Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Знизу (можна навіть сказати під животом), як при місячних

2. Alexx

Alexx New Member

Жарко то факт.... але я себе супер почуваю, якось найкраще за всю вагітність :) тільки на ноги без болю дивитись не можу (такі смішні, як в слоника) хоча в вазі додала майже 20 кіло ((((((, як то все скидати буду навіть і не знаю. Жерти не жеру, на солодке рідко пробиває....мучного не люблю.... що то наросло на 20 кіло :girl_impossible: ???

3. Holly

Holly Moderator

А я вчора ходила в аквапарк. Так класно і дитятку ну дуже подобалось. Тільки з води виходила, оразу починало копатись. Трошки поплавала у великому басейні, а потім сиділа собі в дитячому. Сьогодні йдемо з Яринкою. Шкода, що вчора з собою її не взяла.

4. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

А я дуже важко переношу цю жару - ніколи її не любила, а зараз просто катастрофа ... вчора ноги понабрякали, спати не могла взагалі, постійно душно і не вистачає повітря. Хочу дощу і прохолоди ....

5. mamulja

mamulja Member

Аналогічна ситуація, практично цілу ніч не спала, а тепер сижу як побита, голова мутна:wacko1:...........і ні спання, і ні роботи:boredom:

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Може боліти внизу живота як при місячних, а може і спину тягнути (таке враження, ніби хтось вас "викручує" після прання). То в кожного по-різному.

7. Nata

Nata Well-Known Member

Спека. Набряки. Тиск. Капець. Прокинулася зранку, голова болить, пішла в холодний душ, поміряла тиск - 165/95, краще би не міряла. Накапала собі корвалолу, попросила маму скорше з роботи прийти, бо з моїми дзиґами страшно самій залишатися з таким тиском.
    А ще хочу дууууже кавуна :) Певно сьогодні на братові випробую, якщо з"їсть і ніц йому не буде то відведу собі душу.

8. Natalochka

Я теж ... але поки боюся, ще трошки почекаю... В мене пристрасть - персики і абрикоси, такі невеличкі, херсонські. Завжди їх любила, а зараз дуууже смакують. Мене вже жіночка, що їх продає на Шуварі, впізнає :)

9. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Дівчата хто знає при другій вагітності коли рухи починаються

10. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж боюся, тому піддослідного в хаті шукаю :) але думаю що так можна двох зайців вбити: заводно і рідину зайву трохи вивести :)

11. mamulja

mamulja Member

Я рухи відчула на 16 тижні вагітності, лікарка сказала "рановато", каже переважно тиждень 18. Але це в кожного індивідуально.

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Рухи починаються вже в кілька тижнів, але відчути їх при другій вагітності зазвичай можна раніше, аніж при першій, починаючи з 16 тижнів.

але ж подумайте - те, що вам нічого не станеться, не означає, що для малятка ті нітрати будуть добрими. Краще вигадайте собі інші забаганку :)

13. Natalochka

:girl_haha:

ой мене теж так всі стали дратувати, так хочеться спокою ... а ми все ніяк переїхати не можемо ... вже і квартиру прибрали, речі частково перевезли, але немаєм де там спати, хіба на розкладних кріслах - матрац і ламель щось ніяк не привезуть... :sad: От так і живемо на 2 хати ... вже дістало ...

14. Lvivna

Lvivna Member

У мене почалися в 16 тижнів, але ще досі чіткого копання майже немає, в основному чую, як булькає і перевертається. Мене ще цікавить, чи це нормально, якщо цілий день я не чую рухів, тільки зранку, ще не вставши з ліжка, перед сном (теж в ліжку), і посеред ночі, щось мене насторожує, що дитина вночі активна, а не вдень.

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ви вдень більше заклопотані та тому менше звертаєте увагу на легенькі рухи вашого сонечка. А вночі чи в інший час, коли відпочиваєте та розслаблені, тоді рухи більш відчутні.Малеча постійно штовхається, просто ви це зауважуєте більше у стані спокою.

16. Nyny

Nyny New Member

Дівчата не купляйте ще кавунів!!Почекайте хоть до серпня.Я після кавуна опинилась в інфекційній , і просиділа там з пузом 2 тижні .Повірте , задоволення не з найкращих.І те що інші пробували - не означає що вам нічого не буде

17. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я тоже хочу кавуна , але ще терплю - наразі налягаю на абрикоси і персики. От вчора зранку купила кілограм того і того, то зранку лишилось шість абрикосинок :girl_sad: Шкода , що черешня закінчилась. А ще моя ляля вирішила , що маам трохи розслабилась - повернувся передом в животі , і напевно кулаками вчора мені місив живіт після обіду і аж до пізньої ночі. Так товкся, що в мене аж шкіра боліла. І то все в різних місцях одночасно. Як ввечері залізла до ванної , взяла душ і поливала собі на живіт, то трошки ніби заспокоївся.

18. Natalochka

Я щось ніяк не можу навчитися визначати положення дитини. Але копається вже добу більше ніж звичайно ... може йому повітря не вистачає ...
    Тепер переживаю як дитина лежить - бо ми вже раз перевернулися ножками вниз, потім послухали маму з татом - перевернулись головою вниз, а вчора і сьогодні так тувчемося, що я вже не знаю як ми лежимо

19. Надька

Надька Well-Known Member

ой і я хочу навчитись визначакти положення мого карапузика.... може хтось розкаже шо і до чого?

20. irushka

irushka Well-Known Member

Моя малеча вже стала сильнішою, весь день відчуваю як вона вовтузиться. А ще сьогодні прийшла думка, а що як це не дівчинка, а хлопчик? Нам на узд тільки припустили, що швидше за все дівчинка, а ми вже всі називаємо живіт Даринкою і Катя всім розказує, що матиме сестричку :)
    Починаю відчувати себе добре вагітною :girl_crazy:, особливо коли доводиться згинатись, сьогодні поки взула босоніжки, то змучилась :girl_impossible: А вечорами чую, що живіт ребра починає підпирати. Йой, так з тим намучилась при першій вагітності - ні сидіти, ні лежати, ребра розпирало страшне, аж поки Катя остаточно вниз голівкою не повернулась, невже тепер буде те саме? Треб свій великий м`яч витягувати і на ньому більше відпочивати.
    Ніяк не виберусь на облік стати, так щось мені не хочеться, ще й коліжанка сказала, що в поліклініці зараз тааакі черги до гінеколога. Може то ще почекати трохи :girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.