Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Для майбутніх мам

то є їхнє право... портити своєю дурістю свої ж ноги

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дрiмка, Тетянка,
    Дякую за привiтання! Привiтаєте ще раз як доцька народиться ;)
    Я вже не можу дочекатись!
    сьогоднi починається 37ма недiля! УРА!

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ніно, а імя вже вибрали? ;) чи то затвердили??

Маленька доця особливо швидко знаходить шлях до серця татка ;) побачите як Ваш чоловік буде плавитися від любові до дитини ;)

Ось знайшла, завдяки нашій Ксані - стаття з реального досвіду жінки про те, що потрібно купувати з приданого дитинки, а що ні - http://community.livejournal.com/ja_mamusia/19207.html#cutid1

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вітаю Оксану з дівчинкою і Козу-Дерезу теж з дівчинкою!:)

• Подобається Подобається x 1
  5. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дякую, Олю! Піду я ще раз почитаю:)

6. Koza-Dereza

Так, ми її назвемо Катерина!

7. Koza-Dereza

Бампер (мягкий невысокий бортик, опоясывающий стенки кроватки по периметру с внутренней стороны);

Споров один борт бампера я остальное прикрепила, скорее для уюта, и чтобы меньше тянуло по той стороне, которой кроватка примыкает к стенке

Про бампер - я вирiшила не купувати взагалi. Начиталась iнформацiї що якщо дитина закотиться на нього личком то може задихнутись. Це мене насторожило i люлька у нас буде "гола", просто буде простинка, на матрасику. Матрас я купила твердий. Вiн, правда обгорнений у клейонку, що менi зовсiм не подобається, але iнакших тут немає. Треба буде застеляти щось мiж простиненю та матрасом щоб дитинi не було жарко. Бо я сама знаю як то гидко i не зручно спати на клейонцi.

8. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мамусі, сьогодні на 5-му каналі о 22-15 програма про прививки "Це не боляче" (повтор завтра о 18-15). Наскільки я зрозуміла з анонсу, будуть розповідати про склад вакцин та можливі віддалені наслідки щеплень. Давайте дивитися і обговорювати!

9. Koza-Dereza

Я доречi взнала що менi зробили щеплення коли я була 6 мiсячна i хвора i через то щось сталось з моєю iмунною системою i я до 4х рокiв провалялась по лiкарнях перiодично, то з менiнгiтом то ще з якоюсь бiдою...

10. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та, дитячі матраси тут усі такі. Я одягаю для свого малого у чохол. :)

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

перші місяці я не використовувала його, але десь від 5 місяців дитина могла вдаритися об ліжечко і лізти по ліжку, тримаючись за гратки.

У нас охоронці продаються іноді з комплектом постелі відразу. Як наприклад наша фірма АГУ робить...

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене кілька днів тому був такий глюк.. Годую вночі малого, і точно знаю що у мене близнюки, навіть ніби-то пам"ятаю як я їх двох в однакове вбрання на ніч вбирала. Одна дитина є, а другої нема. Починається паніка - шукаю другу дитину всюди - під ковдрою, під подушками, думаю може під ліжко впала. Хочу будити чоловіка і тут усвідомлюю що я не пам"ятаю як другого сина звати. Ну як я в чоловіка спитаю де друга дитина якщо незнаю її імені.. Тут мені в голову приходить ідея що можна подивитися в свідоцтві про народження, а тоді його будити. Одним словом опритомніла я шукаючи в шухляді свідоцтво про народження..

• Подобається Подобається x 4
  14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Можливо для Кози-Дерези буде цікаво

Why, then, is nursing so rarely encouraged or even allowed on the job?

15. Koza-Dereza

Ну ви бачите що тут твориться. Це просто жах! Я звичайно не пiдтримую iдею сидiти у себе за столом i на виду у всiх цiдитись, але щоб забороняти жiнцi взяти нещасних 15 хв щоб вiдцiдитись це жах. У теперiшнiй компанiї це повнiстю пiдтримується, плюс є окрема кiмната з цiдилками. Якщо я сюди повернусь, то буду вживати ту кiмнату, якщо нi, то буде видно. Прийдеться в туалетi цiдитись. Добре що хоч цiдилка на батарейках.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

та... ми адаптовані в Україні до одних проблем, а Вас зовсім інші.
    У нас тут лікарні страшні, умови такі ж, знання мінімальні про ГВ, бажання годувати не надто велике. У Вас і бажання є і знання є, тільки от законодавство не дозволяє.

До речі, що там чути про зміну законів у нас? Вагітних будуть звільняти?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Правильна програма. Шкода, що рідко про це згадують...

18. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Я нещодавно здала аніліз на альфафетопротеїн, в клініці Юрія Тітовця. Дуже хороша клініка, кров з вени беруть акуратно!!
    Результати в мене показують, що на 18 тижні вагітності показник 24, я так зрозуміла, що все ОК, оскільки там було написано, що в межах від 21 до 86.
    Лікарка моя сказала, що все добре.
    Я на даний момент хвилююсь лише за одне, що на 18 тижні я не чую ще рухів. Моя співробітниця (яка зараз на 8 місяці) каже що рухи чула на 16 тижні. Я вже прислухаюсь, але нажаль нічого не чути.
    А хто коли чув рухи?

19. Julia

Julia Active Member

Я так і не памятаю, на якому тижні зрозуміла - що те, що відбувається в животику, це все-таки рухи. Бо спочатку вони були схожі чимось на перистальтику в кишечнику. Здавалось, що дитинка вже там собі плаває. Потім вони просто стали виразніші. А тепер то взагалі в животі танцмайданчик)))

В кожної мами рухи можуть починатись в різний термін. Здається, найчастіше жінки чітко починають чути рухи вже на 20-22 тижні. Так що ще трішечки - і відчуєте.

А от хвилювання - чому я ще не чую рухів, мабуть, у всіх однакове;)

• Подобається Подобається x 1
  20. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Дякую, я тоже на підсвідомому рівні розумію, що все попереду, і рухи будуть і "танцмайданчик" як Ви кажете буде, але хочеться вже відчувати малюка, що він в мене в животику.

Статус теми:
Закрита.