Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я від лікарки...я знову "схудла" в талії...минулого разу було 100, а нинька 97...і так вже тричі в мене ОЖ меншає...от такий міряка...файно поговорили,забрала лікарняне...послухали тою деревяною штучкою серцебиття...маю прийти після узд, яке буде 29 числа.....

2. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

це схоже на звичайну комп"ютерну діагностику (те саме тикання по пальцях), але там якась інша методика іноземна (Фолля?), зараз точно не поясню
    + гомеопатичне лікування по рецепту підібраному на комп"ютері і виготовленому прямо там .
    Я перевіряла стан свого здоров"я (час від часу там превіряюся і підліковуюся уже 8 років), зокрема нирок і кишково-шлункового тракту, а потім стать дитинки визначали. А центр той знаходиться у Луцьку.

3. Tagonga

Tagonga New Member

В нас щось таке ніби подібне теж є, я чула десь на бічній Маяковського, в якомусь діагностичному центрі.

4. DarkNess

DarkNess New Member

Вирішила сьогодні вийти в місто прогулятися, погода якраз сприятлива. Думаю - підніму собі настрій, позитивні емоції не завадять... Ага, та де там!!! Їхала в маршрутці - людей биток, цілу дорогу стояла в тисняві, ще штовхаються, дихати нема чим. В центрі робиться щось жахливе: море народу всюда, просто маса, пройти неможливо, в магазинах так само. Чи то всі так одночасно вийшли на вулицю чи що? Величезні потоки машин, рух неймовірний. В мене від того всього аж голова закрутилася, і навіть виникла певна дизорієнтація в просторі. З вами таке буває? І тут я зловила себе на думці, що нарешті для мене час зупинився. Я відчула себе окремо від всіх, від шаленого ритму життя, знаєте, так захотілось тишини і спокою...
    Ще біля оперного стояли дві жіночки і роздавали якісь карточки, але не всім підряд, а вибірково. Одна вийшла мені на зустріч і вручила картку. Проходжу два метри, читаю "Надоїли лишні кілограми? Ми кидаємо виклик зайвій вазі!...." :girl_cray: :girl_devil: Блін, та не гладка я:girl_devil:, просто вагітна 5 місяців! Невже зі сторони всьо так страшно виглядає? :girl_cray: Цілу дорогу назад мене то дратувало,бо ніколи не мала проблем із зайвою вагою... З того горя накупила собі пряніків, зараз буду пити чай :girl_crazy:, і ну його то всьо!...Не хочу більше гуляти.

5. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Мене теж страшенно дратують маршрутки, супермаркети. Ви спробуйте погуляти десь де немає людей, думаю через день два - можна піти в парк або за місто поїхати - все трохи підсохне. А я навпаки не можу, якщо не погуляю - не вистачає повітря. Кожного дня після обіду круги намотую навколо місця роботи, а деколи ще й ввечері з чоловіком :girl_smile:

6. kitty

kitty Well-Known Member

не беріть дурного до голови - в них робота така - пороздавати чим побільше - їм за те гроші платять. Не переймайтесь і не нервуйтесь - воно того не варте:girl_smile:

7. DarkNess

DarkNess New Member

ага, я як тільки прокидаюсь - першим ділом відкриваю вікно і далі ще на трохи в ліжко! так люблю ранішнє свіже повітря..., а ще би пташки почали приспівувати...:girl_in_love:
    і теж дуже люблю гуляти, де людей поменше, а то вони мене останнім часом дратують

8. cleonata

cleonata Well-Known Member

В мне шось малюк здригається, чи то так має бути?, я колись читала про гикання - ніби його теж відчуваю, воно таке ніжніше, коли просто рухається, потягується теж нормально і терпимо, а інколи просто всередині як здригнеться, то аж страшно!, я от хвилююсь то так має бути?, може йому чогось не вистачає? в кого таке схоже було?

9. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Ой, знали б як мене дратують - на вихідних нікого не хочу бачити :) Друзі вже місяць напрошуються в гості або кудись запрошують, а я все знаходжу причини, чому ми не можемо. Я сподіваюся мені скоро це перейде. Наразі тільки потрошки відходить токсикоз ... в мене 14 тиждень.

10. Ailenka

Ailenka Member

і в мене теж такі "здриги" правда гикавку я вже відрізняю-на однаковій відстані та з однаковим проміжком. гикає як доросла...мені тоді так малявочку свою шкода, бо я сама хронічно гикаю, ще з дитинства просто так нападала гикавка і діафрагма моя працювала...а от коли як взбулькне живіт, от і думаю, поже то вона як на пляжі лежить? то на спинку ляже то на животик?

11. geregala

geregala Member

Я теж відчуваю як малий гикає, кілька раз на день і вночі навіть може, такі ніби пульсуючі рухи які тривають 5-10 хв., мені теж його дуже шкода, була в своєї лікарки то та сказала що може йому бракує кисню, або це наслідки анемії, ще казала що дуже великий, мало йому там місця, заспокоїла мене і казала не переживати, радила більше гуляти і виписала Хофітол, хоч його не п'ю, гикати став трохи менше, але все одно 1-2 рази вдень це в мене вже норма...

12. Ailenka

Ailenka Member

а нафіга? мені здається краще гуляти ніж жерти хімію

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну а в мене теж хлопець з характером....3 дні майже його не чула...вчора щось змінилося, бо знав. що пыдемо до лікаря, то чемненько покапкався активно і ввечеры, і вночі, і зранку (ми встали блю 5 правда), а от тепер - мовчить...а мамаа то переживає....

14. geregala

geregala Member

Читала інструкцію, Хофітол гомеопатичний препарат, містить екстракт соку листя артишока, має жовчогінну, сечогінну дію, покращує обмінні процеси в організмі, тобто для профілактики кисневого голоду дитини, але я пила три дні і дуже сильно боліла голова, незнаю чи від нього але перестала пити і біль пройшов![​IMG]

Останнє редагування: 19 Березень 2010
  15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

І правильно зробили!!!!!!!

16. Ailenka

Ailenka Member

а до гомеопатичних препаратів почитайте як відноситься лікар Комаровський, і з ним я дуже згідна=) це вам не трави-мурави

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

ніхто не чув коли карантин нарешті відмінять?

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

У мене так мала сильно товклася, що я не спала ночами. Лікарі виписували щось заспокійливе, але я пила мелісу, деколи мяту (правда з цими чаями також треба обережно). Гикала дуже часто, по 10 хвилин. і так сильно, що живіт здригався. Заспокоювалась вона лиже під час прогулянок - погойдування плюс свіже повітря.
    Я також хвилювалася, бо занадто сильними були ці рухи, таке враження як півник на гарячій сковородці, але зараз абсолютно все добре. Може це темперамент такий?

18. Yoda

Yoda New Member

Я читала, що діти гикають від того, що ковтають амнеотичну рідину (розробляють рефлекси для позаутробного життя, тренуються ковтати) і то так має бути. Тому на то навіть уваги не звертаю, гикає пару раз на день.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас вчора вночі була дискотека, та ще й яка, з 1 десь до 2 ночі просили малюка щоб вже заспокоївся, а він таке виробляв, я спочатку подумала. що може перевертається, але потім "засікли" що то він ніжкою мене в бік штурхає, от так пів почі сміялась крізь сльози:) сьогодні вже спокійніший:girl_tender:

20. Fijalka

Fijalka New Member

І в мене те ж саме.Малятко впирається двома ніжками і так розтягує живіт, ніби хоче собі зробити більше місця, так і сидить по 20 хв.А взагалі дитина дуже активна.То так має бути? Бо штовхається і вдень і вночі будить і над ранок не дає спати

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

В мене теж ті барабанення ногами викликають сміх

Статус теми:
Закрита.