Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам

о таке
    і таке
    теж присутнє
    ну та-ну та,і як сказав мені один знайомий :"кожна освічена людина знає,що знаки зодіаку давно змістилися і я насправді не лев, а ви не той знак,що собі думаєте"
    всьо не заморочуюсь,йду снідати

2. Надька

Надька Well-Known Member

вже 3 день болить поясниця... такими спазмами шо лежати на спині неможу тільки на боках... то який капець :sad: :girl_sad: я вже пробувала і на підлозі спати і вчора спала на надувному матраці... то там мені доюре було.... сьогодні йду до лікарки хай шось робить... та ще й корщі брали цїєї ночі аж 2 рази що ранком мязи боліли....

3. Nata

Nata Well-Known Member

А в мене просто блаженство :) Якщо не зважати на те що вночі бігаю в туалет і потім довго заснути не можу решта все супер. Цікаво тільки чи надовго :) Іду нині до лікаря, скерує на купу аналізів, певно трохи мої іділію розрушить :)
    А, згадала що лікар казав бандаж носити, ото знайшла свій старий і думаю: одягнути в поліклініку чи не морочити голову? Їхати далеко, вже потепліло, за годину в маршрутці бандаж на сауну перетвориться :)

4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А в нас на Левандівці похолодало .... Навіть так , що я змерзла при відкритому вікні .

А я подивлюсь на свої результати , бо щось мені здається , що там буде якась бяка. А може і добре все буде.
    Дівчата , а хто може підказати , на якій основі можна попросити в лікаря швидше дородове лікарняне ? Тобто не так щоб з 30 чи 32 тижня, а наприклад з 28 чи 26 ?

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ото мої двоє менших теж недільні, то й можу по них трохи виправдати ці слова.

6. Alexx

Alexx New Member

Мені також лікар казала носити бандаж. І я ним дуже задоволена, якщо мені треба цілий день ходити то обов"язково вдягаю (і майже не відчуваю його) в вечері спина майже не болить, але якщо хочу бути "дівкою" і вдіти щось з тонкого трикотажу (під який бандаж не вдінеш) то ввечері мурдуюсь...так поясниця болить, що чоловік пів ночі мені масажі робить. Так що мене більше чоловік заставляє бандаж вбирати :girl_crazy: ніж лікарі )))))). Можливо Ви просто не якісний бандаж маєте, або він Вам не підходить (по розміру, чи ще по якихось характеристиках) бо мене він зовсім не парить. трохи з"являється дискомфорт (підтискає) коли час бігти в туалет ;), а так все ОК.

7. Mamusya

А мій родився в п"ятницю, та ще й в таку грозу , що шиби в родзалі дзвеніли - так гриміло. То він коли кричить , я би собі з задоволенням заткнула вуха , бо іноді мені в вухах відзвонює той його крик )))))
    О , то в мене такий був - і натирав , і парив, а коли в туалет хотілось , то була ціла катастрофа.

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я тільки що з УЗД. Попросилась без запису до Прокопчук, з Палигою не вийшло домовитись. На два тижні все розписано, а мені треба було терміново. Хлопчик примостився правильно, голівкою вниз. З плацентою все добре, єдине що є однократне нетуге обвиття. Не знаю, це погано? З термінами путаниця. По місячних має бути 34 тиждень, бо 1-ому УЗД - 30 тиждень (я теж собі так рахую), а по всіх інших УЗД 32 тижні ПДП 04.07... Так що діапазон широкий:girl_crazy:

9. Nata

Nata Well-Known Member

Я навіть не пробувала чи він мене парить, у мене бандаж хороший :) Просто не бачу потреби у ньому. Прекрасно почуваюся без бандажу і дитину перетискати не збираюся. Я носила бандаж із Петром і тепер так собі думаю, що була би мудріша і менше лікарів слухала то може би мені дитина і перевернулася, а то вправи робила, а толку із них було якщо дитина бандажем фіксувалася...

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я б ніколиі не подумала , що носіння бандажу якось пов"язане із можливостями дитини прийняти відповідне положення. Все ж дитина в животику перебуває у міхурі наповненомому амніотичною рідиною, тому зафіксувати її зовні бандажем уявляється мені неможливим.
    П. С. Я з першою вагітністю чемно носила бандаж від моменту поступлення "вказівки" і до кінця терміну, але дитина своєчасно перевернулась.

