Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Чомусь у мене враження, що ті, хто пов*язують волосся з печією, бачать дитинку, як мій Дарко раніше: лежить на дні пуза з відкритим ротом, і з нашої бузі в її бузю паде їжа, в такому от вигляді, як ми її пережувавши ковтаємо. Як у Сент-Екзюпері - слон в удаві. :girl_haha: Відповідно й волосся розвіюється по нутру й спричинює печію. :girl_crazy:

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

Дуже цікаво звідки справді беруться такі забобони? В мене мама дуже схильна вірити в усілякі прикмети. Наприклад, не можна переступати дитину - не виросте:girl_crazy:

3. Liliyah Romanova

Уявіть, що станеться, якщо лише одну ногу переступити. :girl_haha:
    Цікаві в людей уявлення про світ бувають. І то навіть не дитячі уявлення, а немовлячі. :xaxa:

4. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

От власне мені і траплялися і без одного, і без другого, але з великим бажанням заробити!
    Може, звісно, я і не належним чином шукала. Може є якийсь такий спосіб пошуку, до якого я не додумалась, наразі питала всіх, від кого сподівалася дістати інформацію. Будь ласка, адже і ти в Канаді знаєш багато львів"ян, то теж можеш "мені пошукати " ;)
    А критикувати і казати, що я сама собі яму копаю, то не треба! Мені то неприємно, особливо від тебе!

5. Liliyah Romanova

А в тих, хто має досвід народжувати без акушерки, питала? На форумі є тема, і люди, котрі вже то перейшли. Я би в першу чергу питала в тих, хто там дописував.
    Просто бачу, що здалася. От і шокувало мене.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Заштовхають назад і зашиють аби де бува не втекла :girl_crazy:
    Тю... з тими тижнями і шкалами. У мене он діти на місяць швидше понароджувались за лікарськими обрахунками а здорові і ніц їм не бреакує, хіба ременя. :girl_haha:

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

я перепрошую, а вони вам не сказали що стафілокок завжди присутній в жінки, це нормально, а молочницю в нас ніхто не лікує а особливо під час вагітності медикаментозно а просто пильнуєте щоб не було волого і одягати лише білизку з простих дихаючих матеріалів і ніякої синтетики, тоді і молочниця не буде мучити.
    Ну і ЙОГУРТ несолодкий і без смаків :girl_crazy: але не їсти а «підмиватись», або зробіть собі ванночку з питтєвою содою, якщо так сильно мучить молочниця.

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

а що ще більше треба? В нас то взагалі не питались яка група крові а лише резус, бо група сама по собі ніякого значення не має а резус так. Ви ж не робите переливання мамі татової крові, а природа про все подбала тільки он резус то справа паскудна особливо якщо жінка носій резусу мінус. Онтут так, тоді жіночий організм на то реагує.

А на спільні пологи яке значення має те яка група крові в чоловіка, чи вони там її пити збираються?

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

я можу з впевненістю вам сказати, що буде особистість і людина, із своїм характером і мухами які додасьте.

7. Liliyah Romanova

А мені нині сон снився...
    У двох попередніх я народжувала в екстремальних умовах і хлопчиків. А нині...
    Чудовий сонячний ранок, я ніжуся в ліжку й думаю, що залишився ще один тиждень до призначеної дати, а мені так уже не хочеться чекати. І ото я так думками ділюся з малятком, аж раптом починаю відчувати дивний біль і розуміти, що то вже...
    Кличу Романа, а він із Дарком бавиться надворі й не чує. І я кличу, а реакції нема. Аж тут розумію, що вже починаю відчувати голівку... І я спершу відчула паніку, а тоді мобілізувалася і... народила. Цього разу дівчинку. І то так легко, спокійно, що аж самій не вірилося. З тим спокоєм та сміливістю, що я так і наяву зможу, і прокинулася рано... :girl_in_dreams:
    Такий от цікавий вагітний спосіб приготування до події...

8. Маруся-мама

Лілю, подивилась в сонник і ось що пише:

Так що вуйцьо з Канади вам спадок запише. :girl_haha:

9. Liliyah Romanova

У нас вуйко тіко в Нью Йорку. Але спадок від него нам не світить, бо ми живемо не так, як він нам казав жити. :girl_haha:

Я ці сни не тлумачу. Мені видається, що вони є просто посланням до організму, аби готуватися й не переживати...

10. Олюська

Олюська Well-Known Member

Болить зуб...Поки що терплю, але не знаю, як далі себе поведе. Хто знає, яку таблетку можна випити, якщо дуже заболить?

11. Liliyah Romanova

Знаю, що не можна аспірин. Тут дозволяють Тайленол, а як воно в Україні називається - не уявляю. :girl_sad:

12. Маруся-мама

будь який що має ібупрофен. Подивіться на складник щоб не було аспірини а ібупрофен.

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Таблетка називається - зубний лікар. :)
    Не зволікайте, підіть до лікаря.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та йдіть до лікаря..я на 4,5 місяці 2 пломби ставила..з уколом..тепер Любчик зовсім не боїться стоматологів...пройшов все ще в утробі..

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та це однозначно, але зараз вночі мені лікар ради не дасть. Надіюсь, що до завтра якось перебуде

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Правда, прий першій вагітності лікар казав, що не може зробити укол, але тоді ситуація не була критична, а зараз вилетіла пломба, може щось зробить...

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене теж не була критична, ніц не боліло, але пломби вилитіли..укол робили якийсь дорогий німецький вже не пам"ятаю..але в 2006 р. обійшовся мені тоді 1 зубчик в 60 доларів..

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

моя Юстинка на 32-33 тижні народилась з вагою 2400 і також їй ніц не бракує :) дітки точно самі знають коли їм краще народжуватись...

мені аналогічно приснились кілька днів тому пологи, на початку сну питалась чоловіка - який сьогодні день? у відповідь почула - вівторок...

вчорашній вівторок пологами не завершився :) цікаво чи доношу до наступного вівторка і чи пологи взагалі відбудуться у вівторок :xaxa:(цікава річ - сни)

18. irushka

irushka Well-Known Member

У моїх снах про пологи я теж народжую дуже легко і без болю,та ще й вдома, і думаю кожен раз "от, що значить природньо і без окситоцину" :)
    Але цієї ночі я вперше погано спала, прокинулась від дурного сну і така тривога якась з`явилась, та ще й відчуваю легке ниття в тому місці, де шийка матки. Сьогодні пригнічена страшне і не знаю що то робиться. Напевно таки вже час до лікарки і з`ясувати всі питання з тим дурним розривом шийки...

19. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Тайленол - діюча речовина банальний парацетамол :) Хоча я теж думаю, що краще піти до хорошого стоматолога.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

То фсьо від оплати залежить! Купіть собі потрібний і не партеся. :)

Статус теми:
Закрита.