Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Готуйтеся до кращого:girl_smile:! В мене дитина теж часто вночі їсть,але я ще з Софійкою навчилася годувати майже не просинаючись,бо вона навіть в два роки їла вночі досить часто.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

дик...вперше 100% пацана чекали, а теперка цікаво, авось сюрпрайз буде:girl_in_love::girl_claping:

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Та то ж мудра дитина - їла так, щоб лактацію налагодити і довше потім насолоджуватися молоком. До того ж не було проблем із грудьми (могло молоко прибути а від того і температура). Дарко молодець.

То мені бабця постійно казала: "мине 3 місяці буде легше", потім "після 6 місяців ще легше". А треба просто насолоджуватися кожною хвилиною, кожним днем. От зараз згадую, як можна було поспати біля дитини вдень, почитати книжку, поки вона спала. А тепер спить вдень 1,5 години. За той час треба багато всього зробити. Ще й шило в попі якесь дуже колюче має, бо на місці не всидить. Кожен вік має свої легкі та важкі моменти, сторони.

З часом навчилася також годувати майже не прокидаючись. Досі годую вночі 3-4 рази.

4. Romanivna

Romanivna New Member

Я пю нирковий Сєлєзньова. В аптеках є і інші ниркові, вони приємніші на смак. Але лікар радила саме Селєзньова. А колінно-ліктьова....то стандартно. Чоловік звонить з роботи і питає, чи стою я в тій позі :girl_haha:. Так і телевізор дивлюсь, і читаю. Чим довше, тим краще :).

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я так не вмію. :xaxa: Готую себе до важчого, аби потім було "кайфовіше", або без сюрпризів, якщо дійсно буде так, як із Дарком.
    Угу, а потому в 7 місяців усе припинилося, хоча молоко ще було до його 10 місяців... (ото в світлі деяких дискусій починаю думати, чи не мої нерви через втручання родичів погубили наше ГВ)
    Я не проти годувати й щогодини, просто я поспати люблю. І перший місяць ми спали разом і вдень, і вночі. :xaxa:
    Нас таке щастя не дочекалося...
    Та я зі свого досвіду кажу. А насолоджуватися мені то все не заважало. Мені щось зовсім інше заважало, але то не тема цієї гілки.
    Власне вони всі вагітним не рекомендовані, бо їхній вплив та побічні дії на плід невідомі. Так, вагітній поможуть, але ж вона не одна!
    Я краще помордуюся, ніж питиму щось, що може стати труткою для дитинки.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

синочок буде:girl_in_love:..не видумуй....

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

8. Romanivna

Romanivna New Member

на упаковці не зазначено, що вагітним протипоказано...але в мене нефропатія 2-3 ст. канаферон час від часу пю, бо вже одного разу мала приступ з нирками. краще чаї буду пити, чим пізніше антибіотиками лікуватимусь від пієлонефриту.

9. Liliyah Romanova

А я боюся, що потім будуть алергії, або астма не дай Боже...

10. Уляночка

11. Олька

Олька Well-Known Member

Улясику!!!!!!!!Що точно???????????

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ходять такі думки, що якщо вагітна мама споживає багато алергенів, то дитина буде алергіком. Як ви думаєте, то так є? Бо я тепер дивлюсь по Олесі: я під час першої вагітності майже щодня пила мед і багато цитрусових їла, особливо на останніх місяцях і вона в мене трохи алергічна (хоч я авжди схилялась до думки, що то від роддомівських щеплень)

13. Уляночка

14. Liliyah Romanova

Ага, так і є. А якщо лікуватися антибіотиками, то дитина матиме реакцію на амоксицикліни.
    Треба з алергенами обережно, помірковано.

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

і нам ніхто з родичів та знайомих не вірить :), на 2 узд, яких були впродовж вагітності, статі 100% не підтвердили...
    але з того тільки суцільний позитив - очікування приємного сюрпризу, подвійні турботи та роздуми щодо вибору 2-ох варіантів імені...
    от правда, весь одяг дитинки, спакований в ПБ - унісекс білого кольору :)

стосовно алергенів - під час першої вагітності без міри та здорового глузду їла у великих кількостях їжу, насичену всілякими алергенами, навіть після пологів під час ГВ дозволяла собі лишнього, в результаті, доня майже 5 років, проблем з алергіями, слава Богу, ніколи не мала...
    але була й інша сторона медалі - мій сильний гіпервітаміноз С, який міг бути причиною тодішніх передчасних пологів на 32-33 тижні...

Останнє редагування: 20 Квітень 2010
  16. Ная

Ная Well-Known Member

В мене з Софійкою так не було,вже йшлося про те недавно,я вагітною їла і мед,і цитрусових багато,і всякі фрукти-ягоди,дитина не алергічна зовсім. Думаю,шо для того щоб вживаючи алергени жінка народила дитину схильну до алергії мусять бути ще якісь і інші передумови.

17. Liliyah Romanova

А вживали помірковано ? Бо мені видається, що власне в міру й обережно можна і треба. А в будь-яких передозувань є наслідки.
    Я теж стараюся вживати все, але в міру й обережно.
    Хоча, теж думаю, що для поважної алергії мусить бути комплекс факторів. У нас алергія поважна лише на амоксицикліни, а на певні види харчів - нестравлення або непереносимість.

18. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Судячи по моїм знайомим сім"ям з дітьми-алергіками , то в кожній родині обов"язково хтось з батьків, а то і обоє мають алергію на ті чи інші види ліків чи продуктів.

19. Ная

Ная Well-Known Member

Овочі,фрукти,ягоди,мед,шоколад їла за вагітності скільки хотілося. Але зовсім не їла копченого,смаженого,надто жирного,майонезів,всяких чіпсів і іншої нездорової їжі. Мене сильно боліло в правому боці ше з початку вагітності,лікарка настрашила апендицитом,то я боялася шось такого з"їсти. Цієї вагітності знову з"явився такий же біль,навіть на УЗД дивилися причину,нічого не побачили,зробили висновок,шо збільшена матка тисне на органи,то я собі такої строгої дієти не придумувала,не вживала лише ненатуральних і відверто шкідливих продуктів.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

З нас ніхто не є алергіками.

20. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я просто кажу про то , що бачила по інших сім"ях.

Статус теми:
Закрита.