Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

от і я думаю, що певно це реакція на роботу. Сиджу в дома - добре, йду на роботу-все зле)))) Організм потребує декрету!!!!

2. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Ну мені це не скоро світить, десь до серпня планую працювати ... звичайно, якщо із здоров"ям все буде добре.

3. hrystusja

А я дасть Бог все добре буде піду з 7-14 червня у відпуск, а потім зразу в декрет:girl_in_love: Рахую дні)

4. Natalochka

Класно, а по закону скільки днів відпустки дається до дати пологів, 52 ?
    В нас власники - не українці, наших законів дотримуються, але завжди треба шукати компроміс, деяких речей що у нас відбуваються не докінця розуміють :) . Та й в декрет мене відпускають на вигідних мені умовах, тому буду старатися працювати трошки довше.

5. hrystusja

Здається 70 днів до пологів і 56 після. правда можна собі сувати ці дні, у всякому випадку, якщо з лікаркою домовитись)

6. Natalochka

Ну в червні побачу, як я буду почуватись і яких я розмірів буду :)
    Активно поправлятись я перестала, зате животик так добряче виріс вперід. Зі спини навіть непомітно що я вагітна, ще видно обриси, де була талія :) Така смішна стала: худа, висока і живіт стирчить :)

7. hrystusja

Завжди хотіла бути такою в період вагітності)))) А не дуже худа і талії вже нема а животик такий смішний. Ніби їм мало, а таки поправляюсь)) Хоча по вазі за 17 місяців нічого не набрала. Чи то вага бреше чи то мені зображення в джеркалі розпливається))

8. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

В мене матка в тонусі і я вичитала, що при цьому потрібно пити чай з меліси. Він взагалі для шлунку хороший і ще й заспокійливий :). Але не можна зловживати...

9. Angel

Angel Well-Known Member

а б вже не ризикувала...свого часу так напилася того "заспокійливого"чаю що рухів 3 дні взаалі не було,так "приспала малу".мало не посивіла!

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Як ви мені мене саму нагадуєте.:girl_smile:.
    Мені теж таке сказали на УЗД в 20 тижнів.Але нічого приймати не казали(ну що воно дасть?).Лікарка в жк сказала,що це грозить хіба передчасними родами(і то не факт).Такий діагноз зараз багатьом ставлять.Просто треба зробити контрольне УЗД в 28-29 тижнів(а я так не хотіла частих УЗД:girl_cray:),щоб знати,чи готуватися до передчасних.
    А саме основне-треба заспокоїтися і насолоджуватися вагітністю.:girl_smile:І все буде добре.
    P.S.:а якщо таки вирішите пити ті ліки,то проконсультуйтеся ще з кимось.Не варта довіряти одній лікарці(як на мене),коли вона приписує щось не дуже відоме.

11. Kosmichna

Kosmichna New Member

Все абсолютно в нормі. Так буде до кінця вагітності. Це ніби груди готуються до майбутнього виготовлення молочка. А от чому тільки із одного соска, сама не знаю, бо в мене виділяться тільки із правого:confused:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

13. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я сьогодні з консультації без настрою... Вага зростає шаленими темпами, 1кг в тиждень:girl_cray: Вже важу 70 кг при зрості 160см. А я хотіла родити йти з 70кг. Вже не вийде. Ще й КТГ плоду сказали нестандартне, потрібно доплерометрію робити. З хорошого хіба що гемоглобін 128, а я думала анемія буде точно, через невелику перерву між вагітностями та й вітамінів не вживаю. Планую на днях записатись на УЗД до Палиги, не знаю чи роблять там доплерометрію.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так..роблять...усе буде добре..не переживайте!

15. Mariana

Mariana Well-Known Member

Думаю, що це повязано. Напротязі 1-2 тижнів в мене теж вага збільшилась різко і набряки на руках і трішки на ногах. Хоча їсти стала менше.

16. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Моя коліжанка з таким діагнозом лежала на 6 місяці на підтримці , але там ще була гіпоксія плоду .

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в такому випадку консультуйтеся ще з одним лікарем,якому довіряєте- чи то знайомим чи то з пологового.Я консультувалася зі старою колишньою гінекологом та лікарем з пологового, через руки якої таких пацієнток мало не щодня проходить...

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

а мені лікар з пологового говорила лишень про те,що з такими ознаками зараз мало не кожна друга і кожен варіант розглядається індивідуально. бо у більшості випадків це все не так страшно.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

щось сьогодні взагалі ніяка стала і то після того як вибралась з чоловіком ліжечка глянути, так щось тєжко мені по магазину йшлося, а ще ніц не має і приїхала додому, мала купити дитячий порошок,але теж не купила і до повного щастя ліве око почало дико сіпатись.....зїла морозиво,йду вишивати:)

19. Златка

Златка Well-Known Member

Це прям як про мене під час першої вагітності - було таких 9 тижнів, коли в мене + кг за тиждень :girl_mad: І це при тому, що я не можу сказати, що саме в той період я так налягала на продукти.
    Provizor, головне, аби то не вплинуло на пологи, а вага... з нашими двома малятками-майже погодками :girl_in_love: я не сумніваюсь, що й ти, і я швидко набране скинемо :girl_curtsey:

Я уже колись писала, що в мене при першій вагітності КТГ було не надто - переробляла двічі: показники поліпшились, але все одно були не супер. І в принципі це було результатом того, що в період процедури маля всі рази активно спало. Але от все одно напереживалась трошки я тоді :girl_sad: Хоч в мене лікар мене навпаки заспокоювала і казала, що якщо по доплерометрії все нормально, то нема чого особливо хвилюватись.

А я сьогодні теж від лікаря. Була в ЛОРа, капосна вірусяка добралась і до горла :girl_cray: Щось я так цієї вагітності хворію :girl_cool:, якісь одні застуди-простуди мене беруться :girl_cray:

20. Provizor

Provizor Well-Known Member

В мене, я так зрозуміла, підвищена активність. А оскільки перша дитинка з плацентарною недостатністю (я не заморочувалась діагностикою, УЗД звичайне, КТГ не робила, от не діагностували), то переживаю за другу дитинку. А ще Лотоцька ехогенне включення в серці дитинки надивилась, хоч і казала, що це варіант норми, все одно переживаю...
    Львівська погода часто до цього сприяє. Я теж вже два рази мала легку застуду. Нічого, "прорвемся!".

Статус теми:
Закрита.