Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам

В мене такі груди стали, ніби вже народила. І так пощіпує, ніби молоко прибуває

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мені, навпаки, ан 12 сказав, що ніц хлопчачого, на 17- не видно, на 18 - хлопчик, а далі - двічі знову не видно...просто він не хоче зайвий раз "ляпати", коли невпевнений, бо були випадки, що він помилявся...вже тут писали дівчата про нього і про Прокопчук...та й про інших:girl_crazy:

3. Nata

Nata Well-Known Member

Ну от не треба мене лякати :) Дайте мені хоч до серпня потішитися що я дівчинку виношую, а то всі "а раптом лікарка помилилася" :)

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нє..ну то таке....тіштися дитинкою....хоча у вас точно буде дівчинка

5. irushka

irushka Well-Known Member

Ні, на узд швидше подивитись шийку і загальний стан після тих кровотеч, просто саме звуку серцебиття я чекала найбільше.
    Серденько наше гарно б`ється, дитинка гарнюня, рухалась і крутилась, з шийкою теж все нормально, і я така була рада, доки не почула фразу "передлежання плаценти". Поначитувалась щойно про передлежання і мені взагалі стало невесело :sad: На мої питання лікарка не відповіла, бо для цього треба йти до неї на консультацію, в узд-кабінет черга і вона не мала змоги мені все роз`яснювати.
    Дівчата, скажіть, на такому терміні це ще не остаточно, правда? Тобто та плацента ще може кудись переміститись? Що для того робити?
    І ще, назначила мені наступне узд за 2 тижні, не розумію для чого, що від того зміниться, якщо часто дивитись, чому не можна на 20 тижні подивитись на плаценту? Наскільки я розумію, що поки нема ніяких кровотеч, то все добре?
    Коротше, море питань, рятуйте!

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

На такому терміні це ще не так страшно, не панікуйте.

7. дашулька

дашулька Well-Known Member

Тільки заспокойтесь й не панікуйте! плацента на такому терміні може піднятись дуже швидко по мірі роста матки. У мене вона піднялась до 20 тижня... й все було добре. Якщо передлеження крайове,то взагалі нема за що переживати!)))

8. Liliyah Romanova

О, власне мені теж казали, що на 20ому будуть дивитися, де плацента і чи нема передлежання (на 11ому тижні навіть не дуже дивилися за плацентою), але казали, що навіть якщо є, аби я не переживала. Так що Ірушці точно нема чого панікувати.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви ТАК гарно написали:
    От і літайте. :)
    А читання медичних енциклопедій викликає купу проблем.

ТАК! Опускається разом з маткою в перестрашених пацієнток, котрих намагаються розвести на додаткові платні послуги. (бо для цього треба йти до неї на консультацію, в узд-кабінет черга і вона не мала змоги мені все роз`яснювати (с))
    Що НЕ робити - вже написав вище. І з плацентою проблем не буде жодних.

http://www.youtube.com/watch?v=PwG_zhqQ48g

Останнє редагування: 30 Квітень 2010
  10. irushka

irushka Well-Known Member

Дякую всім! Я звичайно вірю, що все буде добре, але не розумію як це відбувається з плацентою. Мені не сказали яке саме передлежання, але з того, що показали на моніторі я зрозуміла, що повне, бо плацента якраз вкрила вічко шийки. Я знаю, що вона в мене підніметься, але чи може вона зміститись кудись набік, тобто чи не буде вона перешкоджати дитині в свій час проходити родовими шляхами? Я про кесарське не хочу навіть думати!

11. Liliyah Romanova

Різниця між канадськими та українськими лікарями в тому, скільки подають інформації.
    Українські діють за правилом - дати мінімум інфи, але максимум спасіння. Всі в Ісуса Христа бавляться, великі месії та спасителі.
    Тут натомість дають аж забагато інформації.
    Найгірший сценарій - затулена плацентою шийка матки - буває дуже рідко. Передлежання можна побачити дуже часто, але вони про нього в уздистів не питають на ранніх термінах, бо матка ще маленька й зазвичай усе змінюється із ростом дитини й матки відповідно. Це просто помилка уздистки, що вона язиком тріпає багато. Поза вуха би їй дати. Нам лише говорили, що все гарно, все добре, ось ручки, ніжки, серце тощо...

Українським треба роти позашивати, якщо чесно, бо люблять іноді ляпнути "ой, лівої ручки нема. ой, що ж то таке! а ні, є, я її просто не помітила". І не вдусити? :girl_crazy:

Останнє редагування: 30 Квітень 2010
  12. Nata

Nata Well-Known Member

13. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Лікарі різні бувають, але до такого вже б другий раз не пішла. Апарат глючить, а ціна за візит як на справний апарат?

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Вже постив той кавалок. Він і про УЗД...
    http://www.youtube.com/watch?v=z0mLk1iNBik

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви здається у Бонцаревської планували народжувати? То особисто у мене так було:18-19 (оце було зумовлено необхідністю прослідкувати результат перед випискою із підтримки),27-28 тижнів,36 тижнів ( планові).

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Альо! Ви самі себе читали? Перестаньте панікувати. Якщо вона підніметься то звичайно що на бік або догори на дитину не полізе, не журіться.

Ліля, добре сказала. Я якось з останньою дитиною запиталась в технолога на УЗД де у мене плацента а вона мені сказала що там то і там то, а я її, начитавшись укр форумів, питаю а то недобре, правда? А вона на мене такі очі витріщила і каже, а то з чого раптом?

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене при третій вагітності таке було з самого початку (на ранньому термыны ще не знала, що вагытна та малого носила на руках часто - результат). Лякали спочатку, але моя лікарка просила дуже не перейматись та заспокоїтись. Надіялись на підняття, але його не сталось. Проте пологи були природніми і в термін 42 тижні. На мою думку, Вам головне треба знайти лікаря, який сам не панікує та вас не змушує те робити. Все у вас буде добре.

18. Alexx

Alexx New Member

Вітаю щасливу мамусю і дружину!!! Здоров"ячка всій Вашій сімї. А також бажаю, щоб новонароджену нічого не турбувало, а вона відповідно не турбувала батьків ;). Щастя Вам!

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

А як то вслідкувати коли не розумієшся на медикаментах???? Спитаєш, скажуть вітаміни і назвуть там якусь назву... як то треба перевіряти? І чи маю я право просити в них ту використану ампулу? І якщо вони скажуть що викинули її "десь там" то як чинити? Так того всього боюсь і не знаю, як маю себе захистити... :sad:

19. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну якщо щось колять/дають це вже підозріло і швидче за все це не вітаміни :) Тому найкраще шукати лікаря за принципом, який найменше стимулює/ріже/панікує... Ну і звісно старатися при пологах не мати вигляд переляканої і якщо щось починають робити не те, одразу казати що не треба втручань зайвих. Це звісно на теорії все, бо на практиці ми всі перелякаємось і буде зовсім не так, тому єдина надія добре розпитати лікаря і популярно пояснити щоб не втручався в процес неприроднім шляхом...

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Колять, зазвичай, одне й теж для стимуляції. Почитайте гілочки про пологи, то там більше дізнаєтеся як це відбувається. Ніхто не забороняє Вам запитати в лікаря, навіщо він то хоче вколоти. А найкраще ще на етапі вибору лікаря дізнатися, чи він не полюбляє стимульнути. Знову ж таки на ДП є інформація про багатьох лікарів. Ну і, звичайно, варто поговорити з лікарем про те, що Ви за природній перебіг процесу.

Статус теми:
Закрита.