Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Які сьогодні гарні новини.... Фіяночка вітаю вас і донечку...... хай росте здоровенька, гарної долі від Бога.... :)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

там вже майже рік такий бум щодня. Однин лікар може бути одночасно на троє пологів ( таке "щастя з різними лікарями мали вже 3 моїх знайомих-родичів, причому не залежно чи народжували вони вночі, вдень, чи на Різдво.)А я сама була у понеділок там, то напрваду порівняно дуже багато вагітних,навіть у патології

3. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Фіяночка, я також приєднююсь до привітань!!!!Щасливої долі і нехай росте здоровенька на потіху батькам!!!!!

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Я не буду з Вами сперечатись, але моя сусідка працює у Львівській податкові і її колега по роботі пішла в декрет, і їй сказала про це нововведення...І моя сусідка дізнавалась детальніше і їй підтвердили,що це діє недавно....

4. DarkNess

DarkNess New Member

То певно з приходом Нової влади....:girl_haha::girl_haha::girl_haha: Вони закони дуже швидко вміють приймати...:girl_haha:

Коли планове останнє узд перед родами треба робити? Бо моя лікарка каже шоб на 30 тижні йти. Але я б хотіла пізніше, десь на 35, оскільки в мене всьо нормально (ттт), щоб краще було вже видно маленького, його положення і т.і. А додатковий раз опромінюватись не хочу.

5. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Всім привіт!
    Маю питання: А Ви як ходите знайомитись з лікарем, то звідки ви знаєте, що він саме зараз у пологовому? Наперед звоните?

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

А я записалась нинька на УЗД:girl_haha: На 19 травня до Палиги:girl_claping: Цікаво, там ще стать зможуть сказати на терміні 30 тижднів? Певно піду і все, потім більше не ходитиму... А то мене в ЖК зжеруть що я не була на УЗД досі

7. Romna

Romna New Member

мені Палига на 12 не сказав, хоч бачив. але , видно, не хотів розчаровувати, бо дуже розказувала, що дівчинку чекаю, а виявився таки хлопчик (що мене теж обрадувало, буду з одними чоловіками в хаті - просто як королева)))))) а на 30 чому ж не побачать, дуже добре навіть має бути видно. ну хіба дитинка вже перевернулась, готуючись до виходу і лежить обличчям до Вашої спини. тоді вже , сорі )))) але ітак сокро побачите - скільки там ще лишилось ;)

8. DarkNess

DarkNess New Member

Краще наперед подзвонити і домовитись на годину. Бо лікарі - люди зайняті, а ще й як пологи будуть в той час, то тільки даремно свій час потратите, якшо лікар не зможе вас прийняти.

9. Holly

Holly Moderator

Якщо лікарі ставлять ПДП, то скільки вони рахують тижднів на всю вагітність- 40?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Заради серцебиття на УЗД? Тут слухають якоюсь такою штучкою.
    От і мене під час вагітності емоції скачуть. І то так, що ух! :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Так. Ну, бо для лікарів на момент зачаття ви уже 2 тижні як вагітна. :girl_haha:

11. Neverland

Тобто ПДП це по суті на 40 тиждень вираховують? Я щось думала що ПДП десь на 38 припадає... +-2 тиждні в обидві сторони

12. Liliyah Romanova

Може, то я зле рахую. Наскільки я зрозуміла, рахують 40 від першого дня місячних.

13. Neverland

Рахують саме так, тобто вся вагітність - 40 тижднів. Але чи ПДП саме на 40 ставлять? Бо після 40 вже кіпішують що перенос, а після ПДП ще є десь в запасі 2-1,5 тиждні, так мені сайт видав принаймні :) Тому мені цікаво чи ПДП то таки 40, чи десь раніше...

14. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А в мене так виходило з Богданом - що дата пологів співпадала з датою зачаття (я просто запам"ятала той день , точніше ніч:o:o:o:o:o:o:o ) Рівно 9 місяців :)
    Так як рахують лікарі, то 40 тижнів . Але коли малятко захоче появитись на світ, то тоді і народиться. Хоча останні дні перед пологами таааак довго тянуться!

15. Liliyah Romanova

Тоді, мабуть, 38. Бо після 38 вони вже ставлять галочку, що "доношена".

16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Нормальною лікарі вважають вагітність 38-42 тижні. ПДП ставлять на 40-ий тижлень, тобто на середину між 38 і 42-им. Ставлять галочку "доношена", якщо дитина народилася після 38 тижнів вагітності і починають трохи хвилюватися, якщо дитина не хоче народжуватися після 42 тижнів. В такому випадку радять лягти в ПБ , щоб лікар завжди був поряд і міг частіше слідкувати за серцебиттям дитини і станом матері.
    Саме так.

17. Neverland

Або швиденько "стимульнути" і не паритися:girl_haha:
    А я щось думала що рахують з 36 до 40 - темна я :)

18. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Декілька сторінок тому я писала, що моя Христинка народилася в кінці 42-ого тижня :)
    А стимульнути можуть завжди, тому мама повинна слідкувати, що і навіщо їй там хочуть вколоти.

Я думаю, що під час планового УЗД будуть слухати серцебиття. Нам в пологовому слухали серденько трохи більшим апаратом, ніж Ви показали. Разів так в 4 ;)

19. Liliyah Romanova

Я піду на 20-ому тижні, а тоді мені сказали, що потім не треба буде більше, хіба би виявили якісь патології зараз, тоді ще не раз треба.
    До чого тут опромінення? Це ж не рентген. ;) Там звукові хвилі. Їхня дія на діток в утробі не досліджена. Кажуть, що діткам то не надто приємно, тому вони можуть відвертатися, крутитися, але швидше за все то більше лоскотно їм, дискомфортно, а не боляче.
    Просто старіша модель, так думаю. :xaxa:
    +100! Мусить інтуїція та інстинкт збереження добре працювати.

20. Надька

Надька Well-Known Member

по моєму чуду було видно шо було лоскотно, бо як тільки лікар доторкнувся то зразу було видно як він махає і ручками і нозями :).... а чоловік думав шо лікар робить лялі боляче то вже хотів чуть небити :girl_crazy:

Останнє редагування: 30 Квітень 2010
Статус теми:
Закрита.