Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я вже була на узд на 9 тижні, зараз вже йти нехочу..... за скоро, може піду десь на 14-15 тижні, коли стану на облік, але дякую за пораду

І ш одне..... дівчата, я колись вже писала шо дала кравчині переробляти штани на мене пузату (хоч зараз пуза ше навіт і невидно....) ось сьогодні вже забрала.... зробила класно, навіть невидно.... Напишу які вони були і які стали....
    Вони в мене широкі труби у поясі були рівно з пупком або навіть вище на 1 см пупка..... так ось вона мені вставиа стрейчові вставки по бедрах десть довжиною 10 см ( штани чорні в сірі смужечки) то тих вставок навіть невидно.... так шо мені десь через місяць булуть нормальні, то зможу у ни і на свята піти кудись.... ось так якшо мати такі штани як мої то можна зробити класний варіант.....я в внеї буду шити шось і на літо легесеньке.....

І головне взяла з мене 20 грн.... аж дивно.... в неї невістка вагітна і вона вже в тому шарить шо і як зробити!!!

Останнє редагування: 15 Березень 2010
  2. Neverland

Neverland Well-Known Member

Надька, взагалі тонус це коли кам"яний живіти, можна дуже чітко руками відчути дуже тверду матку, її обриси. Хоча лікарі кажуть що якщо просто "хапає", то це можуть бути тренувальні, схопило-відпустило за пару секунд. Десь читала що якщо не частіше 6 разів за день, то не страшно. В мене буває таке, але тонусу нема, принаймні не промацується. І щоб перевірити матку на тонус зовсім не треба іти на УЗД, це дуже добре робить лікар руками:girl_bye2:

3. Надька

Надька Well-Known Member

дякую за інформацію, твердого живота в мене нема.... а хапає мене так десь до 6 разів на день.... ще раз дякую.....

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо є гіпертонус по задній стінці матки- лікар руками не прощупає, матка не кам яніє, взагалі може нічого не відчуватися.Його покаже лише УЗД.А загрозу це становить. Перевірено під час власної вагітності.

5. Надька

Надька Well-Known Member

в мене на останньому узд в 9 тижнів, робили вагінальне бо так небуло видно... то лікарка сказааа шо в мене дитя на заднній стінці...:girl_in_dreams:

6. kitty

kitty Well-Known Member

Дівчатка, поможіть!!! Завтра нас мають класти в лікарню на стаціонар, бо ми вже всі терміни, які тільки можна було, переходили :girl_cray:. Кажуть, що лікарні мені не уникнути :girl_cray:. Що б то таке зробити, щоб пришвидшити пологи і не лежати в лікарні, враховуючи що пробка вже відійшла і шийка матки згладжена, а пологами і не пахне. Касторку пити чоловік заборонив, погодився тільки на миття підлоги - то буду пробувати з підлогами. Може ще щось хтось порадить, ну дуже мені не хочеться в лікарню - з дитинства їх не люблю

7. Olenya

Olenya Active Member

Побігайте по сходах і покохайтесь з чоловіком. Хоча, я думаю, в лікарні зараз простемулюють і швиденько побачите соє малятко))))

8. mashka

mashka Well-Known Member

Та вона може й не дорівнювати, а лікарняний все одно разом рахують 126 днів до і після пологів, з грудня минулого року оплачують календарні дні, а не лише робочі.

9. kitty

kitty Well-Known Member

Та не дуже б хотілось стимуляції - я все ше надіюсь на природнє вирішення.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це так на "хлопський розум" пояснюють місце прикріплення хоріону ( плаценти)- на передній чи на задній стінці.

11. Ailenka

Ailenka Member

а ви попросіть малечу, кажуть, що такий зв'язок краще допомагає ніж касторка, миття підлоги чи секс

12. Olenya

Olenya Active Member

То було б найліпше! Переношувати не добре, ні вам, ні малечі . Але може то ше не час. Дитятко ліпше знає, коли йому народитись.

13. kitty

kitty Well-Known Member

Та от прошу його народитись і татко взявся до справи - вже що йому тільки не обіцяли а він все ніяк. Дуже сподіваюсь, що все-таки вночі почнуться перейми і ми народимось завтра. І молилась і малятко дуже просила. Може все-таки так і буде, а як ні, то вже поїду до лікарні і там вже мабуть будуть робити що треба - від стимулювання буду відмовлятись, але і ризикувати не дуже хочеться .... Я просто не знаю що робити

14. Neverland

Neverland Well-Known Member

А УЗД робили? Може малятко зовсім ще не переношене і ще не його час... І ніцстимулювати не треба...

15. Надька

Надька Well-Known Member

ага , ото зелена....:girl_in_dreams:

16. Olenya

Olenya Active Member

А ви рухи добре чуєте?????

17. Надька

Надька Well-Known Member

і я б радила піти на узд..... буде все видно... шо малеча така нечмна там робить......підіть підіьтьна узд а потім вже вирішуйте лягати чи ні в лікарню.... хоч я вас розумію шо ви переживаєте і маєте страх..... але тримйтеся і ми будем тримати за вас кулаки

18. Ная

Ная Well-Known Member

Я перед народженням Софійки була зранку в пологовому,то лікар казав,шо то ше пару днів тре чекати.Тоді була гарна погода,я звідти на Топольну прийшла пішки,ше плюс по всіх магазинах,шо були по дорозі. Ше з дому мала в ЖЕК зайти але зрозуміла,шо не варто,бо почалися перейми.Лікар на ранок був дуже здивований,шо так швидко все сталося.Може і ви підіть прогуляйтеся добряче.
    Ну і секс:girl_smile:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

декретну відпустку дають з 30-го тижня,я по свою йду 18-го числа вже забарати, але лікар може іраніше дати, якщо скажете , що зле себе почуваєте. А лікарняні нараховують 126 днів до пологів і 70 після (якщо не помиляюсь)

є темка про курси, знаю тут дівчата в "школу народжувати" ходять, я теж туди хотіла і раз прийшла, але більш чоловік туди не пустить, (на привокзальній), маленьке приміщення-13 вагітних і всі одночасно дихають, мені відразу крутилась голова,стільці страшенно не зручні,висидіти мені там було тяжко, виклад інформація нормальний (нового тільки вправи на дихання почула, більш нічого), а дівчата такі питання задають ніби Інтернету в них вдома не має і нічого вони ні про стадії пологів ні про гв не читали не чули, тобто то все можна в 30 хв, а не в 1,5 год обговорювати,але то моє враження.І ще нічого про сімейні пологи, про важливість присутності чоловіка чи ще щось щоб чоловіки захотіли бути біля жінок, жодного слова про те, щоб міг робити чоловік і як (масаж і т.д), ну бо чоловіків крім мого був ще один, час просто робочий, мабуть тому, але всеодно мені ті курси не підійшли і чоловіку теж, бо він для себе теж нічого не почув нового, а хотів:)
    Записалась на курси в "Нанашко" потім розповім

20. kitty

kitty Well-Known Member

Ми УЗД робили 26 лютого то малятко по розвитку мало 38-39 тиждень. По УЗД на самих початках нам ПДП ставили на 15 березня, а по місячним у мене завтра закінчується 42 тиждень.
    Рухи чую добре - сьогодні цілу ніч практично вовтузився там. Вдень ми не такі активні, але то так завжди було. ми на вечір і ніч активізовуємось.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Про пару днів лікар мені казала ще числа 9. Я б сходила погуляти і чим побільше. але я трошки смаркаю і боюсь щоб гірше мені не було. Не маю зараз можливості дуже розгулювати, нажаль :girl_sad:

Статус теми:
Закрита.