Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tagonga

Tagonga New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ніби грудна клітка створює каркас, через це начебто не має бути ефекту зажимання. Але, мені здається, що треба всеж таки прислухатися більше до себе, до своїх відчуттів. Напевно, ніхто мені не скаже ліпше як спати, ніж я сама собі.

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

Один-в-один! Ніби я писала! :girl_in_love: Щоб перевернутися - просипаюсь. І так до 10 разів за ніч. Але все рівно стараюся спати на боці.

2. dianisia

dianisia New Member

Я теж стараюсь спати на боці. На спині спати взагалі не можу, одразу починає все боліти і німіти. Обкладаюсь подушками і ще одну подушку подовгасту беру між ноги (це не дає мені повернутись на живіт та на спину). Хоча сон вже стає проблемою. :girl_cray:Що ж буде далі?:girl_in_dreams:

3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А я в свій час як тільки не лягала, але будилася від того, що сплю на спині. Спина за ніч не відпочивала зовсім.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну а поки сплю добре...тттт...

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці знов мені різануло низ живота,а потім їхала в машині то ледь сиділа, відбула заняття і поїхали в пологовий, до того часу вже все попустило:)
    познайомилась з лікаркою, вона все подивилась-почитала-мене помацала, знову ж таки сказала носити бандаж,бо голівка низько, все решта добре, чекає нас на 37 тижні:girl_tender: до того часу берегти себе, більше гуляти і одним словом підростати ще:) так мені після зустрічі легко і радісно:girl_tender: а ще весна!

6. Уляночка

ооо..ти скоро вирішила познаомитись.....а ми аж після Великодня плануємо піти...тоді вже все накупу будемо робити - знайомитися, пратися\прасуватися, скуплятися..вже б скоріше...
    я туйво про багаторазові підгузки читаю...хто якої думки?

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой з тим спанням....Я вже ніяк не можу спати, ні на боках ні на спині, ніяк...а те що прокидаюся щоб перевернутися по сто разів на ніч то вже і не кажу + в туалет встаю ше пару раз, останні дні то взагалі, таке враження шо я звідти не виходжу:girl_crazy: отут вже явно відчувається що голівка вже дуже низько ну і лобкова кістка болить, короче дівчата дальше больше:girl_haha: так що змиріться:girl_cool:.
    В такі моменти дуже вже хочеться народити:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:. Сьогодні от снилося що я вже народила свою лялю і він так до мене посміхається:girl_in_love:, але народила так швидко ніби раз і вилетів:girl_haha: і шо мене вже виписують а я тільки переймаюся чи чоловік розрахувався з лікарем:girl_haha:

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

А ще собі подумала, що Янусі десь немає, може вже народила:girl_in_love:, було б файно, я ж за нею в черзі стою:girl_flag_of_truce:

8. Ailenka

Ailenka Member

а я сумніваюся. може Ви мені порадите, дуже хочеться машиною їхати в Кам'янець-Подільськ на екскурсія на пасхальні свята, і вроді добре себе почуваю, але нам буде 37 тижнів вже тоді на той час, боязно трохи відлучатися від дому.. і хочеться і колеться, і добре себе почуваю, але я не настільки безвідповідальна...

9. DarkNess

DarkNess New Member

Дай Бог, щоб так і було у вас! :y: Головне правильно налаштуватися! )))

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хм, ми якось про то вже говорили,і виходило, що ти швидше планувала йти, а я на два тижні пізніше і то випадала перша половина березня:) (може я щось переплутала?) так я так вже пішла, бо турбували мене оті болі внизу животика ще від того випадку, а тоді лікарки не було на місці.

мені в тому братова допоможе :) вона всьо шаре:) думаю, що вже "згрубша" можна закупитись, а ще плануємо цього тижня подивитись ліжечка-калясочки, слінг вже майже оприділились:)

11. Уляночка

ти переплутала..я точно знала, що раніше Паски не піду....
    і мене болить..інколи як вкодить, то просто.......дуже вже низенько дитинка...
    і які ліжечка, возики, слінги...признавайся...бо я ще свого возика не знайшла.....

12. DarkNess

DarkNess New Member

Де ви шукаєте ті всі дитячі речі? Бо я в тому - темный лес. Ще жодної речі не маю! :confused::o Може є якісь великі гуртовні, або великі магазини, де є всьо і зразу? Та й бажано по збалансованих цінах. Бо я не маю сили ходити по дрібних магазинах, вишуковувати.

13. Уляночка

доведеться:girl_wink:

14. DarkNess

DarkNess New Member

Я навіть не знаю, які речі потрібні на перші пори?:confused: крім ліжечка і каляски?:confused: Знайомих/родичів з малими дітьми нема.

15. Уляночка

одяг (можу розписати який..тільки мене тут закидають), пеленки, покривальце в візочок, постіль, підгузники, хімію (креми, присипки, олійки, засоби для купання), ванночку, по можливості пеленальний столик, згодом якісь забавки....

16. dianisia

dianisia New Member

А я вже потрохи одяг скуповую. І калясочку з ліжечком ходили дивитись. Дуже мені вже хочеться щоб у дитинки все було. Напевно все скуповую, бо дитинка дуже довгоочікувана. Тай вдома не забороняють тільки говорять щоб не дуже " увлекалась", бо я би скупила певно всі магазини:girl_haha:

17. DarkNess

DarkNess New Member

Тоді можна в пп, буду вдячна!

18. Уляночка

насолода....я теж це діло люблю...тільки вже "переборщила" до піврочку...

19. dianisia

dianisia New Member

Я теж! Накупила багато голубенького, а виявилось дівчинка! Ось тепер скуповую рожеве:girl_haha:

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) А мені приснилось, що я зі старшою донечкою ходжу по магазинах і вибираю ліжечко і дивлюсь на ціни, дзвоню до чоловіка проконсультуватись чи брати, а він мені каже, що хоче візок купити і щось так вимальовується, що хоче купити той, який мені не подобається, і я так переживаю. :girl_haha: Повна муть. Присниться ж таке?

Статус теми:
Закрита.