Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Все буде добре!!! Не переживайте основне!!! Тримайтесь!!!:girl_in_love:

А нас сьогодні послухали, помацали і сказати що голова дтитинки ше зависоко і що до кінця тижня ми мабуть ше не народимо. В суботу на планове прослуховування сердечка мальопика :girl_in_love: І дозволили залишатись дома :girl_cool:

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Першою написала там Надійка :girl_smile: Добре, бо не всі читають всі сторінки Для майбутніх мам

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я мала на 8 тиждні.
    Ная ми тримаємо кулачки, все буде добре!

4. Златка

Златка Well-Known Member

В мене при першій вагітності виявили стафілокок (і в мене, і в чоловіка, але я вже не пам"ятаю, в когось - в горлі, в когось - в носі). Але моя лікарка особливої проблеми з того не робила. Перед пологами приписала нам якісь пшикалки і все

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

все обов"язково буде добре:)!

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я сподіваюсь, що проблеми з того не зроблять,але трохи переживаю...

як там Ная, ніхто не знає?

7. Анута

Анута Well-Known Member

місця собі не знахожу. якраз зайшла спитатись те саме...
    може хто має новини? або номер тел аби СМС кинути?

З.І. я вас прошу, якби хто мав новини киньте мені в ПП, бо не осилю з дітлахами відслідковувати ДП. дякую!

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

оо...я від ранку, як мені Надійка передзвонила, думаю про НАЮ, бо 2 дні не мала можливості бути на ДП.....Сподіваюсь, що Надя вже обнімає свою доцю

А в мене 2 дні неспокою. бо мале якось так вляглося поперек живота. що важко лежати, сидіти..і майже я не чуюрухів, тільки мій сечовий пульсує, то я і думаю, що десь туди копає..іноді так боляче, що капець...

9. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

то вже можете вітати Наю :girl_tender:
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=674872&postcount=1212

10. Smokky

Smokky New Member

Прийміть у свій гурт ще одного пузатіка. В мене перша вагітність, тому дуже багато питань та переживань, а мама далеко, свекруха також, до лікаря якось не зручно кожен раз дзвонити, так що сподіваюсь отримати тут відповіді на свої запитання. Перечитала більшу половину теми та зрозуміла що питання майже у всіх більш-менш однакові :) Наразі ми маємо початок 16-го тижня. Майже закінчився токсикоз (тьфу-тьфу-тьфу). Але на попередньому УЗД виявили передлежання плаценти. Сказали лежати, не ходити, важкого до рук не брати, статевим життям не жити. Прочитала шо то таке, и чим загрожує. Приємного малувато.... Може в когось таке було, поділіться досвідом, чи все так погано? Сподіваюсь на вашу підтримку.

11. kvVItKA

в мене щось подібне, вчора майже не чула рухів, а сьогодні різко схопило низ живота і таке враження що малюк сечовим бавився, бо постійні позови, але безрезультатні...але вже під вечір добряче почав копатись, але якось дуже низько...

12. arina

arina Active Member

в мене теж найшли стафілокок (хоча ні насмарку не було, ні горло не боліло..), направили до ЛОРа і стоматолога,то ЛОР виписала Хлорофіліптом полоскати горло, пшикати в ніс краплі Аквамаріс і шість процедур тубускварцу. після процедур зробили повторно аналіз і все було ОК. такщо не переживайте))

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та що ви таке кажете... як може бути невдале сідання. Просто дитинка вирішила що вона власне сьогодні мала прийти на світ. Мої ніхто не досиділи до 40 тижнів, Данило народився на кінці 35-го, Анна на 38-му і то її стимулювали і ніц з того не вийшло, Юліана на 36-му і то так перлась на світ що жах а Андріана також на 36-му тижні також. Мені он води відійшли як я спала так що невдале сідання на води не впливає.

Мені лікар сказав що після 35 тижнів можна спокійно народжувати і не переживати. В дитинки вже все розвинене он тільки ваги може бути мало.

То так виглядає що починаються тренувальні спазми матки. Це нормально. А відчуття що низько, так це від малечі залежить. В мене була знайома то вона останні два місяці проходила як з мячем між ногами так вже все тисло на лобкові кістки.

14. Уляночка

авмене так і далі сечовий хіба якісь порухи відчуває..інколи як ножем....пульсацію з Юрком слухали внизу зовсім..над лобком і в паху...думаємо, що так влігся, що погано чути копняки

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Тому що головою вниз дитинка. :)

16. Уляночка

альбо ніжки вниз, бо по моїх відчуттях, то саме так.... таке незручне положення у нас вже вже 2 доби - страшно незручно, ще й рухів не відчуваю, як колись (випиналися ручки-ніжки збоку чітко), а тепер тілько сечовий хитається...

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене також було відчуття, що то ніжки. Два дні так "страждала" - постійне бажання збігати до "пана Едзя" + жахливий тиск на лобкову кістку, а лікарка мені намацала, що малюк головою вниз. :)

18. Уляночка

моя буде "мацати" в пятницю..цікаво, що скаже....

19. kvVItKA

може бути, бо рухи як були з обох сторін животика так і є, але трошки вище вже рівня пупка, а іноді трохи нижче, а ще якось так цікаво одночасно рухає в різних кінцях,то ясобі думаю що то ручки-ножки

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мені вона ніколи не мацала:sad:

Моє мале сьогодні мені такі чуда показувало, запхався під один бік, так що живіт був дуууже горбатий, дупцю випнув аж під самими ребрами, так прикольно:)

Статус теми:
Закрита.