Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romanivna

Romanivna New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Хофітол мені призначала Прокопчук для плаценти. А лікарка з ЖК порадила пити "Артишок" - аналог хофітолу, тільки укр. виробництва (відповідно набагато дешевше).

2. Leila

Leila Well-Known Member

В нас з чоловіком така комбінація груп, в нього 1 в мене 4, в малого 2 вийшла, в доці 3 група. А в чому нюанси? аж самій цікаво стало.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дякую,що питаєте:)
    є, але вони як раптово зявляються так спокійно відходять....в пятницю"схопило" в магазині кераміки, мусіли їхати додому, тримало хв 20, після душу попустило, потім ще кілька разів хапнуло і усьо ( от як тільки сумку в ПБ на замочок закрила, так і відпустило:girl_haha:), вчора ввечері в супермаркеті 2 рази по кілька секунд "різануло", попустило
    сьогодні прокинулась з біллю в горлі, лежу переїхана танком, така історія:)
    готувались на неділю:girl_haha: але всі мої просять не раніше вівторка, бо бачте не мають часу-мають справи-зустрічі і т.д., дехто і до 2 червня просить "не рипатись"

4. dianisia

dianisia New Member

Резус у мене відємний, але у мене немає антиліл по резусу у мене саме гомолізини. У свого лікаря я консультувалась і написала, що він мені призначив, просто хотіла уточнити чи іншим дівчат те саме призначали.

5. Златка

Златка Well-Known Member

kvVItKA, хай що собі говорять, а малюк сам знає, коли йому "рипнутись" :girl_haha: Ми тут всі будемо тримати кулачки :girl_in_love:

6. Єва

Єва Well-Known Member

Привіт всім! Ми вже вдома. Вчора нас виписали, народилися в середу в 7.00 ранку. Про пологи розповім у відповідній гілочці, коли знайду більше вільного часу.

7. Holly

Holly Moderator

Єво, вітаю вас!!!!!!!!!! Хай донечко гарно росте :girl_in_love:

8. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Єво, вітаю Вас)))))) Нехай донечка росте здоровенька!!!! (тільки сьогодні згадувала собі, що Єви довго нема, а тут така новина)

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, яка гарна новина))) Нехай ваша дівчинка росте здоровенька вам на радість!!!

10. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Єво, ВІТАЮ!!!!!! всього Вам з малечею найкращого!!!!!!!!!!!!! :girl_in_love:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А допомагало? У мене набряки, але ліків на них не призначали ніяких.

12. Златка

Златка Well-Known Member

Лілю, я пройшла мінімальний курс 10 днів. Так щоб сказати, що набряки зовсім не з"являлись, не можу. Вже й так обручку не ношу, бо не можу зняти. Головне, як мені сказала лікар, щоб до ранку набряки проходили - значить це норма для вагітних.

13. Alexx

Alexx New Member

Гарні новини! Вітаю Вас з велечезним щастячком! Смачного молочка ;)

14. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І я вже вчора замітила набряки, ледве зняла обручку, знімала зі сльозами на очах, так боліло))))) Сьогодні хотіла її надіти, то не змогла, таки набрякли пальці, але я вчора ну дуже багато води випила за день літрів 3 напевно, тепер думаю, чи може бути від того?

15. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я своїй лікарці казала, що попередньої вагітності страждала від набряків, то вона мені вже виписала аналіз "Добова сеча", тому що набряки можуть бути спричинені різними факторами. Ще казала обов"язково слідкувати за тиском.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені допомагає на ногах масаж знизу вгору. Лікарка сказала побільше ходити й багато пити також, то стараюся тепер кожну можливість використовувати. Питалася її, чи можна на то якісь ліки пити, то відповіла, що не бажано.
    До дерев'яності рук та болю, при складанні руки в кулак уже поволі звикаю.

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене проблем із набряками не було. Десь до 30го тижня. але лікарка мені вмовила, що вони таки є і призначила пити Канефрон. Я два дні поприймала і відчула повною мірою, що то є набряки. Я не знаю чи то якось пов"язане з тим канефроном, чи просто так співпало, але ліки пити припинила. А десь тиждень тому ледве прийшла додому - мене так почали "тиснути" нирки, що я аж розплакалась. Накапала собі Канефрону і попустило. :)
    Набряки легенькі є час від часу, але й температура повітря значно підвищилась, то я думаю, що може від того.

18. Златка

Златка Well-Known Member

а в нас навпаки багато лікарів обмежують у питті, аби не було надмірних набряків

19. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Так навколоплідні води ж постійно оновлюються - вагітна мусить багато пити! Тільки треба, щоб та вода виводилась з організму!

20. FosIana

FosIana New Member

Лікар в якого я родила сказав від набряків зменшити кількість випитої рідини до літра в день (це разом з першими стравами). Відмовитись від цитрусових, соленостей, маринованих овочів. Рекомендації його допомогли буквально за 2 дні я побачила як набряки зменшились. Бо були сильні особливо на руках.

Статус теми:
Закрита.