Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ну і в мене вчора і сьогодні вночі ми "роверували"....дуже активний чогось.....мабуть, вже, як і мама, хоче зустрічі...ток по вн.стороні стегон постійно від тих рухів....
    а ще знову ноги напухли..вчора рови від шкарпеткових гумок позалишались...сосиски, а не ноги...

в мене теж зрівнявся з рештою шкіри....кринички нема....

а ще начиталася різних страхів про гемолізини, жовтушку і т.д. і півночі про то думала...

2. Єва

Єва Well-Known Member

В мене вчора історія була. Їхала на поліклініку зранку. Студенти в автобус так пхалися, що мені залишилося одне вільне місце - взаді, сидіння без паралону, кожен камінчик, трамвайну рейсу і бруківку відчувала не тільки моя попа, а і дитинка. А назад поверталась, ніхто місця не хотів дати, не зважаючи на мій пузік до носа, аж водій побачив і зігнав якусь жіночку зі службового місця біля себе.
    Потім потрапила під той сильний вітер і сніг. Куртка не защіпається, губи сині... Одним словом дитинка пережила разом зі мною багато, бо почала так активно рухатись, що вже вдома не могла заспокоїтись, та й вночі здавалось, що прорве живіт і вилізе на волю :)

3. airy_cat

airy_cat New Member

Нам 38 тижднів - активно рухаємося (і я, і малеча). Була пару днів тому в пологовому - лікар сказав, що живіт вже опустився. Якби він не сказав - я б і не помітила :) Почала аналізувати - справді зникла печія вночі, живіт ніби став більш тяжким. Місцями сильніше тисне на лобок, копчик почала відчувати - але це в дуже незначній мірі, так що думаю я ще трошки погуляю :)

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В нас є викладач в інституті, яка писала десертацію по молочних продуктах. Так от, вона казала, що все молоко нормальне( на хлопський розум пояснила техніку його приготування), але саме краще Тернопільське " Молокія".

5. Chamomile

Chamomile New Member

була сьогодні в ЖК. Знайшли стафілокок і молочницю :girl_mad:
    Тепер маю 10 днів лікування

6. Holly

Holly Moderator

Повертаюсь до теми про гемолізини. Лікарка прописала мультисорб і фенкалор. Про фенкалор казала, що то перший препарат, що можна призначати вагітним. А в інструкції пише першим пунктом протипоказання - ВАГІТНІСТЬ. Мультисорб теж мені не можна пити, бо маю проблеми з жовчним. Що робити? А лікарка навіть не розпитала, назначила і все. Йду в понеділок на УЗД. Казала лікарка з ЖК, що якщо будуть якість відхилення, спричинені гемолізинами, то УЗД покаже. Скажіть, Прокопчук робить тільки УЗД чи в неї можна стати на облік? Бо своїй лікарці я вже не довіряю :sad:

7. Надька

Надька Well-Known Member

Я дівка з села :), хоч зараз живу у Львові то я люблю молоко сире і тепле свіже..., кипячеене мені не йде, тепер у мене така ностальгія за селом що минулих вихідних втекла в село то так напилась молока шо аж живіть почав рости :) а коли приїду у львів то мене вд млока верне.... а за куплене молоко в пакетах взагалі мовчу . :sad: воно мені воняє

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На скільки я знаю вона робить лише УЗД в ЖК на Майорівці і приватно на Котика, щодо обліку навряд.

9. Nata

Nata Well-Known Member

У Вас термін вже немаленький, маєте лікаря в ПБ? Думаю найдоцільніше із лікарем з пологового радитися.

10. Holly

Holly Moderator

Дякую за чудову пораду, я щось не додумалась. З лікарем ще не домовлялась. Думаю в понеділок зроблю УЗД і піду домовлятись з лікарем

Щойно дзвонила до лікаря. Казав не забивати дурним голову. А лікарці з ЖК сказати, що всі ліки п"ю. Аж легше стало

Останнє редагування: 23 Квітень 2010
  11. Nata

Nata Well-Known Member

От і добре :) Подивитися ще УЗД для заспокоєння :)
    У мене так було з ШОЕ, залякали до півсмерті а лікар глянув і сказав що то нормальний результат, не перейматися дурницями.

