Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

дівчата, як думаєте - стала я на вагу - дуже різке її збільшення і водночас СТРАШЕННІ набряки кінцівок...як думаєте, одне з одним пов"язане...мабуть, рідина таки не виводиться з організму?

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Скажу вам так-я теж довгий час(до 20 тижня) чула лише булькання і журчання,яке пов'язувала лише з кишківником.І аж коли лікарка в жк почала розказувати,що то вже час чути рухи,то я 2 дні підряд лежала і прислухалася до животика:girl_haha:.І таки почула його перші рухи.Вірніше вони були не перші,а просто сильніші.Я їх і раніше відчувала(те ж саме булькання і журчання):girl_smile:,просто думала,що то не воно.
    Так що скоро і ви це відчуєте.:girl_smile:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я часом поїм- бурчить, думаю кишки марша грають. а от сьогодні гуляєм з чоловіком і напевно хвилин 15 безперервне бурчання наче шкробання з середини і не їла нічого, думаю ну точно дитя.)) та і частіше бурчати почало, ніж раніше.
    Але ж не б"ється((((
    Та я себе тішу, що ось-ось:girl_in_love:

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Цілком можливо. У мене було те саме з Дарком. І ніц не помагало...
    Головне спокійно й без паніки. Все буде! Ще трошки. ;)

5. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

вона виводиться, але напевне не так як слід (мало) - коліно-ліктьова поза чудова для кращої роботи нирочок, менше гострого і солоного, а ще кислого.

6. Joker

Joker New Member

можливо я не побачила дописів, а може їх і не було, підкажіть плз а чай з м"яти та меліси можна вагітним?

7. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

А мій спочатку ніяк не міг попасти, щоб почути Мацьопу - тільки прикладав руку, як той затихав. А коли почув, то не міг зрозуміти, як щось таке може бути і питав чи мене не болить:girl_tender:.
    А взагалі, то чоловік вперше зрозумів, що в мене хтось є в животі, коли ми вийшли з УЗД. Очі великі і здивовані. Почав думати що і коли нам треба робити і купляти, бо до того казав, що ми все встигнемо......

8. Yoda

Yoda New Member

на Мечнікова не бриють і клізми не роблять, хіба по Вашому бажанню.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

М*яту точно можна.
    Мелісу можна, але не більше шклянки на день, якщо будете щодня пити.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я перші рухи почула пізно ( в порівнянні з багатьма форумлянками) в 20 тижнів і 1 день, але то справді був копнячок, до того відчувалися рухи в середині і їх в основному чув чоловік, що там хтось рухається:)
    тому не хвилюйтесь ще трошки і ви зрозумієте,що це саме рухи малятка;)

11. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я в першу вагітність рухи чула десь на тижні 20. І то конкретно знала, що то рухи. А зараз дуже довго роздуплялась :girl_spruce_up:Все думала , що то бурчить у животі.

12. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата, у мене питання....у мене з грудей виділяється прозора рідина, її дуже-дуже мало - я так зрозуміла шо то молозиво... але проблема... воно виділяється тільки з лівого соска:girl_in_dreams: а з правого нічого немає... то нормально?

13. In4a

In4a Well-Known Member

Так, то нормально :)

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

15. Nata

Nata Well-Known Member

Мені ще з першим лікар казав що ті процедури не є обов"язковими і я маю право відмовитися при бажанні, так що наказ є але не всі його певно прагнуть виконувати :)

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

І ще: я ввечері вже зняла обручку :sad: Залишила тільки перстеник на піврозміра більший (зазвичай затискаю його обручкою бо інакше злітає :)). Все, перші ознаки набрякання. Ех, а так не хочеться :sad:

16. hrystusja

Щось ніченька моя була не дуже((якісь жахи снилися. Встала з тахікардією. вже випила чай з меліси, ніби потрохи проходить. Мама каже, що то все мої непотрібні переживання(

17. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Я дуже стараюсь не нервуватись, але теж мала два рази вночі і вдень на роботі ... при чому не була знервована, не переживала. Лікарка каже, що зросло навантаження на серце і сказала подивитися серце на УЗД, як буду планове проходити.

18. Надька

Надька Well-Known Member

майбутні мамусі,будь-ласка підкажіть , у мене на 18-19 тижні по узд сказали шо у мене передчасне старіння плаценти, :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: моя лікарка написала пити 2-3 тижні Флебодія.... хтось щось знає про цей препарат....?

Останнє редагування: 5 Травень 2010
  19. hrystusja

Я також ніби не мала причин до такого хвилювання.
    Треба буде попросити в лікарки також глянути. А кардіограма б не показала якихось зрушень? бо в мене кардіограма ніби хороша))

20. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Мене сьогодні поколює, потягує внизу справа ... так не сильно .... вчора чула в тому місці десь хв. 20 активні копнячки... може бути від того тепер поколювання?

Ми з чоловіком за 3 дні десь 800 км намотали, дуже гарно відпочили, були в Кам"янець-Подільську, Хотині, на Бакоті, в Ниркові... При чому почувала я себе прекрасно ... а тільки на роботу, так зразу то мене колить то ще щось...

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Чесно, не знаю. Кардіограми не робила ...

Статус теми:
Закрита.