Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам або щоденник вагітної Уми

угу, я так тішуся що ми онлайн здибалися :):)

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Думаю що то може бути дитина, бо перший раз я теж таке почула, два днi пiдряд.
    Вiтаю з синочком :)

3. Koza-Dereza

Робота така ;) що поробиш, хоча я сьогоднi дуже сачкую хе хе хе

4. Ума

Ума Super Moderator

ходжу, але я не фанатично займаюся. походжу швидкою ходьбою з півгодинки, можу на йозі подихати вправами - не роблю всі вправи, в басейні попірнати... я без перенапружень і тільки під настрій займаюся.

п.с. а потім піти і в кафе їсти печені яблука, ням-ням-ням :)

5. Koza-Dereza

Спортзал? Йой боже, я вже забула дорогу. I вирiшила скасувати свiй абонемент, тiльки даром грошi викидаю кожного мiсяця. Я 100% не буду ходити пiсля родiв. Коли? Робота, дитина, хата, чоловiк i ще спортзал? Менi забагато. Я лiпше на дiєтi посижу. Тим бiльше зараз, я дуже далеко працюю вiд дому 2 години в одну сторону, то як долiзу додому в 7 вечора, то менi вже нi спортзал, нiчого не миле. Задерти ноги на стiл у дивитись ящик. У мене своєрiднi вправи - шопiнг на вихiдних.
    А, доречi про шопiнг, тьотя пообiцяла вiддати свою люльку менi, а чоловiка сестра купить "блатний" вiзок. От вже ж повимахуюсь :D

6. Ума

Ума Super Moderator

після пологів не можна пів року ходити в спортзал. Так написано в моєму договорі :)

7. Koza-Dereza

Може i правильно, треба дати тiлу оговтатись, щоб все повернулось на свої мiсця, щоб не надiрвати чогось. Хоча я i не знаю толком. Може i не так.

8. Ума

Ума Super Moderator

мене мама і свекруха сварить, що я все купую і купую. Нічого не залишаю для рідних. І з чим вони мають прийти до дитини? :D

я минулого тижня купила вагу для немовлят. Ненаю чи вона мені треба буде, але я відчуваю що реклама на мене діє... купую всьо шо бачу, а чи треба воно мені? Я вже маю всі основні речі для немовля, крім ванночки, щось я не можу визначитися, яка мені потрібна :) А тепер так як знаю, що хлопець буде, то вже стільки одягу накупила... ото як дівчинка народиться, то буде тоді що рідним купувати :D Бо буду зовсім не готова.. хіба унісекс речі, але їх надовго не вистачить...

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

8 тижнів реабілітаційни період :) Потім можна починати

10. Koza-Dereza

А я нiчого не купила навiть нi однiсiнької речi, на вiдмiну вiд свекрухи, яка вже накупила на трьох дiтей.
    Я дивилась на ванночки, i знайшла класну ванночку на цьому сайтi, може у вас можна через iнтернет якось купити, чи може десть так в магазинi. Просто вiдгуки всi були добрi, на вiдмiну вiд iнших ванночок. А менi, як новiй мамi, вiдгуки важливi, бо я звiдки знаю що добре а що нi.

http://www.toysrus.com/product/inde...255976.2256088.2256094&pg=2&parentPage=family

11. Ума

Ума Super Moderator

Я теж на відгуки звертаю увагу, коли обираю товар :)

У нас схожі ванночки є. Я купила перед тим пеленальний комодик. У ньому верхня кришка відкривається і туди можна вставити по бажанню ванночку - типу зручно має бути. Але десь читала, що мами кажуть, що то не практично, бо вся хата мокра буде. Ще у нас є варіанти різних ванночок на металевих підставках - типу як дошки для прасування. Я думаю, взяти на такій підставці. А сама ванночка може бути від простої, до такої з формами для бебіка.

12. Ума

Ума Super Moderator

Я зараз менше думаю про вагітність, а більше інформації читаю по догляду за дитиною і про грудне вигодовування. Я раніше цьому не приділяла стільки уваги, але начиталася тепер стільки всього, що прийшла до висновку, що то найголовніше має бути для мене і дитини. Тож зараз збираю всю інформацію про те, як зберегти молоко і як правильно вводити прикорм

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Щодо ванночки - в гамериці є така модна - з індикатором температури води, не тра бавитися з градусником. І ше мені сподобалася соска-градусник, і взагалі там стільки прибпмбасів:)

14. Ума

Ума Super Moderator

ооо, з індикатором температури води я ще не бачила! мені напевно саме така потрібна :)

а соска-термометр не такі практичні, я думаю, бо щоб заміряти температуру треба таки з хвилину посмоктати соску, а хвора дитина може і не захотіти. Крім того, якщо перед тим дати щось холодне чи тепле попити дитині, то термометр такий бреше. Прикольніше виглядає градусник, що міряє температуру за 1секунду! від дотика! І рекомендують ним міряти температуру у вушній раковині - там температура вища, але точніша. Я такий вже теж маю :D :D :D

15. Koza-Dereza

Я тоже про це читаю, хоча вже дочиталась аж до 6го мiсяця дитини i далi менi щось вже не цiкаво. Про прикорм я надiюсь не буду переживати хоча б до 6 мiсяцiв, збираюсь годувати грудьми, i цiдитись коли на роботi.

16. Ума

Ума Super Moderator

Коза-дереза, Ви краще почитайте, про всяк випадок, а то можна думати, що мені то не грозить... а раптом не так вийде? тоді можна втратити дорогоцінний час для цього! Хоча я вже в захопленні від Вас! З Вашими умовами на декрет і добиранням на роботу 2 години - у Вас просто наполеонівські плани!!! Так тримати! :)

17. Koza-Dereza

А я i не бачила, треба подивитись. Навiть не знала що градусник треба, думала так... на дотик воду пробувати. Я особисто не люблю гарячих ванн, так що думаю воду нормальну пупсiковi пiдберу.

18. Koza-Dereza

А що ж поробиш, грошi то треба, декрет не декрет, а банковi кожного мiсяця треба сплатити за квартиру i все решта теж. Тут всi такi Наполеони, не я одна :)

19. Koza-Dereza

День так довго тягнеться... нiмагу

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Чоловік допомагає не на стадії проходження дитини по родових шляхах, а в період розкриття матки, що триває 10-12 годин і є досить важким.Він підтримує не лише морально, але і фізично. А в родову палату може і не заходити, якщо боїться щось натуралістичне побачити...

Статус теми:
Закрита.