Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Про Запорізьку інфа лише за червень минулого року. У Чехії справді був витік атомної рідини, але на початку березня цього року.

2. Liliyah Romanova

Мені якраз навпаки. Родити тільки до чоловіка, бо він конкретно своєю справою займається. Чоловіча натура така, що як щось робить, то на 100% без розпорошення. :)
    Але от на огляд то я волію до жінки. Навіть якщо чоловік уважний. Я ж там вся червона від сорому. Пам'ятаю, як у лікарні лежала, то теж мені гінеколога прислали, індуса чорнявого. Він як приходив я зразу в простирадло закутувалася. Йому смішно було. Потім дали мені жінку. :D:D:D

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ніно, перед пологами я в лікаря так перелякалася, що мною теліпало аж. Такий настрій від лікарняних стін на мене найшов. Лікарка була в шоці, бо тільки уявила, що то буде на пологах і як зі мною прийдеться справлятися :)
    Основним є спокій Ваш! Як будете розслаблені то не буде болю, м'язи легко дадуть дитинці вийти. Кожного разу як напружуватися будете, то будете відчувати біль, ускладнюючи приємний процес пологів!
    Згадайте все, що Вас розслабляє. І пробуйте цими методами заспокоїтися ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

33-34 тижні :) казали мені сьогодні що дівчинка велика, вся в татка :). Тому і живіт такий великий здається. Ото мені цікаво наскільки ж вона велика. Сьогодні пологи мені напланували на 05.07

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

:D нам теж казали, що висока дитина як тато і буде велика.... а вийшло лише 51 см ;) не переймайтеся!

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

:) я вже так звикла до свого животика, мені він не видається таким великим як іншим :)

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А менi на родах дадуть укольчик в спину i усьо будеть впорядке :D:cool:

8. Koza-Dereza

Я думала що у мене живiт величезний поки не побачила жiнок у яких дiйсно живiт величезний!!! Мiй таки нормальний.
    Але бачила одну жiнку яка на 8му мiсяцi виглядала так як я на 5му. Я не могла зрозумiти де її дитина i яка ж манюня вона має бути. Сама жiнка була худа худюча... напевно на дiєтi сидить цiлу вагiтнiсть, не дай боже їй два грама на свою дупу набрати.

9. Оля

Оля Well-Known Member

Умо, привіт! :)
    З поверненням! ;) Лише нині побачила, що Ви повернулися....

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

у мене в Школі вагітних викладала Леся. Так от я родила у травні, а вона у липні. Я до останнього моменту не бачила її животика! Така будова жінки, дитинка заховалася в животику і все ;)

11. Koza-Dereza

Наших рядiв поповнюється, а то тут всi з хлопчиками :)
    Ми наречених хлопчикам народимо ;)

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мій брат в неділю їде в Чехію туристично, теж дзвонив цікавився чи я чула. Та де там я чула!!! Я ж з малечею..

13. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Мамусі, хочу Вам похвалитись.
    Після вчорашніх моїх посиденьок в форумі, коли я вам розказувала, що мій малюк не копається...., я приходжу до дому і відчуваю що в моєму животику відбуваються дивні речі. Спочатку я подумала, що це щось так в кишковнику , а потім я прислухалась і зрозуміла, що ні, що це моє малятко мене копає.
    І це ж треба, кілька годин тому про це говорити, а тепер насолоджуватись цими дивовижними моментами.
    Як це приємно відчувати свою дитину у себе в животіку, що я навіть не можу описати свої відчуття.
    Татусь вчора не міг ніяк заснути, як це він нічого не чує, і говорив з малюком і гладив і цьомав, ну ніяк, я чую а він ні.
    Я просто на сьомому небі від щастя.

• Подобається Подобається x 10
  14. Drimka

Drimka Well-Known Member

Цукерочко, я так як і Ви, дуже чекала рухів дитинки і всіх тут на форумі мучила коли вже, коли?! А почула рухи перші такі слабенькі (порівняно з теперішніми) на 17 тижні і наш татко теж так уважно прислухався, підобрявся, а почути не міг ніяк. Десь аж через два тижні після того малюк подарував йому таке щастя, то було радості :). А тепер, коли я притулюся до нього животиком і можу міцно заснути, то навіть не чую у сні як дитинка копається, а чоловік зранку каже, що син ревнував маму до тата і так його по нирках копав!!! :) У Вас ще все попереду!

15. Цукерочка

Дякую Дрімко за підтримку. Я знаю, що все у нас попереду, і рухи малюка ще ніжні (для мене), і коли я їх відчуваю то для мене весь світ закривається такою оболоночкою, де всередині тільки я і моя дитина, я прислухаюсь до цих поштовхів і хочу ще і ще чути їх, без перестанку.

16. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Хочу вам показати своє 19-тижневе пузо... Лікарка знову сказала, що матка вище норми на 2 тижні....

• Подобається Подобається x 3
  17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Умо, дуже рада вас знову бачити ... чекаю на фотосесію:) Koza-Dereza і ви не ховайте свій животик.... а то вже скоро будете фото малюка нам показувати.... Дівчата, не ховайте животики!!!

18. Цукерочка

У Вас таке гарненьку пузьо,;) а хто у Вас буде не знаєте?

19. Liliyah Romanova

А в нас було смішно. Бо мій чоловік притулив вуха до живота і все казав "не чую, нічого не чую". А малий йому просто у вухо зацідив. :) Теж купа радості було. Особливо того, що у вухо. :D:D:D

20. Liliyah Romanova

А її животик є. Вбраний, правда, але є. Ось сюди ходіть подивитися. :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.