Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ой дівчата маю проблему - 2 тижні тому біля пупка вискочили якісь 4 прищики і чесались як комариний укус.... пішла до лікаря вона сказала помазати йодом, бо то було тільки біля пупка... мастила я йодом і коли воо все присохло і вже нечесалося то та корочка облізла, тобто відстала ,і тепер шось таке зробилось навіть незнаю на шо похоже і знову свербить і ніби чи опік, бо якшо розтягну шкру то з нього виділяться рідина... ну ось ось таке нби описала... завтра йду до лікарки хай відправляє мене до дерматолога

2. Mariana

Mariana Well-Known Member

В мене був маленький прищик, я його трохи пошкробала і відразу зявилось ще декілька. Я від дитинства маю звичку - все слинити. Так і зробила цього разу - на другий день пройшло все. Думаю просто шкіра розтягується і стає ніжніша і чутливіша. А якщо йодом - то просто могли спекти. Але порадитись з дерматологом треба.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Можете вважати, що я перестрашена, але я зараз маю також трохи проблему з тим, що рідина в організмі затримується... Я шукала такий чай. У нас тут всі такі чаї (я дивилася в аптеках і клініках натуропатів) заборонені до вживання вагітним. Моя лікарка сказала не переживати за набряки й у жодному разі не пити ніякого чаю із лікарських зборів. Якщо знайдете спеціяльний для вагітних - пийте. Якщо ні, краще потерпіти, ніж завдати шкоди маляткові.

4. Mariana

Mariana Well-Known Member

Я теж трохи перестрашена на рахунок тих набряків... Просто трохи почекаю ще з тими чаями...

5. Єва

Єва Well-Known Member

Думаю, на такому терміні набряки - то звичайна річ. В мене з нирками все ок, але обручка знімається трошки важче, ніж раніше і помітила, що навіть ноги до колін стали якісь повніші. Думаю, менше солі і рідини не більше 1-1,5 л. і тих пару тижнів якось перебюсь.

6. Liliyah Romanova

Власне мені те саме сказали, що набряки - звична річ для вагітної. А для другої вагітності є мало не правило: всі симптоми приходять швидше й посиленому вигляді.
    Спробуйте обмежити сіль та спеції. Я вже так мінімалізувала, що не знаю, чи на більше здатна. :D І може, просто пийте воду та звичайні чаї, типу зеленого чи м*яти. Мені лікарка наразі жодних інших не дозволила. До речі, не забувайте, що ромашку пити небезпечно.

А я от у роздумах. Треба мені вітаміни, чи таки забити на них, якщо йде до літа й купу фруктів та овочів можна буде споживати щодня.

7. Надька

Надька Well-Known Member

в мене хоч ше замалий термін але я вже пю чай з мяти шипшини і липи (все змішую) і вітаміни пю Магнефар В6 але не з таблетки в день а 2, бо ше їм такі вітаміни... моркву, яблука, пю свіжовижатий сік з цитрусів(його розбавляю з водою)

8. Viter

Viter Active Member

А чим така небезпечна ромашка??? (звичайно в поміркованих дозах)

9. Smokky

Smokky New Member

Можете мене привітати, ми були на УЗД і нам сказали що у нас буде хлопчик!!!!!

10. Liliyah Romanova

А ви їх пробували розчиняти у воді? Все розчиняється? Чи зовнішня оболонка залишається на дні?
    Я думала брати рідкі вітаміни, але вони мають зависокий вміст вітаміну А, що може спричиняти дефекти в розвитку малятка. Мабуть, не братиму таки ніяких.
    Ні, її взагалі не можна пити, бо вона розслаблює м*язи шийки матки. Навіть чай із домішком ромашки не рекомендують. Врахуйте, що для вагітних помірковані дози відмінні, зрештою. У будь-якому разі я взагалі не п*ю, бо не відчуваю надмірної потреби. Мені м*ятного, липового й імбирного чаю вистачає. А на ромашковому в нас пише, що "не вживати під час вагітності".

Вітаю! Я вже чекаю, що нам скажуть. Татко каже, що там дівчинка, а мені вже двічі снилося, що народила хлопчика й казала Романові: "а я казала, що хлопчик буде". :girl_haha:

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене теж таке буває....

дівчата, у кого приблизно термін, як у мене, а зараз рухи дитинки у вас теж менш активні, бо в мене вже так 3 дні...рідко і мало....

