Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Nata коли на узі йдеш? ще до Великодня чи вже після?

2. Златка

Златка Well-Known Member

Liliyah Romanova

3. Януся

Януся Well-Known Member

всім привіт! Ми ще тут. Я зараз у батьків, нет лише мобільний. Ляля не хоче виходити, хоча були на огляді у понеділок, голівка вже низько, животик опустився. Дуже хочу народити на вихідних, бо нашому таткові у понеділок у відрядження, сьогодні приїде будемо виманювати. А kitty вже народила?

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Напевно, бо не видно її вже тут давненько:)

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Така інфо "до відома" :карантин на Мечнікова знятий лише на партнерські пологи, але не на вільне відвідування після пологів.Тобто народжувати можна з чоловіком,мамою.... А от після пологів до вас ніхто прийти не може.

6. Ная

Ная Well-Known Member

Лілю,в нас теж ліжко без билець зовсім,просто матрас і всього 120 см шириною,то ми з чоловіком і Софією спали разом від її народження,вона була або посередині,або під стінкою.. Потім ми додумалися відкрутити боковину в її ліжечку і на ніч присували до нашого,для регулювання по висоті прийшлося чоловікові дрелькою поорудувати. Але Софійка хоч і засинала в своєму,то все рівно спала на нашому. Тісно нам не було.Тепер маєм майже три метри спальної площі і все рівно спимо при купці,по поках ше четверо таких би вмістилося:girl_smile:.

7. Ailenka

Ailenka Member

щось не розумію, вчора народила знайома на мечнікова, каже що чоловіка не впустили бо карантин, а тут на форумі вже тиждень як партнерські роди дозволили..лікар усик-це мечнікова?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Усик-це Мечнікова. Вчора на Мечнікова народила на ша форумлянка носик ( народжувала у Бонцаревської),були присутні мама і чоловік ( чергувалися).Усик же наголошував,що їх впустили виключно на пологи, а не на вільне пересування по пологовому. На Мечнікова з вчорашнього дня висить наказ про те,що "дозволені партнерські пологи".

9. Ailenka

Ailenka Member

так от і я кажу, що чоловік хотів бути присутнім на пологах а не гостинці дружіні-сину принести

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені колись казали, що засікти той день коли маля поворухнулось перший раз і від того відрахувати чи то 4.5 чи то 5 місяців і в той день народиться малеча. :girl_wink:

11. Joker

Joker New Member

підкажіть чи в когось таке було і чи на такому ранньому терміні.. в нас 9й тиждень і все ніби нормально, таксикозу нема і взагалі нормально себе почуваю, але є одне но: коли трохи полежу біля копчика з лівої сторони шось починає боліти, так якби нерв защемлює і коли встаю то ледве лівою ногою перебираю, як трохи походжу перестає... шоб це могло бути?:umbrage:

12. Надька

Надька Well-Known Member

а як зрозуміти як то маля рухається, ??? як відрізнити від того як шлунок скорочується... бо в мене часто таке буває в животі як би сильний пульс, ніби шось з середини постукує по животі..... от сестра каже шо то може бути шлунок або ше якийсь орган бо для рухів малечі ше рановато...

Останнє редагування: 26 Березень 2010
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дарко в нас спав з мого боку, але тоді ліжко було 220 см завширшки. Під стіною в нас ліжко не стоїть, а посеред спальні.
    Класти дитину посередині буду боятися.
    Наразі ота приставка найбільш реальна, бо і дитина поруч, і мені не страшно, що її вночі хтось задусить. Але якби дійсно вийшло, що посередині можна, то так і буде.

14. mashka

mashka Well-Known Member

Як стукне перший раз , одразу все зрозумієте і ні з чим не сплутаєте, потім лише хотітиметься з ним перестукуватись - перешіптуватись:girl_tender:

15. Nata

Nata Well-Known Member

Ната вже там була :) і навіть відписала, що донечку обіцяли :):):)

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Явно ранувато для першої дитини.

16. Анута

Анута Well-Known Member

мені наразі трохи важко, і це не в плані догляду за ними, а психологічно, оскільки відчуваю що недодаю уваги Павлусю. Але знаю, що це ще трішки буде. Як молодший стане більш активним (перевертатись, повзати, сидіти), то стане однозначно легше, бо їм вкупі буде цікавіше.
    а щодо фінансово - нас практично не нагрузило. Найбільше взяли пологи, а все решта практично було.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У тебе міркування інші, повір. Там важко зі суто егоїстичних почувань. Модно тепер бути мамою так, ніби ти й не народжував. Ти собі живеш, ніц не змінилося, а діти валендаються позаду, щасливі що в них мама успішна, а їх виховують чужі люди...

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

В мене так вийшло день в день - 4 вересня відчула перший рух і 4 лютого народила. А коли була вагітна, то не думала, що то так пізно буде.

19. Ная

Ная Well-Known Member

А я перші рухи не запам"ятала коли були цього разу,але то було дуже скоро,може тому і народилася донечка так швидко... А ше тут йшлося про те,що діти народжуються на ДН когось з родичів.Таісія стала подарунком свекрусі.Ближче ПДП ні в кого уродин нема навіть,а я думала,шо ДН свекрухи то нам заскоро буде,а вийшло лиш на день пізніше:girl_smile:.
    З Софійкою зв"язку між рухами і датою народження не було або я ті рухи тоді не розпізнала,а народилася вона в переддень ДН моєї двохрідної сестри,котру я дуже люблю.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Ануто,а чого? Я навпаки тепер більше маю часу для Софії,ми разом переодягаєм сестричку,купаєм,вона мені помагає-виносить в смітник підгузники,подає одяг. Коли меншу годую,то вільною рукою шось з Софією малюєм або читаю їй книжки,чи помагаю конструктор складати. Надворі теж як беру візок,то поки менша спить то можу старшій час і увагу приділити. Мені з двома не важко і значно цікавіше аніж з одною дитиною.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.