при виписці у Вас будуть запитувати , де Ви проживаєте (фактичне місце проживання). А там вони вже самі після вашої виписки подзвонять в поліклініку.
    А що гінеколог може оглядати ? Ви не зобов"язані пускати її в квартиру . Дитячу з медсестрою - так , хоча б дл ятого , щоб запам"ятати їх в лице. А от гінеколог хай кукурікає під дверима. Аргументувати можна тим , що Ви прийдете до неї на огляд, коли закінчаться виділення. На рахунок того , чи будити дитинку - то думаю , лікар буде дивитись по ситуації.
    P.S. В вашій поліклініці нема окремого дитячого відділення ? Бо в нас всюди всі окремо - Дорожня поліклініка, а дитяча поліклініка окремо, але близько - через дорогу.

Статус теми:
Закрита.