Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kolibri

kolibri Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я памятаю як зайшла вперше в цю тему і із заздрістю дивилась на лінієчки де вже 18-20 тиждень і далі. а так швидко пробіг час в вас вже дітки понароджувались (з чим і вітаю:girl_claping:) а в декого ось-ось народяться. а в мене вже й самої серединка вагітності. з такими темпами непомічу як вже й своє малятко буду на руках тримати:girl_in_dreams:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я знаю,що раніше 28 серпня не могла завагітніти,хібань пізніше:girl_haha:
    ото сьогодні лікарці своїй розказувала що 42 тиждень то в мене насправді 40-ий буде....але по всіх УЗД і по місячних ПДП 26 травня

і моє останнє УЗД рівно в 33 тижні, лікар в пологовому більш не просила...

3. Mariana

Mariana Well-Known Member

Здоровячка Вам і вашій красуні!!!
    Ми теж планували назвати Софійкою, якщо народиться дівчинка, але прогнозують кавалєра...

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну я точно знаю, бо місячні почалися 20 серпня, потім з 30 серпня по 4 вересня мужа не було..так що 29 серпня...
    а коли тобі призначила показатись?

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

оо..по-моєму, Мар"янка, ти теж на форумівці плануючих на початку вересня ще не знала, що вагітна...а я вже тоді "загадково посміхалась", бо знала про своє щастячко...отже, термін в мене все ж приблизно такий, як у тебе і Єви...але коли цьопа захоче нас побачити, то ??????

5. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Нині звернула увагу, що на Уляноччиній лінієчці бузько вже просто за межі вилітає! Я так за Вас із цьопіком тішуся!!! Від щирого серця!

6. Nata

Nata Well-Known Member

Читаю вас і тішуся що вже скоро діток побачите. Не те щоби заздрила (я насолоджуюсь :)) щиро тішуся ...
    А я собі нині штани замовила. Разом із тканиною і пошиттям 200 грн :) із натурального льону. В вівторок буде примірка, а там побачимо, сподіваюся добре пошиє.

7. Provizor

Provizor Well-Known Member

Мені лікарка нічого не казала на рахунок оплати...:confused: Значить, не у всіх полікілініках так.

8. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Уляночко, не хочу обнадіювати, але якщо ти точно знаєш, що аж на 3 дні пізніше - то там скоріше донечка (XX), бо Y-ки такий термін не живуть :)

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як не народжу до 26.05, то 27 прийти

10. Уляночка

всі теорії поламані Юрковими ігриками

11. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

І нам наш тато тоже влаштував таке :girl_tender:
    Як казала Прокопчук - "Зажав Ваш тато одного ікса"

12. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, тіштеся! Будете мати чудових кавалєрів і є надія що втретє таки втрафите з дівчинкою :) От у мене вдома всі переживають, бо розуміють що четвертого не буде (за медичними портипоказами)

13. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Знаючи , який з нашого тата "ювелір" , то і на третій раз там певно буде хлопчик . Але я вже ніц не загадую, бо після першої вагітності і складних пологів казала , що дитину ми ще не скоро захочемо. Точніше я. А от який сюрприз росте !

14. Alexx

Alexx New Member

Хороша новина! Прийміть мої вітання і побажання здоров"ячка!!!

15. Уляночка

безсоння..і так вже 4 ночі...але найгірше, що від вчорашнього вечора я на 90% неходяча - промежина і вн. сторона стегон так затерпли і болять, таке враження, що 10000 присідань зробила. а лобкова кістка так болить, що кричу, коли перевертаюсь з боку на бік....ну і та нічна нудота мене вбиває....якась апатія до всього...ніц щось не тішить...

16. Єва

Єва Well-Known Member

В мене те саме. Вчора чоловік чекав мене біля пологового, побачив, як я йду і сміявся, що я на качку схожа :)

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Уляночко, візьміть собі подушечку і покладіть між колінами - дуже допомагає, бо зменшує тиск на промежину і лобкову кісту.
    А ще ось таке - може придасться.

18. DarkNess

DarkNess New Member

А я й не знала. Вперше від вас чую. Десь в людей лікарі як лікарі! А моя як партизанша: ніколи нічо не скаже, не пояснить. Тільки направлення на аналізи виписує і мовчки простягає. Через то в нас весь час непорозуміння - то не в той день прийшла, то невчасно аналізи здала, хоча ніхто й не говорив коли і шо...:girl_sad: Мене то так дратує.
    Живіт "слухала" тільки один раз, і тоже нічого не прокоментувала аж поки я не запитала, чи чути серцебиття. А положення малечі я сама не можу оприділити, а цікаво було би.

19. Уляночка

так і роблю, але лежати вже не годен...
    свекруха щойно дзвонила - Юркова сестра вже 2 дні на Мєчнікова..чекають..в неї термін 13..так що мені, певно, ще доведеться почекати..хоча я "ставила" на 14....

20. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

А у мене вона болить, коли хоч трохи пришвидшую ходу (а раз до трамваю підбігала, то точно зрозуміла, що то не варто!) і коли ногу високо піднімаю, напр., як у ванну залажу (тобто не махи роблю!!! :) )

Статус теми:
Закрита.