Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Мені робили минулого тижня, враховуючи, що тест рухів плоду роблять з 28 тижня, мабуть, так воно і є.

2. Nata

Nata Well-Known Member

а мої видно ще не доросли :) Кілька разів ми пробували показати, дивляться кілька хвилин і йдуть собі далі :)
    Зате зранку Дмитро влігся мені на живіт, маля добряче копнуло, йому дуже сподобалося. Тепер ходить і просить: ляж, нехай мене сестричка ще стукне :)

3. Mariana

Mariana Well-Known Member

Щодо рухів - кажуть, що маля перед пологами втихомирюється і менше рухається. Чи це у всіх так? В мене зараз таке враження ліга чемпіонів по футболу в животику. Таке враження, що розпихає мене як кульку надувну, навіть розтяжки невеликі зявились.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хочу вам похвалитися:girl_in_love:
    В неділю наше булькання стало таки схоже на легеньке попихання в низу живота. Так приємно було :girl_tender: і так десь близько двох годин. Травда чую ті попихання лише в лежачому положенні і ввечері. Так що швиденько приймаю таке положення і чекаю рухів:girl_in_love:

5. airy_cat

airy_cat New Member

Неа, не у всіх, в мене вже 40 тиждень і пхається активно. Вобщєм почалися в мене найдовші дні очікування :8:

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Бачиш,а ти переживала.:girl_smile:
    То поки що чути в лежачому,за кілька тижнів буде чути в любому положенні:girl_smile:.Але в лежачому-найкраще.

7. Надька

Надька Well-Known Member

у мене найбільше чути рухів коли я сиджу на роботі ну неподобається йому на роботу ходити..... а вчора свекруха привезла свіжого закарпатського вина я випила 2 глотка маленьких і воно так почало танцювати... напевно більше пити небуду....

8. Nyny

Nyny New Member

Мені робили КТГ починаючи з 38 тижня і то лише тому що я на той час вже лежала в роддомі.А так до того ні )) Але краще лишній раз зробити і знати що в малючка все добре )))

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

oksanusyk при вагітності може бути все що завгодно)))) Всетаки животик це навантаження , а може там якийсь нервик защемило ?? Нехай хтось вам зробить легенький масажик в тому місці , може відпустить )))

9. Drimka

Drimka Well-Known Member

Привіт всім пузатікам від "вже не пузатіка". Наш синочок щасливо народився 6 травня. Давненько мене не було, бо на 35 тижні почалисятренувалні перейми, але дуже сильні і досить часті, тому останні тижні до 39 більше лежала. Але все добре. Маємо хлопчика 3200г і 52 см, точніше вже певно більше, бо старанно наминає мамине молочко. От такі от новини!

10. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Та то малятко просило ще ! :girl_haha:
    А я пробувала в Чернівцях свіжозвареного пива - так відчувала себе такою задоволеною !!! А ще запримітила , що коли багато рухаюсь , то дитинка в животику спить. А от коли я сідаю, то починаються гоп-ца-ца по моїх кишках )))))

11. hrystusja

Це напевно всі дітики не пюблять на роботу ходити:girl_in_love:. їм хочеться щоб хтось їх гладив цілими днями, їм пісеньки співав))

12. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Хороші новини)))))) Прийміть мої вітанннячка!!!

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я теж там стояла на обліку у Здравко Нелі Іванівни, правда цивілізація у вигляді КТГ тоді туди ще не дійшла була

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс - була в ЖК (знизився гемоглобін до 107, лейкоцити підросли до 8-10, тому не в захваті була моя акушервід цього і телефоном консультувались з лікаркою, яка на семінарі), по телефону лікарка відправила на Мєчнікова на КТГ, заоодно я застала там Романа Григоровича, який приїхав на пологи - все гут, зробили КТГ - все гут..тільки та лікарка, що його робила радила ще узд зробити, бо останнє від 32 тижня, хоча ні моя лікар з Жк, ні Федина не казали, попри мої запитання про узо...ось таке

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прийміть мої вітання. Нехай росте вам на радість та втіху.

16. hrystusja

Мої вітання!! Нехай росте здоровенький на радість усім навколо)

17. Надька

Надька Well-Known Member

Вітаємо.... я і моя ляля... Я так зрозуміла шо почавс сезон Пацанів :girl_crazy: Треба забезпечувати чоловіками дівчат які народились весною.... :girl_in_love:

Останнє редагування: 11 Травень 2010
  18. сніжна

ну то слухайте Федину. Він вам ще візит назначив перед пологами чи ні? Бо якщо так- тоді ще може послати на УЗД, а якщо ні- то й ні. Він дядько специфічний, звик довіряти собі.А гемоглобін- то таке. Я за два дні перед пологами мала 100 і моя лікар у пологовому з того ніц не казала.

19. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

І я нині туди здалася - місяць до декрету все-таки. Була несподівано (порівняно з попередніми вставаннями на облік) дуже приємно вражена! Лікарка мила, з гарним почуттям гумору, з хорошим настроєм! Не вичитувала мене, що пізно прийшла, не наполягала, щоб я платні аналізи здавала, не примушувала пити вітаміни...

20. сніжна

мо, на Вардзаль попали?

Статус теми:
Закрита.