Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А які причини? Я недавно подібну історію читала, яка трапилась у Львові. Теж вагітність завмерла на пізньому терміні через проблеми з плацентарним кровообігом. Тепер рахую рухи дитинки, бо мала проблеми з плацентою в першій вагітності. І УЗД доплер буду робити обов"язково. Краще таких історій не читати:girl_sad:

2. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я таку історію маю в свому місті, дитинка родилась мертва, переношена. Тому навіть чути не хочу щоб я нроджувала в себе, тільки у Львові.

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Такі історії в кожному місті є, просто їх не афішують. Але Вам про них навіть не варто задумуватись - шкідливо та непотрібно.
    Хоча щодо переношеності, то мої всі родились рівно в 42 тижні і при кожній1 вагітності попереджали, що після 42 повних тижнів будуть викликати пологи, тому що переношеність набагато гірша для малечі, аніж недоношеність.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

чим ближче до пологів, ти мсправді активність зменшується. Але "правило 10 рухів" діє до останнього дня. У патології нам усім у палаті лікарі під час щоденних обходів чітко задавали питання: "Чи добре чуєте рухи дитини?" ( у всіх нас "готуючихся"тоді був термін 38-40 тижнів)

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

на жаль, за часи свого перебування в гінекологі, а потім-патології лише в одному пологовому стільки усяких випадків траплялося...Краще про погане не читати, а проконсультуватися зайвий раз з лікарем.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені здається навпаки що збільшилась, точніше він зараз так боляче виперає мені по боках, просто як кулак вилазить,шкіра так боляче натягується, і живіт часто ходуном ходить,а ще як іноді вмоститься і дупцьою виперає (то я собі так думаю), то живіт справді ніби лопає....
    кажуть,що дитинка зменшує активність перед пологами,але моя братова то спростувала,мій племінник крутився як шило до самих пологів і зараз є дуже енергійним хлопчиком,може і в нас такий непосидько росте:girl_tender:,хоч раніше він не був дуже активним, а зараз може краще відчуваються рухи,бо справді місця йому там вже маловато

6. Nyny

Nyny New Member

в мене малюк теж на останніх тижнях більше товкся.Тим більше шо в мене було багатовіддя місця було багато ))

7. Romanivna

Romanivna New Member

А в нас сьогодні малятко дуже спокійне. Я аж почала переживати. В маршрутці проїхалась, то він трошки розрухався, а так майже не чути весь день. Може це через те, шо ми вчора з чоловіком нечемні були :girl_devil:

8. Prutylyatko

А, взагалі, малята себе на останніх тижнях вагітності ведуть себе по-різному. Одні тихенько чекають свого часу, але тоді мамі треба уважно слідкувати за рухами. А інші, як всі мої, так вовтузяться, ніби самі хочуть вискоити на світ вже та негайно.

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну стосовно рухів сьогодні - нарахувала за цілих 12 годин лише 5....а от з 21 до зараз уже 8 чи 9...ну і почалася знаменита гикавка-пульсація з лівого боку...таке і вчора, і зранку було..зранку і так згідно плану - лякар, то попрошу послухати...але ми нинька трохи вина пили, то може спайкало...

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

була у цю вагітність 6 разів на узд - усі на доплер-апараті..жодних проблем, на щастя, не було...

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

точно таке було і в мене, а от 3 останні дні відчуваю зміни, тому і хвилююся

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас раптово морози вдарили. Від п*ятниці мінусова температура. Вдень -1-4, а вночі -7-9.
    Почуваюся жахливо. Ніч болить, очі також, голова - взагалі мовчу... Дитятко теж менше копається останніми днями.
    А на роботі не хочуть дати лікарняного, в п*ятницю можна сказати зубами видерла. Маразм якийсь просто.

11. Уляночка

а КТГ де у Львові роблять..хто підкаже?

12. Provizor

Provizor Well-Known Member

У нас в поліклініці, де стою на обліку... 5-а поліклініка на Чупринки. А у вас ЖК не роблять?

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в поліклініці на Руській. Там зав. ЖК Климпуш тим підзаробляє.

14. Уляночка

є там якийсь апарат не першої свіжості..завтра піду і буду свою дохторку допитувати...
    панікую...знаю, що все буде добре, але м така є...

от допросилася - живіт ходуном почав ходити ітак тисне на сечовий, що в туалет не встигаю ходити

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І я так хочу... а з тих усіх нервів і непорозумінь на роботі, мацьопко тільки легенько кілька разів мене полоскотав і все.

16. geregala

geregala Member

:haha:))))))))) НЕ повірите в мене в животику малий гикав по кілька раз на день, вже тиждень як народився і гикає собі далі, так смішно, я спочатку хвилювалась, але лікарі запевнили нас що це цілком нормально!

17. Prutylyatko

До речі, там КТГ добре роблять.

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вчора зранку мої діти дивились фільм про внутріутробний розвиток дитини і пологи. Раніше ми тільки книжки з малюнками та фотографіями розглядали, а тут так все гарно описано і показано. Ми тільки хвилювались на предмет фінального акорду фільму - я його вже бачила і знала, що будуть показувати пологи. Не була впевнена чи дітям варто це дивитись. Але ми з чоловіком вирішили, що нехай подивляться. Сприйняли досить позитивно. Після закінчення фільму побігли по енциклопедію і ще закріпили "пройдений матеріал" фотографіями дитинки в животику. :)

19. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка: мене останнім часом мучить біль між лопатками. Свекруха сказала, що таке може бути при вагітності, а я шось ніде не можу такого вичитати. До лікарки йду в п'ятницю, а по телефоні поки не хочу турбувати.

20. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мені лікарка з пологового казала, що робити КТГ до 30 тижня без потреби, це правда? Хто коли робив і чи варто, якщо нічого не турбує, рухи чути добре?

Статус теми:
Закрита.