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Мої двоє менших майже до останнього були ніжками вперід. І вправи робила, і просила, нічого не допомагало. Лише за два тижні до пологів малий перевернувся, а мала то взагалі, за тиждень. А на рахунок бандажу, то ви ж його всеодно цілодобово не носите. Я взагалі його не носила - не було потреби.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой..ратуйте..ледве прилізла- мене всю "обстріляло" - такий ток по тазу і бедрах, що йти не могла..бідна Надійка десь, певно, молилась, щоб я вже додому пішла, бо її коронна фраза останніх тижнів "тільки не зі мною"

13. Joker

Joker New Member

сьогодні дивилась передачу про діатеси, алергії у діток і причини їх виникнення і мене озадачило питання... в нас є киця, яку я дуже люблю і вона для нас є членом сім"ї, і відношусь я до неї чуть не як до дитини, а після сьогоднішньої передачі неможу ніяк викинути питання це з голови, чи не буде в моєї дитини алергії на котячу шерсть і чи можна якось уникнути цього? думка про те що прийдеться віддати кота мене лякає і взагалі вона мені і настрій піднімає і взагалі коли я з нею то я себе добре почуваю. Що робити?:sad::sad::sad: може в когось така ситуація була?:girl_cray:

14. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж поки не натрапила на таку інформацію в нетрях :) Виявляється бандаж таки дуже рекомендують носити для закріплення правильного положення дитини :) Не знаю наскільки то правда, але після такої інформації бандажа носити не хочу. Тим більше що проблем жодних (із першим якраз сильно боліла поясниця, тепер я це теж пов"язую із неправильним положенням), лікар просив носити аби не навантажувати шов. Ну але я з другим десь в 30 тижнів питала в лікая з пологового, він казав не носити нічого.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ще я настрашила свого мужа....подзвонила і кажу, де ти лазиш (знаю, що мав бути вдома), кажу, щоб бігом додому, бо їдемо...в хлопа серце почало калатати, тиск піднявся, чоло "змєкло"...отак він "хоче" зі мною на пологи:girl_crazy:....

16. Joker

Joker New Member

і не шкода вам чоловіка:girl_wink::girl_wink:??? бідолаха:girl_crazy:

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене якось так смышно виходить з їжею: чим більше їм солодкого і хліба тим менше поправляюсь:girl_crazy: В мене експеремент був, останні півтора тиждні на солодкому і тортиках я просто "жирувала", в результаті по вазі нічого ще не набрала:girl_crazy: Хіба би то терези зламались:girl_crazy:
    Чекаю червня, щоб чухнути в гори, понаїдатися свіжої чорниці, попити води джерельної... Батьки правда кажуть що я немудра, що куди мені в гори іти на такому терміні, але я реально вже не можу у Львові.

18. Mamusya

Я щойно вчора півп"ятої ранку повернулась з Кам"янця-Подільського. Ми собі з чоловіком влаштували турне вихідного дня . Чернівці-Хотин-Кам.-Подільський. І то все поїздом або пішки. Правда з Чернівців їхали до Хотина маршруткою. Тепер правда трошки болять ноги , але задоволення від поїздки все перекриває.
    Свекруха тоже кричала , що де то видано , щоб вагітна на такому терміні десь лазила! Але я ж здорова , на свіжому повітрі і нові враження - це набагато краще , чим сидіти і дихати загазованим міським повітрям !!!

19. Nata

Nata Well-Known Member

Я на такому терміні їздила в Карпати із старшим і мамою (муж як завжди - поїду, поїду а потім не встиг з роботобю :)). Жила звичайно не в наметі але до того не далеко - дерев"яний будиночок без вигод, єдина радість що їсти готували смачно. Відпочила просто суперово.

20. Kosmichna

Kosmichna New Member

А я чекаю червня, щоб народити свою доцю (або і синочка) і нарешті заспокоїтись, бо спати вже не можу взагалі. Лише перевернусь у сні на інший бік, чоловік вже зривається і питається чи все добре.
    Хто як бореться із безсонням? Бо воно мене вже замучило.....

Статус теми:
Закрита.