Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, є в нас і мудрі лікарі!! Олю, щиро радію, бо переживала за вас!

Ну, та я то не перечу, що в кожного по-своєму. Я про себе писала. :girl_flirt:
    Ну, ви ж читали допис про 10 позитивних моментів вагітності. Мені там лише 10-ий пункт підійшов. У решті ніц позитивного не знайшла. :girl_haha:

Не погоджуюся! :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce: Я вже так чекаю того декрету й можливості побути жінкою та господинею... :girl_in_dreams:
    Ну, то ви маєте таку саму біду, як і я.
    Правда, я відколи вагітна - про штани забула. Лише сукні й спідниці. Мені зручно й подобається. Тільки на літо планую лляні штанці купити.

2. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Щодо гемолізинів...
    У мене вони були і першу, і другу вагітність.
    Синулька при народженні мав незначну фізіологічну жовтушку.
    А доця - не мала, хоч гемолізинів під час вагітності нею було значно більше.
    Так що, не переживайте... Все буде добре!!!

3. Єва

Єва Well-Known Member

Я нарешті закупила всі речі, які будуть потрібні на першій порі. Вчора їздили з чоловіком в магазинчик на Джамбула з довжелезним списком і купили все відразу...
    До речі, про прання господарським милом. Ненавиджу його запах з дитинства. Памятаю, як мама терла на терку і прала наші речі ним, мене від того запаху завжди нудило, але і в ті часи, крім порошку Лотос нічого для прання ніби і не було. Тому варіант прання дитячих речей господарським милом мені щось не дуже подобається. та й, думаю, біленькі речі після кількох разів такого прання будуть виглядати "запраними".
    Питала сестру, чим вона прала. Пробувала порошки "Тео бебе" і "Ушастий нянь" відразу від народження. Обидва підійшли, в дитини не було ніякої алергії. Якщо прання машинне, то треба ще один раз запустити функцію полоскання, якщо ручне - полоскати в кількох водах.
    Ще одна версія - безфосфатні порошки, про які в лютому в цій гілці писала Анута (не можу знайти того допису). Там є адреси магазинів у Львові, де їх можна купити.
    Для надійності, щоб потім в роддомі не було проблем, вирішила попрати речі, які мені дістались в спадок від похресниці порошком "Тео бебе", а нові повзунки і розпашонки - простим дитячим милом без запаху.

4. Romanivna

Romanivna New Member

http://www.eco.lviv.ua/category_products.php?CategoryID=1&SubcategoryID=1

5. Зануда

Зануда Well-Known Member

Є господарське мило, але біле. Має приємний ненав"язливий запах.
    http://add.ua/shop/UID_106967.html
    Я прала ним дитячі речі - жодної висипки, жодного подразнення і біленькі речі такими і залишились.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

В Європі жінки їздять на власних авто, а не в громадському транспорті і погодьтесь - працювати до останнього, щоб з роботи їхати у пологовий теж не дуже файно. Що не кажіть, з чим не порівнюйте, а можливість піти на 32 тижні в декрет і три роки приділити дитині, то не дурний придумав і треба дякувати за таку можливість. Бо в Польщі - 6 місяців і на роботу, якщо маєш куди йти, бо можуть і звільнити. От вам і Європа. А у нас за трудовим законодавством вагітну жінку та маму у декреті звільняти не мають права.

6. Romanivna

Romanivna New Member

А де у Львові можна його купити??? А то я не бачила такої аптеки в нас :girl_in_dreams:

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) Та будь-де. На любому базарі в павільйоні з побутовою хімією.

8. Єва

Єва Well-Known Member

Але ж то не "традиційне" господарське мило, і очевидно, зроблене такожна основі якоїсь хімії, яка, як і дитячі пральні порошки 0+ не викликає в дітей алергії. Дякую за підказку, треба таке купити, ато інколи прийдеться якусь дрібненьку лашку попрати, не треба буде використовувати заради неї жмені порошку.

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Є гарне мило для дитячого прання МАКСИМА, ми його використовували для прання на перших порах для такого "однолашкового" прання, а так користувалась Тео бебе, я навіть "Знак якості" на ту тему дивилась, то цей порошок зайняв перше місце!

10. Зануда

Зануда Well-Known Member

Власне про це мило ми і говоримо. :)

11. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Блін, я поки набрала лише 3 кг за весь період вагітності, причому перші 2, були на 1 місяці, мене або рознесе літом, або ляля буде маленька)))

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Я за першу вагітність набрала 8 кг, але за другу нагнала зайвих 28кг, які почала скидати тільки тоді, коли завагітніла втретє (різниця у віці між меншими невелика). Так за третю вагітність скинула 12 кг, які залишились з попередньої вагітності. Спочатку при зважуванні в ЖК трохи підняли сполох (постійне зниження ваги замість прибавки, але, коли розібрались, то заспокоїлись). Старші родились з вагою 3700, а менша - 4050. Коли набираєш менше ваги за вагітність, то легше родити, але намає гарантії, що дитя буде маленьким.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене прибавка у 3 кг була аж на 28 тижні.При тому, що токсикозу не мала, дієт не дотримувался. І узагалі прибавляла нерівномірно і після 28 тижня: то два тижні нічого, то 1 кг.В загальному за вагітність- заледве 8 кг, а дитина - 3800.

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вага дитини (як би там лікарі не лякали і що б не говорили) не залежить від ваги матері, то є генетично запрограмована справа. Єдине, що все ж легше з меншою вагою носити і народжувати - не таке навантаження на серце, суглоби.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс...мої груди перейшли в інший етап - жахливо сверблять і поколююють...як на початку вагітності...
    завтра згідно з планом - ЖК, центр переливання крові і, можливо, пологовий......хоч би це вже цього разу востаннє перед СВЯТОМ

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я зробила висновок. Моя ляля не любить ходити на роботу: сидить мовчить. Зато любить ходити до церкви: дві неділі підряд цілу службу співає))))Висновок: поменше роботи, побільше морального відпочинку!!!

17. Nata

Nata Well-Known Member

Занудочко, воно звісно без запаху, але ... але... моя свекруха таким милом відпирає будь-які плями ліпше ніж я ванішом. Пере воно справді дуже добре і речі білосніжні, але щось мені страшно би було ним речі для немовляти прати :)

18. Romanivna

Romanivna New Member

на рахунок ваги. я вже за вагітність набрала 14 кг. але останнім часом, якось не рівномірно набираю. то за один тиждень - 1.5 кг, а за наступний - ні граму :girl_sad:. лікар сварить:girl_sad:

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

стосовно порошку - прала і тепер перу ТЕО БЕЙБІ....алергії/висипки чи ще чогось не було.....

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Додзвонилася до лікаря з пологового - домовились на четвер....питався,коли народжувати і на відповідь почула "о...скоро...." і самій не віриться....клас..

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я 14 кг
    за останній тиждень -нічого ніби...апетиту ніби особливого не має, моркви хочеться. кажуть то добре, покращує еластичність тканин:)
    цілі вихідні були на курсах підготовки до пологів (відгуки у відповідній темі), в двох словах-сподобалось дуже!
    в четвер в ЖК
    прокладок ще не нарізала:sad:
    щодо пульсування, вже ніби рідше і кажуть люди, що то гикавка, я раніше дивувалась, а ото вчора почула як чоловік гикав і сумніви відпали:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.