Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

Натискаєте на кулачок із пальцем угору під ніком та аватаркою учасника.

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Точно! Треба його пiдзарядити i постирати старi фото. Дякую що нагадали!!!

3. Liliyah Romanova

Нінусь, ти як народиш вже, то най твій чоловік хоч короткого мейла на мою адресу скине, аби ми всі знали, що і як. ;)

4. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Дякую за розяснення :) а то я щось заплуталась між лікарняним і допомогою у зв’язку з вагітністю та пологами. Бо на сайті це лікарняне названо "відпустка у зв'язку з вагітністю та пологами" :)

5. Koza-Dereza

Заказала цiдилку! УРА!

6. Koza-Dereza

I ще оформила свiй "декрет" - останнiй день на роботi 24го травня. Я правда "дупою" чую що до малишня народиться якраз десь в той час якщо не ранiше. Але якщо нi, то посижу дома, вiдпочину. Не буду шлятись по автобусах i електричках 4 години кожного дня. Ах... не можу дочекатись! Менi хоч би ВЖЕ! :D

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Електричну чи ручну?

8. Zoryanazirka

Як мені це знайомо :) останній місяць тільки й про то думки - коли вже, КОЛИ!

9. Koza-Dereza

Електричну, я от тiльки не зовсiм зрозумiла чи там є батарейки + шнур для розетки. Чи тiльки батарейки.
    Так як я буду вертатись на роботу, менi треба буде щось нормальне для цiдження кiлька разiв у день.

10. Zoryanazirka

В мене від Medela з шнуром. Обов"язково заморожуйте перше молоко!!! Сьогодні в Охмадиті мені сказав професор що це найкращі ліки.. Дитина народжується без жодного імунітету і перше молоко містить всі антитіла, з часом їх в молоці меньшає. Тому треба заморозити і потім при потребі давати дитині замість ліків, якщо, недай Боже, захворіє.

• Подобається Подобається x 1
  11. Koza-Dereza

Уу, Медела - це вищий клас. Я троха зажала грошей на Меделу. У вас вона така ж дорога як i у нас? В нас є двi моделi одна за $270, друга за $350. Я купила таку http://www.target.com/gp/detail.htm...1/602-0471268-9735036?ie=UTF8&asin=B000E26FP8
    Вiдгуки про неї були фантастичнi i багато порiвняннь до Медели, отже я вирiшила зекономити троха.
    Яке саме перше молоко? Саме саме перше молозиво? Чи вже те що пiсля молозива приходить? Бо того молозива так мало що його i не нацiдиш. Я хочу одразу, в першу ж годину дитину погодувати щоб воно взяло то найпоживнiше молоко.

12. Liliyah Romanova

А нащо молозиво цідити?
    У мене молоко з'явилося на третій день після пологів. До того часу проблем із годуванням не було. Потім молока було забагато. З молозивом проблем узагалі немає. А в першу годину і так годуєш, бо дитину власне й кажуть майже зразу до грудей прикласти. Наскільки пам'ятаю, молозиво таке жовтувате і густе.

13. Koza-Dereza

Менi спiвробiтниця (яка є родом з Ленiнграду) казала що коли вона родила свою дитину 22 роки назад в Росiї, то там дiтей взагалi не давали мало не 3 днi. Але вона сварилась з ними щоб їй дитину дали одразу. Вона навiть якийсь штамп вiд когось мала :D I каже, що нажаль дитина не хотiла годуватись в той момент, тож її забрали i вже принесли набагато пiзнiше. Вона (жiнка) казала була така зла! I штамп не допомiг. :)

14. Liliyah Romanova

Такого вже нема. Я, правда, ще 3 роки тому чула, що в одному пологовому у Львові мами без дітей були в палатах, і дітей тільки приносили час від часу. Жах просто! І перші три дні теж ніби не дуже дитину давали мамі.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Ось тут
    Є вибір.
    Мені сподобався
    [​IMG][​IMG]

Будете вже замовляти?:rolleyes:
    Чи у Ваші плани не входить промислове видобування і переробка.

А серйозно: рушниця, що висить на стіні обов'язково вистрелить. Купуючи засоби для хворих людей, ми закладаємо собі (на голову) програму, недобру програму.
    У Вас є лишні гроші?
    Згадайте про голодаючих Африки. :rolleyes:

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Левандівко!
    а як годувати дитину, якщо мама мусить бути на роботі? Га?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Вважаю. що ЖОДНА робота не варта таких жертв. Дитину треба годувати грудьми. Не Вам розповідати про багатоплановість грудного годування. Правда?

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Так всі хочуть годувати грудьми! Але у США з роботою не так легко як в Україні! Поки мама на роботі, аби не давати суміші то краще давати зціджене молоко..

• Подобається Подобається x 4
  19. Zoryanazirka

Не молозиво, а власне саме перше молоко. Воно жовте - має всі антитіла.

В нас пакетики для замороження від Медели коштують 95 гривень упаковка, там 20 шт.. Теж дорого. А скільки сам сціджувач коштував незнаю - чоловік купував мені.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Краще! без сумніву. Не буду наводити ще тяжчих аналогій (бути/небути), але...
    Краще до 3-х років наплювати на роботу. Дешевше обійдеться і для травлення, і для психіки, і для психіки батьків (через раннє відлучення).

Статус теми:
Закрита.