Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kosmichna

Kosmichna New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Це точно! В мене явний "хлопчачий" животик, а на УЗД показують дівчинку:girl_tender:.Дійсно положення живота визначають лише особливості будови тіла. В багатьох книжках читала, що якщо жінка спортивної статури і вела активний спортивний спосіб життя, мала хороший прес до народження, то животик буде високо і буде округлим як м"ячик, а якщо ні, - то низько і грушеподібної форми

2. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

У мене вже третій варіант форми мого живота, хоч спосіб життя приблизно однаковий і статі діток також.

Дівчата рятуйте!!!
    Сьогодні вночі не могла спати, бо сіпались мені ноги, причому по кілька разів на хвилину разoм або по черзі!!! Зміна поз і тепла ванна не допомагали. Якщо напружувала м"язи, то на третій раз ТАК пересіпувало, що аж сльози на очі наверталися.
    Від чого то може бути і як з тим боротися?

Останнє редагування: 13 Травень 2010
  3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я в такому випадку прошу чоловіка, щоби розтирав або помасував мені ноги . Можливо , ноги напружені були цілий день ? Я мажу собі Троксевазиновою мазюкою ноги , якщо багато ходжу - то трохи знімає напруження з м"язів. Але в мене ще й всі вени наверху. То деколи таке враження , що вони підіймаються над шкірою.

4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Дівчата, ми вже народились! 7 травня з"явилась наша Софійка з вагою 3580 і 52 см зросту. Пологи пройшли без ускладнень, як з"явиться вільна хвилинка, то напишу розповідь, а поки весь свій час присвячую діткам :)

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щирі вітання вам і вашій красуні!!!

6. Romna

Romna New Member

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці відвезли баночку,вже ніби останню, щойно повернулась з останнього прийому
    запис в обмінці:"скеровується в МКПБ №1 для підготовки до родів і розродження"
    ля-ля-ля
    настрій позитивний, файний і спокійний
    ждьомс:girl_tender:

8. Mamusya

Молодці ! Нехай донечка росте здорова і щаслива !
    З.І. А в мене цілий день тааак голова болить, що вже не втерпіла і таки випила цитрамон . Бо навіть гірчичник на шию не допоміг. І ніби погода не міняється .....

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

отже, похід до стоматолога закінчився вдало - це не зуб, а десна...отже, наразі обмежуємось полоканням і зубочисткою.....ура!!!! а ще мені дохтор, чоловік моєї однокласниці, яка теж за 3-4 тижні вдруге має стати мамою, зробив комплімент, що я не виглядаю на таку, яка за тиждень-два має народжувати - гарна, жвава і акуратна...во..:girl_spruce_up:

10. Mamusya

Чогось у більшості чоловіків жнки перед пологами асоціюються з пампушком , який ледве пересувається качиними крочками. Але ми ж не такі !
    Хоча я в останній день перед пологами іменно так себе і почувала ;)

11. Єва

Єва Well-Known Member

Щойно від лікаря. Вага 3300, плацента 3 ступеня зрілості і ми готові до пологів. Якщо наступного тижня не народжу, то прийдеться зважуватись на стимуляцію (як би я цього не хотіла), бо з моїми розмірами тазу велику дитину народити буде проблематично і ризиковано. А так - все добре, ще раз нам підтвердили дівчинку на УЗД в пологовому (вже інший лікар), тому перестала думати, що народиться хлопчик і прийдеться йому носити рожеві лашки, якими я запаслась :)

12. Уляночка

а перед тим на якому терміні було останнє узд?

13. Єва

Єва Well-Known Member

На терміні 34 тижні. Прокопчук мені менші розміри ставила, і відповідно ПДП на тиждень пізніше, хоча я знаю точну дату овуляції (підтверджену по УЗД і графіку БТ)

14. Provizor

Provizor Well-Known Member

А за цими даними який термін виходить?

15. Єва

Єва Well-Known Member

На 3 дні пізніше, ніж на лінієчці.

16. Уляночка

а сьогодні тебе лікар з пологового скерував на узд? мій щось ніц не каже...казав, що потреби не бачить...

17. Єва

Єва Well-Known Member

Просто моє останнє УЗД було ще 10 квітня, а мій лікар хотів бачити реальну картину на сьогодні (в якому положенні дитина, чи нема обвиття, яка вага і розміри)

18. Уляночка

а моє на 32 тижні...29 березня...
    наскільки я пам"ятаю, то в мене овуляція швидше відбулася в наш останній цикл, бо коли ти робила тест, то я вже 5-6 днів знала про свою вагітність...тому виходить, що терміни в нас однакові приблизно...я знаю, що завагітніла 29 серпня...а овулька - через 3 дні була..

19. Надька

Надька Well-Known Member

Вітаємо..... здоровячка вас обом....

20. Romanivna

Romanivna New Member

ще на рахунок КТГ запитаю. в нас в поліклініці воно платне , це у всіх так?

Статус теми:
Закрита.