12. Tagonga

Tagonga New Member

В мене таке кожен день, як не прикро. І таке враження, що всі на тебе дивяться і думають: і чого то їй вдома не сидиться? Їздить тут в годину "пік"....

Останнє редагування: 23 Квітень 2010
  13. DarkNess

DarkNess New Member

То в кого як. В мене друга крайність - не можу заснути на голодний шлунок. :girl_in_dreams:, при тому шо вечеряєм з чоловіком в 19-20 год. Тому мушу ще перед сном шось трошки загризти, інакше всеодно прийдеться в 12 вставати, бо голод не дасть заснути.:girl_haha:
    Я теж любила в дитинстві свіженьке парне молоко. Таке молоко є дуже поживним і містить найбільше корисних речовин. При будь-якій подальшій обробці вони, зрозуміло, частково втрачаються. Оскільки в місті такого молока не знайдеш, то приходиться пити магазинне. А якшо домашнє, то тільки кип"ячене. Яка б не була чистенька на вигляд господинька, всеодно, куплене в неї молоко, я прокипячу. Ще бракувало підхватити якусь заразу (на фоні підпорченої репутації молочних продуктів сальмонеллою і всілякими паличками), а наслідки там дуже невтішні.

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хоч в мене теж виявляли гемолізини, але лікарка з ЖК сказала не накручувати себе і не читати страшилок в неті...те саме казав і Федина, що наявність гемолізинів не означає, що у дитинки будуть якісь пробеми з білурубіном і т.д.....казав, що наперід нема чого проблему мусолити...бо її може не бути

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене якісь такі цікаві коники шлунок викидає... Сьогодні зранку десь година 4 заболві шлунок і кишківник, хоча останній раз їла десь в 7 перед тим, і все свіже - отруїтис було нічим. Дитина всю ніч товклась і зараз товчеться, може то вона так кишки натовкла:girl_haha: Але відчуття якісь такі геть неприємні, як після недоброї їжі. Сьогодні буде кефірний день. Ще не снідала навіть - не лізе. Певно піду по йогурти.

16. Mariana

Mariana Well-Known Member

Мій чоловік чув саме такі слова від одного мужчини, коли вагітній уступили місце, а не йому...

17. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Дуже цікаво, та ще й Мечнікова буде закрито. То виходить якщо дата припадає на початок - середину вересня, то треба на Батальній лікаря шкати ....
    Я щось так настроєна була на Мечнікова...

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

А як вагітна то треба сісти вдома, скласти ручки і чекати чи як? В Європі жінки практично до кінця працюють, не чула щоб їм казали - посидь вдома...
    Якщо здоров"я дозволяє то активний спосіб життя дуже корисний і дозволяє жінці себе реалізовувати, відчувати себе потрібною. Не так болісний перехід до декрету. Погодьтеся, тим жінкам, які звикли працювати день в день роками, важко звикнутися з думкою, уявити, що якийсь час роботи не буде ....

18. erene

erene Well-Known Member

А я себе погано почуваю в той же вечір, не можу заснути, відчуття важкості, я до вагітності себе добряче обмежувала в їді, а тепер трохи розслабилась, люблю поїсти на вечір, тай поки вилежую свій гіпер тонус треба слідкувати за харчуванням, бо лежачий спосіб і переїдання своє паршиве діло зроблять, вага ніби стоїть на місці, а от вчора сиділа в церкві на службі, то джинси так тиснули в живіт, що я думала очі повилазять, так що треба братись за розум

19. Joker

Joker New Member

була сьогодні на Короленка, здавала перші аналізи, народу повно:8: а ода жіночка вагітна сказала, що якщо не встати до 12го тижня на облік то потім не дадуть допомогу на дитину, хто шо думає стосовно цього?
    як на мене то брєд, чим дитина відрізняється що стали з нею до 12го і після 12го, що одним дадуть а іншим ні... шось не логічно.

20. VIRYNCHUK

VIRYNCHUK New Member

Мені теж казали,що якщо стати на облік після 12 тижня то не буде допомоги,це все-брехня,я в 14тижнів стала на облік і ніяких проблем з виплатою допомоги не було...головне вчасно всі довідки зібрати

Статус теми:
Закрита.