12. Liliyah Romanova

Уляночко, а як животик? Може, навколоутробних вод побільшало? У мене знайома 2 чи 3 тижні перед пологами почала менше рухи відчувати, бо води навколо плоду побільшало. Так їй лікар пояснив. Вони навіть на УЗД додатково ходили й усе було гаразд.

13. Уляночка

та росте згідно "плану"...а я знаю...узд на 4 тижні назад робили...подивлюсь кілька днів, мо КТГ зробимо...у вівторок їду до лікарки.. буду говорити

14. DarkNess

DarkNess New Member

ооо, і мені треба таке записувати! Поняття не маю, Як то рахувати. Бо рухи різні і далеко не періодичні. А в них тест, понімаєтє-лі, "рахуй до 10" тричі на добу, чи як там... маячня якась... хіба скопіюю "правильну табличку", як тут вже радили
    Ото потішили, в мене часто таке буває, що цілими днями живіт "ходуном ходить", он сьогодні сиділи в кафе, то мені здавалось, що всі оточуючі помітили, як мій живіт "гуляє", так на мене зиркали... а я ще смію розраховувати, як ми будемо відсипатися разом по півдня після народження...:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

15. Liliyah Romanova

Ти десь писала, що дитинка невелика, а якщо води багато, то може, тому й рухи менше чуються. То лише припущення, звичайно. Я думаю, що не маєш чого переживати наперед. Налаштовуйся тільки позитивно. :girl_tender:

16. Уляночка

17. Liliyah Romanova

Наївна ви. :xaxa:
    Я надто добре пам*ятаю перші 3 місяці. Вже зараз готую себе до того, що перший місяць треба забути про себе й світ, а сон то взагалі. Наступні два місяці періодично можна буде згадувати і про себе, і про світ та решту людей, а як три місяці минуть, то стане набагато легше.

18. Ная

Ная Well-Known Member

А чого так :girl_smile:? В нас вже перший місяць минув,я висипляюся кожної ночі,бо спимо разом,годувати я не встаю,підгузник теж на ліжку міняю. Вдень теж можем поспати,але то вже більше від старшої дитини залежить,але як дуже хочеться,то Софійці мультики можу включити,меншу доцю під цицю,чи собі на живіт і спимо. Про себе і світ є менше можливості згадувати але не так аж критично.
    Про те,як Тая товклася в животі я жалілася тут неодноразово. Думаю спокійна дитина в перші місяці чи ні скоріше від здоров"я залежить,а не від темпераменту.

Останнє редагування: 20 Квітень 2010
  19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в нашому випадку прямого зв'язку між темпераментом першої дитинки в животику та після народження не було - в животику Юстинка була конкретним живчиком, а після народження - суперспокійною дитиною аж до 5 місяців, - практично тільки їла і спала, а в коротких проміжках між сном на їжею гарно бавилась :) хоча після 7-8 місяців "дитину підмінили" - отак досі росте невгамовним "шилком"...

так що, Darkness, про відсипання можете наполегливо мріяти, мрії збуваються :)

а мій стан в останні кілька днів примусив мене вчора нарешті спакувати речі у валізки - конкретно почала відчувати тренувальні перейми, останні кілька ночей - "сон по маршруту ліжко-туалет", вдень постійно спати хочу (хоча може це з теперішньою погодою та змінами тиску пов'язано), апетит суттєво зменшився, чоловік також "готується" - синхронно почав прокидатись та вставати зі мною вночі...

20. Liliyah Romanova

Так із Дарком було. Він їв кожні дві години, що вдень, що вночі. І оті нічні годування мене дуже виснажували. Перший місяць люди до нас приходили, я лише на короткі прогулянки коло хати ходила (та й у мене зі швом тоді проблеми були, спасибі тим, хто надрізав). Така в мене дитина була, що вночі часто їла. Спочатку кожні 2, потому кожні 3 години. Дарко теж спав зі мною в ліжку, так що вставати я не мусіла. Просто мені дуже важко заснути, якщо сон перебили.
    Як малому було 2 місяці пішли на забаву на весілля. Але перші 1,5 через недосипання та шов далися мені дуже важко...
    Я маю надію, що це дитятко таким не буде, але готую себе до всього, що може бути.

Статус теми:
Закрита.