Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ой, прочитала і аж сльозу пустила. Уляночко, тримайтесь - все має пройти просто чудово. Ми за вас молимось і за щасливий та недовгий перебіг пологів.
    З Богом!

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Офіційна версія - 48 годин (але то з врахуванням підтікання, а не повного "злиття вод"). Але навряд чи лікарі будуить стільки чекати, та й не факт, що варто. Крім того все залежить від інтенсивності родової діяльності.
    Більше ніж 12 годин безводного періоду більшість лікарів вважають небезпечним і причиною для КР. Кажуть, що вже після 6 годин є небезпека інфікування плоду.
    Словом, все залежить від фактичної ситуації.

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Чим менше часу, тим краще, а загалом до кількох годин. В більшості випадків після того, як відійшли води, починаються перейми регулярні та пологи, але буває, що води відійдуть, а перейм немає. В нас час , правда, лікарі швидко починають реагувати на такі випадки стимуляцією, але варто ще годинку-дві зачекати та попросити, щоб малеча сама почала процес народження.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ой,дівчата,аж сама тішуся!! Стільки колись начиталася про те, чого натерпілася Уляночка і Бог їй таки подарував друге щастячко! І ніби ще нещодавно взнали про цю неймовірну новину, а тут вже Уляночка написала в темі про молитву, що поїхала в пологовий!!:radist: Уляночко!!! Легких вам родів,скорої зустрічі з малечею!!! У вас все буде добре! Ми за вас молимося!!

4. Prutylyatko

Уляночко, тримайтесь, а ми за вас будемо тримати кулачки та молитись. Легких Вам пологів та поверненя у цю гілку з гарною новиною про народження синочка.

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

мені лікарка казала,що максимум будуть 8 год. чекати...і на 9 кесарили,але не то було основною причиною КР

6. Alexx

Alexx New Member

Якщо таке діло то бажаю Вам лгких пологів :girl_tender: і здорового малюка! Тримайтесь!

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

По "правилах" природи - перше перейми, а потім відхід вод. Буває навпаки, але все ж перший етап перейм дитині краще перебути у воді, а коли вже тріскає міхур, тоді потуги стають більш інтенсивними і процес виходу дитини пришвидшується. Зменшується ризик гіпоксії плоду.

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мені лікар казав, що від відходу вод чекають до 24 год. Це в нх ніби така вказівка зараз є. На практиці по різному буває. В мене води відійшли в 05.20 ранку. Перейми почались в десь в 14.00, а народилась Софійка в 22.44. Стимуляції не було і з дитиною все добре. Безводний період був досить тривалим, але без наслідків.

Уляночко легких вам пологів, а синочку смачної циці!

9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Дівчата, сьогодні о 00.20 Уляночка вдруге стала матусею...
    Синочок народився з вагою в 3кг 500г та ростом - 53 см

:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

10. Holly

Holly Moderator

УРАААААААААААААААА!
    Передавай вітання для щасливої матусі
    :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

11. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Щиро-щиро-щиро вітаємо!!!! І страшенно радіємо і тішимося за неї!!!! Передавай наші вітання!!!!!

12. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Вітаємо, вітаємо)))

13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я вчора цілий день була в мами, і не заходила на посиденьки, а сьогодні включаю, а тут такі новини!!!!!!!!
    Надійко, передавай вітання Уляночці.....Нехай її синочок росте здоровеньким!!!!!
    Подивилася на час, коли родила Уляночка, і згадала, що малого родила тоже в 00,20. І все таки родився хлопчик))))))

14. Prutylyatko

Та і від нас передавайте Уляночці вітання з синочком! Нехай все у них буде якнайкраще!!!

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Спец. зайшла сюди за новинами від Уляночки,хоча ще вчора о 23 відчувала, що напевно недовго пройде часу від її прибуття у пологовий- ВІТАЮ!!! Таки синок!

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я вчора практично не заходила на ДП, вранці прокидаюсь і думаю щось Уляночки не чути було, мабуть в пологовому:) і тут НОВИНА! я така щаслива!!! здоров"я матусі і малятку!!!
    ми планували на цю неділю, прокинулись-чоловік питає "народжувати будем?" але ніц....чекаємо наступної;)

17. Prutylyatko

18. Mariana

Mariana Well-Known Member

Вітання Уляночці!!!!
    А я тут сидю як та квочка і чекаю. Казала лікарка, якщо до понеділка не народжу - здаватися до неї, лягати під нагляд...

19. Prutylyatko

Ще маєте добрих два тижні, щоб зачекати, поки малеча сама захоче народитиьс. А лягти під нагляд, який до вечора швидше за все закінчиться стимулюванням та швидкими пологами..............вам вирішувати, але не радила б.Хіба маєте впевненість, що ваша лікарка ще буде разом з вами чекати, чого, в основному, вони зараз не полюбляють. А стимуляція, самі знаєте, не є чимось добрим насамперед по відношенню до малечі.

20. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

То просто Ваша ляля не хоче , щоб матуся виходила на вулицю в таку погоду - дощ, холодно , вітер . Ліпше посидіти вдома і помріяти про сонечко.

Уляночка ! Здоров"яка Вам і вашому новонародженому ! Все таки родився у неділю !

Статус теми:
Закрита.