Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Знаю багато випадків навпаки, я би хотіла, щоб донечка народилася з більшою вагою, бо синулька родився 2700)))))

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Мої два хлопця як в аптеці - 3700 та 55см, а мала -4050 та 56 см.

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

А в мене навпаки, під час ГВ нічого не зігналось, а коли малого перестала годувати (правда, вже ула знову вагітна), то почала відчутно спадати вага. А от після малої знову вага така як після пологів (а їй вже 9 місяців), то надіюсь, що після ГВ почну зганяти вагу.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

то точно...я досить швидко худну, а нині тільки 2 тижні мальоті

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я народилася 4300, а мій молодший брат- 3200,причому на 42 тижні.

5. Златка

Златка Well-Known Member

Я про те теж думала. Тим більше, що це якісь такі дивні болі, що я тепер все більше переконуюсь в тому, що це я десь так невдало м"яз потягнула :girl_sad:

Я знайшла вихід для себе: менше дивлюсь в дзеркало :girl_haha: А якщо чесно, то це дійсно так в той період спрацьовує накопичувальний принцип, що з ним важко боротись. Я порівняно з першою вагітністю їм набагато менше, бо себе трохи обмежую в обжорстві :girl_crazy:, ще й в принципі влітку я завжди менше їм. Але вагу набираю так само, і це при тому що в "невагітний" період в мене до того схильності нема, а тепер просто роздуваюсь як м"ячик :girl_in_dreams:

6. Prutylyatko

7. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

У мене був період "Страшного жору", коли я не встигала доїсти, а вже відчувала, що хочу їсти знову. Я тоді рятувала себе продуктами, які треба довго жувати, мені найкраще допомагала морква, яку я старанно пережовувала у роті і заїдала сметаною.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я за перші 2 місяці повенула свою вагу до вагітності, а за наступні 4 ще мінус 8 кг... та і зараз з тяжкістю втримую вагу:girl_sad:

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

не..я такими темпами не хочу..мені б мої 58-59... усьо...46 - для мене то закруто...

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тут напевне більше природа вирішує, ніж ми:girl_cool: (принаймі в мене так)

11. Joker

Joker New Member

а хтось знає яка норма по місяцях набору ваги чи може хтось має таблицю приросту ваги вагітної, поділіться плз, бо справді страшно роздутись до кінця вагітності далеко за норму...

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

http://www.babycentre.co.uk/tools/weightgain/

В першому рядку вводите свій зріст, у другому - вагу до вагітності. Хоча це не по місяцях, але в ідеалі приріст ваги має відбуватися поступово, тому ви можете скласти приблизне уявлення, скільки ви наберете, якщо будете продовжувати такими ж темпами.

13. Holly

Holly Moderator

мене вже десь тиждень раз на день ниє живіт внизу. З першою вагітністю такого не було. То нормально, чи як?
    Щей дитинка вляглась на сечовий, таке враження, що постійно хочу в туалет :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

14. Prutylyatko

В мене на такому терміні взагалі бувало, що мала перетискала нерв якийсь внизу, то не те що живіт нив, а кроку ступити не могла (ніби клинило). Але лікарі зганяли вину на низьке розташування дитини та й інших проблем не було.
    Відпочивайте більше!

15. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Не оминув і мене той гіпер тонус... називається добігалася... Пішла в суботу до лікарки - розказала, що тисне мене постійно, під кінець дня попід ребрами тисне так, аж затерпають м"язи. Вона попробувала живіт - сказала що страшенний гіпертонус, виписала Магне Б6 і Папаверин. Думаю, що швидше всього це через навантаження - останнім часом занадто активна була. Оскільки я ніколи того не мала - послухалась лікарки, третій день відсипаюсь, вилежуюсь (чоловік на роботу не пустив), вчора трошки погуляла. В середу сказала мені прийти показатися... сподіваюся все перейде...

16. Єва

Єва Well-Known Member

Цікаво, як там Маріана, напевно вже народила.

17. Nata

Nata Well-Known Member

Питала мені нині акушерка чи я старшого ще годую (я лікареві ніц не кажу, нехай не переживає зайвий раз :)), кажу що намагаюся, бо хочу дотягнути до тандему, вона тільки посміхнулася. Я трохи переживаю що малий мені соски стимулює, але раз акушерка ніц не казала то не так все срашно, та і їсть він вже мало (часом добу не смокче) ну і почуваюся нормально.
    І про ПДП за УЗО питался, казала не переживати, бо на такому терміні вагітності вони дивляться тільки щоб все було добре, а ПДП вже не вираховують. Втішила.

18. Златка

Златка Well-Known Member

Я теж почуваюсь нормально, але в нас такого не буває, щоб Златуся добу не їла. Мінімум - зранку, в обід і наніч, але за загальним правилом їсть вона набагато частіше

19. irushka

irushka Well-Known Member

Була я нарешті в басейні. Правда плавала сьогодні тільки 30 хв з перервами, бо трохи боялась зразу перевантажувати себе, але відчуття - супер. Така легкість після плавання, дівчата, всі в басейн! Але спати хочеться після того, думала тільки щоб в маршрутці зупинку не проспати. Зараз відпочиваю, наминаю полуниці з морозивом, слухаю погладжування свого дитятка і здається мені, що зараз найкращий період вагітності, навіть шкода, щоб він минав.

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я сьогодні нарешті позбулась відвідин ЖК:girl_cool: Хоча була я там всього 2 рази перед тим, але щось мені геть важко туди ходити і сидіти в тих чергах. Аналізи всі хороші, навіть гемоглобін, тому віддали обмінку і вуаля:girl_curtsey:

Статус теми:
Закрита.