Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Drimka

Drimka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Умо, то вже покажіть на форумі хоч одну з тих фотографій, хай і ми потішимося.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ума

Ума Super Moderator

я власне не раз чула, що важливо попасти саме до Баранських, бо знайома і її знайома потрапили до якоїсь студентки напевно (фотосесія дітей з батьками)... фото виглядало, як посібник "вчимо фотошоп". А в Мрії фотошопу мінімально - може забрати щось зайве, що в кадр потрапило... а так все як є, так і залишається

3. Ума

Ума Super Moderator

покажу, на наступному тижні, бо я не забрала "негативи". Хоча недоліком є те, що в в тому салоні не віддають оригіналів Ваших фото :sad: А на диск записують фото в такій якості, що тільки на форум і виставляти, чи електронкою друзям відправляти - на повторний роздрук не годяться

4. Ума

Ума Super Moderator

Моя лікарка сказала мені ряд симптомів, які вказують на початок пологів і сказала, при яких саме симптомах варто їхати до пологового будинку. А я пару днів тому читала в одній статті про вагітність, що підвищення апетиту в кінці вагітності також свідчить, що скоро пологи... я як Шрек тепер їм всьо... сподіваюся, що то дійсно предвісник пологів, бо в мене таке враження, що я щодня набираю по 1 кг. Хоча за вагітність я вже набрала 15 кг... але маю надію, що та вага - це ще й вода, яка затримується в мене...

Я як місяць тому побачила, що обручка не знімається, то лікарці сказала, що отікаю. Вона прописала мені пити Хофітол і чай нирковий. Я спочатку не пила Хофітол, потім дослідила, що він на основі артишоку і ніякої хімії не містить, то почала приймати. В результаті у мене вага 1,5 тижні трималася на одному рівні - тобто я набирала вагу, але виводилась зайва вода, тому вага була на одному рівні. А потім перестла то всьо пити, але спека настала і думаю, що треба знову аптечку відкривати... пробувала ноги дома на стінку закидати :):) Але мені важко на спині лежати... трохи допомагає ноги вгорі тримати, але не повністю (мені).

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене такі проблеми були в останні тижні, з обручкою те саме - 2 тижні немогла зняти, аж тиснула :sad: Здерла обручку тримаючи руку під холодною водою а тоді руку догори - щоб кров відійшла. Всеодно кавалок шкіри з обручкоб зійщов..

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Умо, а можна в ПП Прізвище цієї лікарки? Я, мабуть, на Мечнікова буду....Батальна закривається, а інші 2 мене не дуже приваблюють. Наперед вдячна :)

7. Тетянка

Моя подруга, яка вже родила, робила теж в цьому салоні. Фотки просто чудові! Умови ті самі, як Ума і пише. Вони робили багато фоток, то альбом у подарунок - дуже симпатичний, хорошої якості. Мені ці фотки сподобались більше, ніж з фотостудії Баранських - кілька раз там фотографувалась, я не в захопленні. :sad: Можливо, мені такі фотографи попадались. бо як виглядають самі Баранські - я не знаю....Мені якісь стажери попались :).

8. Тетянка

Оце вчора у мене так було....Боюсь, що всі типи дихання перепутаю...Чоловік теж вчиться, каже, що буде допомагати.

9. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Мамусі, у мене є інформація, але я не знаю точно на скільки процентів вона достовірна, що в Чехії сьогодні вибухнула АЕС. Моєї знайомої знайомий на даний момент в Чехії, він подзвонив і сказав.
    Надіюсь що це не правда, бо нам вагітним цього зовсім не потрбно.

10. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Якщо хтось щось чув, дайте знати.

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, один знайомий сказав, що фон заміряний 2 години тому у Львові - 14 мікрорентген, при нормі 30...
    і ще кажуть, що і в Україіні щось повзривалося :)
    думаю, це якийсь прикол маштабний!

Чи то в новинах Ви чули?

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умочко, що ж ви дивуєтеся. Чоловіки завжди конкретні, чого теревені розводити? А жінка-лікар буде створювати видимість, що вона з вами переживає, буде ангажуватися емоційно. Коротше, як кожна жінка. :D

А я от вчора у гінеколога була. І чого то мені так щастить, що мене вічно до чоловіків-гінекологів посилають? Та ще й симпатичних. :D:D:D От ніяк не зрозумію, чого фацети йдуть на гінекологів?
    Посадив він мене знову на таблетки. :sad: Ще на 3 місяці. Так ніби мені попередніх 12 було було мало. Отаке. Невесело.

