Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

70 днів до і 56 після, разом 126 днів.

2. Olenya

Olenya Active Member

Тоді все ок!!!! Не пережиайте!!!! І ще тимбільше, якшо то хлопчик, то вони таке люблять! Ще ніхто вагітною не залишився! А ваші пережиання тільки на малюка зле впливають, ви боїтесь, і він боїться. Запевніть себе, що все добре буде, налаштуйтесь на позитив і відганяйте погані думки!

3. Ная

Ная Well-Known Member

Ну то ше маєте тижнів два в запасі:girl_smile:
    Насмарк найліпше лікується свіжим вологим похолодним повітрям-надворі те шо треба,ще й сонечко.

4. kitty

kitty Well-Known Member

Ми ходили на ці курси і дуже задоволені. Почули все що хотіли і нарешті розібрались з тим, що повинен робити чоловік на пологах - кожен сам собі обирав техніку масажу і зручні пози. Дуже все організовано і є можливість щось змінювати і ділитись своїми думками і можливим доповненням того, чого бракує чи може того, що варто було б також розглянути. Думаю вам також сподобається :)

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дякую:) я їх обрала як оптимальний варіант і за відгуками і за тією інформацією, що обіцяють розповісти і за умовами і за часом і по ціні, тому сподіваюсь, що сподобається:) і головне, що буде корисно

6. kitty

kitty Well-Known Member

Дуже дякую вам всім за підтримку!!!:girl_in_love:

Будемо сьогодні пробувати мити підлоги, ходити по сходах і гуляти. Може якраз малятко моє надумає порадувати татка і маму :girl_in_dreams:

7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Хм... Я читала на їх сайті що заняття 50 грн, а занять всього 12... То виходить десь коло 600 грн, але якщо там дійсно щось змінилось, то 1100 це дійсно якось закруто. А звідки про такі ціни дізнались?

8. kitty

kitty Well-Known Member

Ми дзвонили до них, то вони теж казали що ціна на їхні курси 600 грн, але ми чомусь не уточнили чи то з одного чоловіка чи то з пари

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

Треба буде теж передзвонити і уточнити, бо поза 1000 то забагато. Я певно сама ходитиму, чоловік вічно часу немає і бажання. А як раптом там таки ійсно такі ціни, то подамся в Ненашко:girl_crazy: А взагалі ще маю час подумати. До речі, Ненашко має сайт, де можна глянути приблизно про них? І де вони знаходяться там телефон?

10. kitty

kitty Well-Known Member

Про них прочитати можна тут Там і телефони і всі їхні послуги. Ше наскільки я знаю, вони мали започаткувати курс по ГВ і там ще у них є окремим заняттям зустріч з неонатологом з Батальної - там у кого є якісь питання, то є можливість розпитатись

11. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дівчата, а для чого з пологового забирають свою плаценту?

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А на секс не погоджується?:girl_flirt:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой...2 години витратила, щоб знайти хоч якийсь ліфон, щоб мені підходив....походи в стоки, антикризи результату не дали...розміри на 11-річних дівчаток тільки залишились......
    потім пішла в ЦУМ, де КЕУ, Атлантік і АLLes продають...були для годування лише по 95 і 135 грн., але є тільки 75 В, або 80 С....а мені треба 80 В....на жаль, не знайшла....
    потім опинилась на Провесні, де купила якогось білоруського за 85 грн...тут просто був мій розмір, але вигляд в нього не дуже сексуатільний....але заспокоюю, що мені на 2 місяці вистачить.....

15. Златка

Златка Well-Known Member

kvVItKA

16. kitty

kitty Well-Known Member

Не погоджуюсь я - я боялась нашкодити малявці. Мабуть, що буде сьогодні в чоловіка щастя :girl_flirt:

17. Angel

Angel Well-Known Member

а чому ти собі відразу такий для годування не купилш??він без кісточок і з натуральної тканини..

18. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

А хіба її віддають - наскільки знаю - пологові будинки плаценти не видають - вони ведуть там якісь облік їхній. Ми з чоловіком хотіли забрати - нам відмовили, лише показали при пологах. Не знаю хто як, ми хотіли забрати щоб закопати - мені якось не хотілось щоб місце моєї дитини з її енергією просто змели у відро та викинули. Але......
    Хтось забирає для стовбурових клітин - так в якісь передачі показували.

19. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, а як схатки, то дитинка рухається, чи ні???? Бо мене щось болить знизу і я не знаю, чи то вже схватки, чи то ід того, що маляочка там рухається????

20. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Поява все більш інтенсивних перейм, через регулярні проміжки часу, показує, що відбувається розширення шийки матки і є ознакою початку пологів.

При переймах, живіт відчувається більш округлим і твердим, часто супроводжується болем внизу живота, деколи в нижній частині спини. З наближенням пологів, частота, тривалість та інтенсивність скорочень збільшується.
    У цей час по статевим шляхами рухається дитина.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

який у вас термін? як болить? яка перерва між болем (переймами)?

Статус теми:
Закрита.