Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене щось другий триместр ніяких позитивних змін не приніс іще. :girl_sad:
    Живіт далі поболює. Нині до парку перейшлися трохи, то мусіла посидіти 15 хвилин, бо знову біль схопив. І зараз трохи відчуваю. Головні болі вже звична річ і дивно, коли їх нема. На роботі цілий день нудило... То якийсь жах просто. Вже не знаю, що думати. Або то я маю якісь неправильні сподівання, або занадто добре пам'ятаю кайфовість першої вагітності, або щось справді не так, хоча поза болями все ідеально ніби...
    Отако нажалілася вам і тепер буду перечитувати й думати, чи бува не перебільшую.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Казала мені раз лікарка з жк, що кожна вагітність кардинально відрізняється від іншої, і по її спостереженнях якщо перша вагітність була "ідеальна", то друга швидше за все буде кардинально інша. Вагітності ріхзні, дітки в животиках ростуть різні, ну і стан здоровя мами на той і інший час теж різницця, взагалі купа факторів. Так що, Лілю, не переживайте, все ок.
    А про головні болі, то на такому терміні і тижня так десь до 18-го в мене теж таке було, дуже часто боліла голова і то по пару днів не проходило, а таблеток я принципово не пила, бо то ж все одно є ознакою токсикозу, то ж не травити себе і малечу кожного разу. Мені помагав (але не сильно) рушник на голову змочений в холодній воді.

3. Liliyah Romanova

Я теж принципово не п'ю ніяких таблеток. Тільки м'ятний чай.
    Зі всіх таблеток, я вживаю лише вітаміни в капсулах, більше нічого.
    Не знала, що головний біль є ознакою токсикозу, буду ставитися до нього ще більше по-філософськи. ))

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ага, читала то в якійсь книжці про вагітність, автора не згадаю.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

я ще знаю що треба одягти теплу шапку і в ній походити. Правда Ліля казала, що вона дуже нервова і її то буде ще більше злостити.

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

В мене також часто болить голова. І з першою вагітністю так було, біль неприємний, мігренеподібний. Читала десь, що така ситуація може бути пов"язана з нестачею магнію в організмі.

7. Liliyah Romanova

І коли то я таке казала. :girl_haha: І то я вредотина. :girl_crazy: Я казала, що то хіба для того шапку вбрати, аби полегшало, коли нарешті скинеш. :girl_wink:

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

Мене також голова дуже боліла при вагітності, то я вичитала десь, шо треба чорницю їсти... помагало, але треба було дуже багато того варення зїсти

9. Януся

Януся Well-Known Member

У мене виявили часткове передлежання на 14 тижні, дотримувалась всіх рекомендацій лікаря, тобто не піднімала важкого, ходила повільно, більше відпочивала, статевим життям не жили:girl_sad: і на 24 тижні все було добре, плацента піднялася.

10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Дівчата, коли вдруге посилають на УЗД? Бо я собі думаю, чи то за тиждень іти, чи може ще пізніше. Бо на облік ще не збираюся, а цікавість мучить!!!

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мені здається, що друга дитина відіграється на мені поповній, за всі дві вагітності, якщо перша була практично ідеальна, мене нічого не боліло, я не знала, що то таке тонус, токсикоз, то теперішня, це шось з чимось, спина нераз болить так, що очі на лоба лізуть, а ше їсти не можу все, що не подобається дитині вертається назад)))))

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

На 20-21 тиждень.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

18-20.....

14. Tagonga

Tagonga New Member

Мені моя лікарка теж какзала, що краще друге УЗД робини саме на 18-20, ніж на 20-22. Але чтому саме так, я так і не зрозуміла... Щось про інформативність ніби шла мова...

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Краще 20-22. Видно вже точно стать малечі, та й в цей термін роблять додаткові обстеження УЗД дитини, які в 18-20 тижнів не зробиш. Спокійної Вам вагітності.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Є хороша байка про Ходжу Несреддіна:
    Обіцяв шахові навчити за хорошу платню навчити віслюка говорити. термін часу - 50 років.
    (за той час або шах помре, або віслюк)

Лікарі то теж частенько практикують...
    (4-й курс медіну?)

Останнє редагування: 18 Березень 2010
  17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Kitty, ви ще вдома? Як ваше самопочуття?

18. Єва

Єва Well-Known Member

Моя бейбічка також має улюблене місце під ребрами, деколи дихати неможливо, встаю і стрибаю, щоб вона трошки вниз посунулась.

19. kitty

kitty Well-Known Member

Ми ще дома - лікар вчора казала, що до кінця тижня ше не народимо, бо голова зависоко. Як до суботи не вступлю в роди, то в суботу на прослуховування сердечка. Я вже трошки впадаю в паніку, бо то вже б час родити. Але лікар заспокоїла - казала що люди і в 44 тижня родять (не хотілось би мені бути таким вийнятком), але вже як маля скерує. Буду щодня гречку з підлоги збирати - кажуть що допомагає.:girl_smile:

Я теж думала що буду знати кількість всіх кісточок, коли малий починав дупкою крутити, зараз трошки спустився донизу, то вже легше і дихати і ходити. А коли випинав дупцю і тиснув в ребра, то було щось - зарядка ще та. :girl_haha:

Останнє редагування модератором: 18 Березень 2010
  20. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, а як пробка відійшла, то вже скоро роди???? Чи ще ні?

Статус теми:
Закрита.