Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам

що то нас з тобою підкосило?
    я сьогодні вночі так кашляла, що аж кров викашляла, горло здерла мабуть. А від учора за порадою братової капаю водичку розведену з медом 1 до 1, мені трохи помогло, може спробуєш? то їй лікар радила, коли вона вагітна була:)

2. Irusya

Irusya Well-Known Member

І я як прихворіла, то так свій вже двотижневий нежить не можу вилікувати... Боюся, бо до гаймориту недалеко, спочатку лікувалася промиваннями і травками-муравками, а в п"ятницю звернулася до свого лора, бо вже голова поболювала, та й виділення з носа на гнійні схожі, то та поралила крім промивань пити синупрет і капати ринофлуїмуцил та софрадекс, вже трохи мене попустило, але виділення ще є... Дуже переживаю , щоб та болячка і ліки малечі не зашкодили

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ходила в четвер до лікарки, і коли брала в неї свою карту, то вичитала там таке: під графою ускладнення даної вагітності написано ЧАСТІ ВІГІТНОСТІ.....мені так обідно стало, нащо таке писати, як я вагітна всього лиш другий раз, якісь дибіли там сидять точно..........Коли запиталася в лікарки, то вона мені відповіла на те, шо мол то написала завідувачка, і всі претензії до неї

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Цікаво, яка має бути перерва, щоб таке не писали. Хоча в мене такого в обмінці не було. А, взагалі, записи ставить лікар, яка веде облік, а не завідуюча.

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я коли вагітною була,то моя лікарка з жк казала що я забагато набираю і мале буде велике,тоді чоловік "нагуглив",що навіть під час блокади ленінграду,коли їсти не було що,дітки народжувались по 5,6 кг.

6. DarkNess

DarkNess New Member

Provizor, напишіть, будь-ласка, свої враження, можна в пп мені, я теж Бонцаревську О.Г. маю на приміті. Збираюсь іти після паски. Коли у вас ПДП?
    Скажіть, а Томич М.В. приймає зараз пологи? Я чула, що він дуже хороший спеціаліст, до нього завжди купа народу, і він має багато операцій. Тож я не знаю, чи має він час на пологи? У відгуках не знаходила. Дякую.

7. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Коли моя мама у 32 роки була вагітна моїм братиком, то їй в обмінці червоним фломастером писали: ПОЗДНЯЯ ПЕРВОРОДЯЩАЯ - бо 12 років різниці між дітьми, то вважається, що організм уже все забув. Не варто на то все зважати!!!

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

В мене ПДП 04.07. Обов"язково напишу.

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Послухайте, а вам не всеодно? Чого ви таким переймаєтесь? Немає більше чим? Дайте собі спокій, дихайте глибоко і не читайте всяку "єрунду". На сараї теж "всяке" пишуть, а там дрова. ;)

10. Ная

Ная Well-Known Member

То точно. Я своєї обмінки навіть не читала,бо нецікаво було. Прийшла до лікарки в ПБ,то вона там лише результат останнього УЗД глянула,більше ніц читати не стала,спитала на словах шо мене турбує,про те і розмовляли. Як приїхала вже на пологи,то обмінкою цікавилися лише в приймальні,їм для оформлення треба,а лікарка навіть до рук її не брала,все шо їй треба вона вияснила і без неї.

11. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Прямо на моє день народження))

12. Provizor

Provizor Well-Known Member

Сподіваюсь собі подарунок зробити, в мене 01.07.:girl_in_love:

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а теж думала, що народжу на свій дН (30 червня), але не хотіла цього, якщо чесно, щоб у кожного було своє свято...цьопик народився 3 липня...

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

а в мене щось животик півгодини назад почав хапати і поясниця ниє, як на місячні..певно, тренувальні...
    завтра важливий день - узд і знайомство з лікарем з пологового...

14. Romanivna

Romanivna New Member

А ми вчора були на УЗД. Наш хлопчик обренувся сідничками :girl_sad:. Хоча раніше завжди був в правельному положенні (за попередніми УЗД і за словами лікарки з ЖК). Ми його дуже просим, щоб він чемний був і обертався. Дівчатка, підкажіть якісь вправи для того, щоб він зайняв головне положення.

15. Ная

Ная Well-Known Member

Romanivna,про вправи тут: http://materinstvo.ru/art/953/
    В мене малятко крутилося як хотіло до передостаннього дня.Теж лікарку питала про вправи,то вона казала,шо не бачить в них змісту,поки ше є місце,то дитина обертається так як їй зручно і положення головою вниз може зайняти вже аж перед самими пологами. На мою думку ті вправи ж нешкідливі,то можна спробувати.

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А у нас вже рівно 39 тижнів:girl_in_love:, так чекаю вже на зустріч з малятком, кожного дня мрію:girl_in_dreams:, поки що глухо:girl_haha:. Надіюся наше мале не змусить нас довго чекати:girl_tender:

17. Уляночка

Вітаю з початком 40-го.....вже скоро!!!!!!!!!!!!

18. Януся

Януся Well-Known Member

Ех, у нас закінчується 40 тиждень, а маля не бажає виходити. :sad:

19. Уляночка

кокетка..дівчатка так завжди...попроси!!

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

так, сьогодні конвертик свій збагатила заробленим...уже грошики на все відклала...і на пологи, і на возик, і на дріботу різну.....залишаться все скупити і скласти до сумку...а то всяке мо бути....виявляється, що не так і багато всього треба, тому точно затримка з другою чи кожною дитиною не стільки фінансова, як психологічна...

20. Януся

Януся Well-Known Member

Вже просимо разом з татком 3 день... Смішно, але чоловік питає пузік щодня ''Будеш сьогодні виходити?'', у відповідь ''Коп''. То напевно ні означає.

Статус теми:
Закрита.