14. Liliyah Romanova

Я під час вагітності без обручки ходила. Жартувала, що в мене тепер животик замість обручки. І демонструвати нікому спеціально не треба і так видно.

15. Liliyah Romanova

Пригадала собі нині як мої одногрупниці дуже любили перед іспитами заспокоювати себе (і мене) таким чином, що клали руку мені на живіт, а малий з ними бавився - штовхався. :D

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я ще мiсяць назад всi перстнi зняла. Щоб потiм не здирати з шкiрою ;)
    Ноги цього тижня не дуже отiкають, але минулого, я була як ведмедик з лапами грубенькими. Як натиснеш, то ямка лишалась на пару хвилин.
    Забула розказати про вiзит до лiкаря.
    Значить вiн робив екзамен рукою ТАМ!!!! Як було боляче i неприємно!!!!!! Вiн провiряв чи нiчого не вiдкривається, бо як я вже казала пузо опустилось. Вав, думаю якщо мене так болить коли вiн просто мацає зверху, як же ж то буде болiти коли доцька буде на волю вибиратись?!?!?!?!?
    Але нiчого не вiдкривається ще, що є добре. Бо я б хотiла доносити хоча б ще до наступних вихiдних. Або й до 40го тижня (перший тиждень червня)
    Поки що манюня важить 2кг 770г. Але якщо проношу довше то напевно ще трошка сальця набере. Я б не хотiла щоб вона була дуже велика. Менi ж буде легше.
    А сестра моя троюрiдна 14го народила хлопчика 3200г. у Львовi. Я правда не знаю деталей, бо ще до неї не додзвонилась. Але як взнаю про лiкарню i умови - то обов'язково напишу сюди.

17. Дана

Дана Well-Known Member

Вже три дня інфа по інтернету гуляє, тільки весь час різні АЕС,
    Є інфа, що в п’ятницю, 11.05.07, стався витік радіації на Южноукраїнській АЕС, інформація на рівні "одна баба сказала", хто може підтвердити чи спростувати інформацію?
    Аварія на Рівненській АЕС
    Автор: Мстя (80.243.145.---) [не показувати повідомлення цього аффтара]
    Дата: 16 May. 2007 р. 20:51
    Вже другу добу наше місто гуде, що щось там таки сталось. Але ні по телебаченню, ні по радіо, ні у інтернеті жодної інфи з цього приводу нема.
    Рівенчани! То як там у вас справи?
    Срочно! Авария на Запорожской АЭС?
    16.05.07 20:02 «Фраза»
    По информации из конфиденциальных источников, на Запорожской АЭС произошла авария. Насколько эти сведения соответствуют действительности, пока неизвестно.
    Также неизвестны и другие подробности инцидента.
    За последние 2 дня "взорвали" уже все АЭС Украины. Южноукраинскую, Хмельницкую, Запорожскую... и на последок Ровенскую...

Офіційно ніхто ні одної інформації не підтвердив ні про Україну ні про Чехію і не підтвердять бо це неправда, така інформація моментально взриває інтернет і її не сховаєш. А тут тільки розмови мені хтось сказав( то я про себе) я розказала дома, моїх домашні сусідам а ті своїм родинам ось вам і паніка.

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я думаю що мужчини гiнекологи може навiть i лiпшi нiж жiнки.
    Я завжди мужчин вибираю. Мiй лiкар такий уважний, i професiйний, я пiсля родiв буду i далi до нього звертатись по потребi.
    Але дитинцi вибрала жiнку лiкаря поки що, може жiнка, як мама лiпше зрозумiє дитину. Та й мужчини в тому вiддiлi якось не зовсiм менi iмпонували з своєю iсторiєю працi i зовнiшнiм виглядом.

19. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

А ми сьогодні вже точно знаємо що в нас дівчинка :)
    Були на УЗД з чоловіком - радості немає меж :)

20. Тетянка

Анастасіє, мені ще вчора було цікаво, а який у вас термін? :)

Статус теми:
Закрита.