Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

В мене малий гикав по 2, а інколи по 3 рази в день. Тепер теж гикає часом :)

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

та на здоров"я ... потім буде ГВ і обмеження в продуктах... користайте нагодою:)

3. Ascorbinka

Пам"ятаю в родзалі, коли малий народився (йому робили ШВЛ:sad:) зробив пару вдихів - і зразу пальця до рота... смоктати... медперсонал з нього сміявся ... от ненажера...

Умо якщо не секрет, то який у вас уже тиждень?

4. Ума

Ума Super Moderator

Я найбільше переймаюся через полуницю... вона якраз з"явиться, а я її так люблю!!! Зараз купувала якусь свіжу, але вона тільки пахне гарно... на смак - просто вода. заморожена теж вже не те... отак я того року пропущу сезон полуниць :sad:

5. Ума

Ума Super Moderator

у мене вже зворотній відлік іде :)

38-ий тиждень :p

• Подобається Подобається x 1
  6. Zoryanazirka

Я пішла в аптеку і купила такі вітамінки - глюкоза як в дитинстві. тільки то і їла.

7. Zoryanazirka

Я трускавки вже їла - ніби нічого малечі. Мед пробувала теж. Шоколад ще не їла, але пробую всього потрошки.

8. Ascorbinka

хіба тільки полуниць?;) а сливи і абрикоси будете їсти? вишні-черешні? ;) Чи ви байдужі до тих фруктів? А молоденька тушена шпарагівка? Загалом Умо, ви цього літа в "прольоті" :D .... Зате у вас буде маленьке сонечко... варте міліона тонн фруктів і овочів

• Подобається Подобається x 1
  9. Ascorbinka

для мене було справжньою мукою дивитись на десятки коробок шоколадних цукерок, надарованих на хрестини.... і солодкого ду-у-же хотілось...

10. Zoryanazirka

В мене 3й день на столі лежать цукорки - чоловік поклав. Я на них дивлюся і слинка тече :)

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

А на хрестини скільки подарували коробок солодкого, аж в шафу не влазилося :)

12. Julia

Julia Active Member

А ще пишуть, що такі рухи можуть означати, що дитинка просто собі бавиться пуповиною. І навіть якщо вона гикає, то для неї то не так неприємно, як для нас.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

на багатьох сайтах писали про гикання в животику, але я не відчувала такого. Іноді аж цікаво ставало - як то дитина гикає.

Зате в пологовому гикання не переставало :) ввечері особливо, тільки дитинка поїла, відразу ГИК-ГИК, знову треба дати цицю, аби запити гикання :)

Взагалі малявочки часто гикають, а мені їх дуже шкода. Особливо деякі татусі не знають як допомогти дитині, аби та не гикала :)

14. Оксана

Оксана Well-Known Member

Привіт всім!
    Нарешті добралася до комп'ютера!Всім дякую за привітання!На жаль, ніяк не можу детально написати про свої пологи - догляд за малечею займає майже весь час:p
    Мої пологи були такими важкими, що я навіть приблизно собі того не уявляла:eek: Все почалося з ейфорії - музика, фотоапарат, ми з чоловіком в родзалі дуже романтичні, я правильно дихаю, роблю вправи на м'ячику...і раптом слабість родової діяльності, стимуляція(майже неефективна), роздуми лікарів про кесарський... І нарешті через 14 годин при допомозі 5-ти лікарів витягнули малятко:) Слава Богу, живе і здорове!
    Кожного дня молитимусь за здоров'я свого лікаря, бо сама потім казала, що давно не мала таких екстремальних пологів! Потім ще було виснаження, температура 39 від грудей, розціджування...
    Але, все це можна пережити! Найголовніше - здорова дитина!:) Настройтесь позитивно!

Щодо прививок - прививка від гепатиту В в перший день потрібна лише тоді, коли у мами був гепатит В. Дуже часто ці прививки є небезпечні, оскільки, не належно зберігаються! Я знаю 2 випадки, коли діти діставали страшні ускладнення - жовтяницю, судоми і т.д.
    Від туберкульозу на 3-й день щепити треба, бо епідемія така, що ого-го і прививка легко переноситься!

15. Ascorbinka

я думала, що то від переїдання ... або повітря нахапався... нам допомогало стовчиком потримати... Пару раз давала "запити" - то зригував... І від охолодження тоже гикають...

16. Мишка

Мишка Загублений

Ви користувались тампонами коли ходили на басейн на останніх тижднях?

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

думаю, все не так страшно:)
    сливи-абрикоси можна буде у серпні-вересні. вишні-черешні я їла багато, ще й заморожувала на потім. А от полуницю теж спрбувала, але тільки 1 ягідку:)

18. Zoryanazirka

В мене теж є шафка з подарованими цукорками :) Гості приходять підїдають потрошки :)

19. Zoryanazirka

20. Zoryanazirka

А мій як почав гикати в 20 тижнів, так і до останнього дня в животику :) Часом тричі на день!

Статус теми:
Закрита.