Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а в мене постійно терпне животик і матка від вчора і посилились виділення...і апетити також:girl_devil:..їм цілий день чорний хліб з рулетом мясним і редискою......я вже такий великий колобок:girl_spruce_up:...а так хочеться в щось людське вже влізти.....отак мрію, що вийду з пологового "тонка, дзвонка и прозрачна":girl_crazy:

2. Андріана

Андріана Well-Known Member

розумію... я теж трохи колобком була, поправлялася всюди, і потім трохи часу було потрібно щоб влізти в довагітний одяг, а у інших чомусь інакше, видно такий організм чи шо, от одна знайома недавно родила, то як була вагітна ззаду і не скажеш, дупа худенька, облягаючий піджачок, талія, тільки спереду живіт, родила і далі худенька :girl_spruce_up:

3. Уляночка

я з Любчиком порівняно з цією вагітністю було ще +12, бо з ним я 25 кг набрала, а тепер не повних 13...

таки раз в годину-півтори мені твердне живіт і матка .... і поштрикує в промежині....а я 2 дні маю бути сама...весело....

Останнє редагування модератором: 1 Травень 2010
  4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

В нас така жіночка в сусідньому будинку живе . Вона йшла родити , а я такий живіт маю зараз на 22 тижні . В неї дитинка вся була в середині .
    Уляночка
    , може спробуйте полежати в теплій ванній ? Мене вона суперово розслабляє.

5. Уляночка

6. Mamusya

7. Alexx

Alexx New Member

Тепла ванна то не гігієнічно! Вагітним не тре ванною зловживати краще під душиком постояти і теплою водичкою себе помасажувати :)

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ви вже таки готуєтесь до пологів. Те, що будете два дні сама, не дуже страшно. З одного боку так, хочеться збоку підтримки та розуміння й любові, а з іншого-будете тільки про себе чарівну (ну звичайно, про малятко в животику) піклуватись. То й відпочиньте добре та присвятіть весь час тільки вам двом. Всього вам найкращого.

9. Mamusya

То кому як - я наприклад душем не люблю користуватись , для мене і для моїх пузожителів полежати у воді - то найбільший кайф.
    Не можна лежати в гарячій воді, а в тепленькій, і якщо це приносить задоволення і розслабляє - то можна. І це слова лікаря , і не одного .

10. Уляночка

дякую..я вже навіть план на НС склала..думаю, чого переживати - таксі ж є, гроші є, пакети складені, а чоловікові до пологового 5 хв. на таксі їхати....але то тренувальні в мене

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

+1! Навіть треба!
    Про негігієнічність ванни вже чула. Щоразу сміюся. )))

12. Уляночка

а я плачу, бо так хочу у ванні полежати, а нема.....як то тєжко вагітній без ванни..

13. Liliyah Romanova

Вірю! Ми 2 роки без ванни прожили. Моя дитина плакала. Коли переїхали в хату з ванною, він там протягом тижня жив практично.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

то точно. Мій чоловік розказував що його власне так і лікували. Казали - колимо вітаміни, а які там вітаміни були один пан Біг знає.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

оригінально... а душ не те саме? аааааа... то напевне ТУДИ вода забіжить :girl_haha:

Доречі тут всі радять як почнуться перейми для розслаблення лягти в ванну з теплою водою, не кипятком щоб обшпаритись а такої температури яка добра для вас. І кажуть так лежати чим побільше.

15. Liliyah Romanova

Так, саме такий аргумент. Вочевидь, корок і міцно затиснено шийка матки - невідомі інопланетяни, про яких не чули. :girl_haha:

16. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Дівчатка опишіть, будь ласка, як печія мучить???)))))))))Бо я щось не можу зрозуміти чи це воно)))))))

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так воно ще кілька днів може поштрикувати. Згадую минулоріч мою братову дружину,яка майже тиждень ходила отак по хаті і жартувала,що часом аж підвиває в унісон до двох живучих вдома котиків від больових відчуттів. А потім народила,всього за 3 годинки, у 41 тиждень.

18. natorella

natorella Well-Known Member

а місяць не хочете? зима - від нового року до самого сашиного народження я отак як уляночка пише мучилась. а муж кожен день - ну что пойдём сегодня рожать??? ууууу - вбилаби

а в мене ванна була (та й є), але я так не люблю ванну. тому всю вагітість і до тепер - тільки душ

19. Уляночка

дівчата, а як відрізнити підтікання вод від простого збільшення виділень..от в мене і білі виділення почались, але попри те білизна сильно мокріє....а?

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в пологовому у такому випадку радили скористатися простими підкладками,зробленими з тканини.Бажано кольоровими, але однотонними. На них, коли підтікають води, видно власне водяні, без запаху плями від 1-2 ст.л.Скориставшись на протязі певного часу кількома штуками- будете бачити
    А моя лікарка мені колись казала ,що коли підтікають води,тоді просто білизна не врятує від мокроти- це прокладка і не щоденна, а як на місячні.

Статус теми:
Закрита.