Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Особисто в мене пробка відійшла тиждень тому, а родами ше і не пахне. То мабуть як у кого - кажуть що за день два, а інші що за тиждень - два. То вже мабуть все від організму :girl_smile:

2. Olenya

Olenya Active Member

А йой!!!! Нема ради! Я вже втішилась, що дитинку побачу)))) Дівчата, я десь таке чула, що на роди треба все золото з себе познімати:ланцюжки, обручку, кульчики. То правда? Чи то я собі придумала?

3. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Якщо кров"яна - то дуже скоро, а якщо просто без кров"яних виділень -то можете ще до двох тижнів чекати.

4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Я на перщих пологах нічого не знімала та і ніхто не казав знімати, але мала на собі лише обручку і кульчики

5. kitty

kitty Well-Known Member

То у всіх без вийнятку кровяна вона має бути? кажуть що може бути і без тих кровяних вкраплень чи прожилок

6. Prutylyatko

привіт. Я думала, що ви вже в роддомі.
    А голівка може й за годину опуститись донизу. Не панікуйте, все буде добре. Їжте салатик з олійкою (стимулює родову діяльність). Поговоріть з малечою, попросіть, щоб вже рухалась потрошки.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я після такої ще тиждень чекала.

8. Megan

Megan Well-Known Member

Певне придумали. Я народжувала і з ланцюжком з хрестиком, і обручкою. Я їх ніколи не знімаю, і навіть якби казали зняти, то би не зняла.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це скоріше,забобони. Вважається,щоб пологи пройшли легко не слід мати на собі закільцьованих предметів та зібраного волосся. Як не дивно, але багато акушерів цього дотримуються. Я перстні знімала,на собі мала ланцюжок з хрестиком. Волосся зібрала у хвіст. То за ланцюжок мені нічого не казали, а волосся попросила акушер розпустити.

10. Prutylyatko

Практично у всіх. А може відійти з водами, тоді і не зауважують, що вона була кров"яною. В мене з малим не було кров"яної пробки, бо відійшли води та почались схватки. А з малою відійшла пробка кров"яна та за годину я була в родзалі.

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

ніхто вас не заставить, але в народі кажуть, що жінка має родити без зайвих предметів на тілі, навіть волосся розпустити, а не зав"язувати у хвостик чи косу. В деяких роддомах рекомендують так робити (принаймі я з таким зіткнулась, коли попросили, щоб зняла усе зайве та розпустила косу, щоб дитя легше родилось). Але то все на ваш розсуд.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Значить, не я одна з таким зіткнулась.

Останнє редагування модератором: 18 Березень 2010
  11. kitty

kitty Well-Known Member

На мою малечу ніяка стимуляція не діє, ну мабуть окрім лікарської (така стимуляція мабуть на будь-яку дитину подіє). Ми просили, ні на які вмовляння не ведеться - машину йому тато обіцяв, дідусь вже коляску купив, бабці теж купу всього обіцяють, а малятко на такі вмовляння не ведеться (((.
    Підлогу мили, прасували, гуляли до болю знизу і все ніяк. Мабуть ше не його час я собі так думаю. Чекаємо нашого лелеку :girl_spruce_up:

12. Prutylyatko

Ну тоді просто заспокойтесь та чекайте на своє маленьке чудо. Давайте знати про ваше самопочуття. Ми за вас переживаємо.

13. Надька

Надька Well-Known Member

Дівчата наша гілка мое щасливу втрату,Наша Ная вже переходить в іншу гілку(слава Богу що в неї все дорбе розрішилось) але надіюсь сюди буди заходити в гості.. :) ))))
    Kittyу вас все тоже буде ок, давайте швидше за Наєю і чекайте всіх нас там.... на їншій гілці вже для "состоявшихся мам" :girl_tender:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене щось дивне відбувається....окрім "ножа"в сечовий і важкого відчуття там, де ребра, відчуваю, ніби ток проходить по моїх ногах до колін і ззаду нижче спини...рухів, як таких нема....тільки булькотіння сечового.....

15. Prutylyatko

Послухайте, чи чуєте рухи. Ляжте та розслабтеся трошки. Але якщо надалі таке щось буде - проконсультуйтесь з лікарем (по телефону).

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гм, організм - це таки дивовижна річ, якщо його вміти слухати. Я від початку вагітності вже кілька баночок чорничного варення з*їла. Тепер починаю розуміти, чого мене на нього так тягне.
    Ніякої там інформативності. Мені пояснили, що лише до 8-10 тижня можна точно визначити, який тиждень вагітності, а далі - не має значення, чи на 18 чи на 20. Наших українських лікарів треба поменше слухати, так бачу, бо в них принцип "вагітна хвора, треба її чим більше нагрузити". Тут принцип протилежний - вагітна має бути максимально щасливою й мінімальною виснаженою всіляким непотребом.
    Раніше 18-го тижня тобі нічого й так путнього щодо статі й так не скажуть. І якщо скажуть, то неточно. Я вдруге десь на 22-му тижні піду, або й пізніше. Бо там більше точності й певності.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

була в жк, забрала лікарняний, находилась по поверхах-хух, ЛОР не дивлячись ні горло ні ніс написала медсестра біопарокс 4 рази вдень, я тлумок купила, а потім прочитала, що вплив на вагітних не досліджено і що то антибіотик, ну як таке призначати вагітній???
    розказала лікарці за вчора і за різкий біль внизу і за пульсуючі рухи і що вночі якесь скорочення два рази відчула і т.д., вона помацала животик, тонусу не має, послухала серцебиття, все добре, голівка просто низько, сказала лежати і не нервуватись,носити бандаж... але щось мені хижо...
    за стафілокок щойно по телефону пожалілась їй на ЛОРа, сказала хлорофіптом полікуватись і на кварцування походити...

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, то ми з вами в одному човні. У мене перша теж була ідеальною, а зараз так мучуся, що просто жах. Не впізнаю ні себе, ні свого організму...
    О, з їдою в мене було схоже ще під час першої вагітності. Я думаю, що тут розташування дитинки роль грає. Я тоді не могла переїсти навіть на ложку. Якщо хоч трошечки забагато з*їла, зразу все вертала. Зараз я вже про це пам*ятаю й стараюся не переїдати. Краще на ложку менше, ніж на ложку більше. ;)

19. Mariana

Mariana Well-Known Member

Оооо....я теж тією штукою горло прополіскую...
    Щось в мене нежить, не знаю чим лікуватись...

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Бачите, я щось трохи "шарю". :) :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.