Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я би так не змогла, хоча спочатку також казала, що не хочу знати стать дитинки, але чомусь відчувала, що ношу дівчинку з самого початку, а коли прийшла на узд, після моїх слів чи з дитинкою все добре, зразу запиталася чи точно дівчинка))))))

2. Arno

Arno New Member

Нікого не рекламую!!!!! Просто може когось зацікавить-сьогодні відвідала виставку дитячих товарів у спартаку-дуже гарні товари по хороших цінах тай для вагітних вхід безкоштовний!

3. natorella

natorella Well-Known Member

зато я наплювалась - можете уявити як)))
    суміші-кенгуру-візочки))))))))))))))))

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Чого йшла? ;)

5. natorella

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

http://meduniver.com/Medical/Video/400.html
    знайшла в неті, таке нічого, з поясненням))
    Принаймні після того відео не страшно йти родити))

7. Єва

Єва Well-Known Member

думаєте, в наших пологових біля породіллі так "танцюють" ?

8. Tequilochka

Всмислі? Принаймні сподіваюсь, шо кричати ніхто не буде

9. Єва

Єва Well-Known Member

Ой, і я сподіваюсь :) Просто інколи за такі гроші, як ти платиш за пологи, деякі лікарі умудряються ще тобі хамити або взагалі перекладають відповідальність за весь процес на акушерку....

10. natorella

в моєму випадку - за це я дуже вдячна, бо акушерка виявилась більшою допомогою, ніж лікарка.

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Взагалі, процес пологів поставлений у ПБ таким чином, що основна відповідальність під час пологів таки покладена на акушерку, а лікар допомагає та страхує. Принаймі, в ПБ на Батальній. Якщо пологи пройшли без ускладнень, розривів та швів, то лікар практично може лише спостерігати (в загальному), а допомога та навіть приймання дитини проводить акушерка. Тому я при третій вагітності шукала не стільки лікаря, скільки хорошу акушерку.
    А на рахунок того, як себе поводять лікарі, то ми ж самі собі вибираємо лікаря в ПБ. А до пологів з ним ну хоча б разів 2-3 спілкуємось. Не спідходить - змінили. Мені також дуже всі радили одного лікаря з хорошими відгуками, але коли я домовилась про зустріч, вичекала майже годину під кабінетом (у нього нарада), а потім огляд тривав аж цілих 5 хвилин (це перший візит для знайомства), то я більше до нього і не пішла та знайшла іншого, якому до сьогоднішнього дня дякую за повагу та розуміння до мене та моїх діток.

12. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Ага, одна дівчина відмовилася від Маркіна, бо той хтів лише кесарити, пішла до іншого.... то Маркін взнав.... той інший лікар не приїхав на пологи, і пологи приймав черговий лікар (здогадайтеся, чому лікар на якого Маркіна поміняли не приїхав ;)). Так що як відмовишся від деяких "авторитетів", то треба і пологовий інший обирати, а не лише лікаря.

13. Prutylyatko

А яким чином він дізнався?

14. Abraira

Я точно не знаю, там, як не помиляюся, дівчина "засвітилася" очікуючи іншого лікаря, а Маркін іі вздрів на коридорі.... далі все просто.

Коли я була у передродовій, то була акушера, яку я б і ворогу не побажала... вибачте, така с****, що точно краще вдома родти. Я нічого не знала про свою акушерку і тільки думала "аби не вона у мене була".... на щастя була нормальна кубіта, а не ота "гром-баба".

15. Prutylyatko

А, взагалі, деколи звичайний черговий лікар може набагато краще та відповідальніше поставитись до Вас та Вашої малечі, аніж лікар, з яким попередньо домовляєшся та платиш "немаленькі" гроші. Хоча в той момент для породіллі був своєрідний стрес, коли лікар не з"являється на пологи, з тим згідна.

16. Abraira

17. Tequilochka

на мою думку, то треба мати щастя від Бога, щоб до такого чергового попасти

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

щось сьогодні таке з животиком - розпирає в боки і твердий....легше стає лише коли лягаю...ну і пронизує током вздовж ніг що аж кричу...певно, місця зовсім вже йому не вистачає...
    п.с. ми склали ліжечко:girl_in_love:

19. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Так хочеться спати... може то на погоду, втомлена така.
    А треба вчитися, сесію достроково здати. Я за ту сесію щось так хвилююся, як ніби немає про що більше хвилюватися і думати.

Хочу вже розслабитися, займатися творчістю зі синочком, більше гуляти, розмовляти зі животиком...

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене вчора цілий день низ живота нив-тягнуло і іноді боляче хапало,але ми настроєні ще на тиждень-два:) а щодо ніг, то в мене якесь таке відчуття ніби вони в мене на шнурочках привязані і якщо невдало рухнутись-сісти то іноді враження що відчіпиться та нога...якось так пояснила:girl_in_dreams:
    вчора перепрасувала речі для малечі, і чи то від того стояння чи ні ,але болять в мене пятки, аж смішно:)
    сьогодні як матиму настрій то врешті складу сумку в ПБ. во

Статус теми:
Закрита.