Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Neverland

Neverland Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

О, в мене таке було кілька тижднів тому... Раджу завжди мати з собою шоколадку в сумці: якщо раптом щось таке, то швидко з"їсти кусочок шоколаду. В 80% випадків залежно від причини допомогти має. І не сідати голодним в транспорт головне:girl_wink:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

На такому терміні то не дивно. Із першою вагітністю я постійно казала, що все природою продумано добре. Під кінець уже хочеться, аби дитинка пошвидше виходила в світ. :xaxa:
    Я дуже добре пригадую, як мені Дарко боки лоскотав і як на сечовому танцював. Незабутні відчуття - і ті, і ті. :girl_haha:
    А от перші рухи на 16ому (чи 15му, не пригадую точно) тижні то було щось! Незрівняне й неймовірне!
    Я від початку вагітності лише кілька разів автобусом їхала. Так нудить, що витримати не можу. Потім увесь день ніби на пароплаві. Маю щастя, що чоловік возить, і співпрацівник по сусідству живе. Але як потепліє, то піду на автобус, спробую...

Хе-хе, муштра. :girl_crazy:
    Я пригадую, як мене сварили, що "стільки часу втрачено, стільки часу втрачено". То був десь 16-17 тиждень, а я тільки з*явилася. :girl_haha: Але то і так зарано було.

Останнє редагування: 11 Березень 2010
  3. Ная

Ная Well-Known Member

Мені чоловік забороняє їздити в маршрутках і постійно свариться,бо я його не слухаю. Як я себе нормально почуваю,то ліпше я на ті гроші фруктів куплю.А як недалеко,то люблю пішки перейтися. То хіба як з Софією десь маю їхати,то беру таксі,бо в маршрутці мені вже з нею важко. За кермо сама останнім часом вже не сідаю,бо я стала дуже неуважна,можу про шось собі задуматися,а на дорозі то ж небезпечно.

4. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

не наю, не наю. Я не люблю солодкого. + не можу сказати точно що мене стошнило. Кинуло в жар і відказали ноги.

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

З тими маршрутками взагалі дурдом... Я ще розумію як термін маленький, і не дуже повна маршрутка, то ще можна. А коли вже фінішна пряма і година пік то як???? Там же затиснувши живіт тими толпами "вродити" можуть моментально:girl_mad: Особливо 85, то в ній вічно аж нависають на сходах, там навіть як сидиш то хіба на кінцевій виходити, інакше не протиснутися... Я мала раз необережність з яйцями сісти в неї,вийшла без яєць вже, було 4 в кульку, то озтовкли:girl_mad: А що з вагітними стане?

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Та можна і не любити, просто дуже часто буває в вагітних гіпоглікемія як наслідок багатьох факторів, то щоб швидко підняти рівень цукру треба щось солодне з"їсти: мед, шоколад, цукор... Я в горах колись тільки так і рятувалась з такими симптомами.:girl_wink:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тут автобуси інакші, але вони так теліпаються, ніби картоплю везуть, тому не можу витримати в них.
    Вони отакі:
    http://www.daimler.com/Projects/c2c/channel/images/741802_1348183_800_550_Ottawa_Bus_1a.jpg
    http://farm1.static.flickr.com/166/407258241_a9504fa76e.jpg
    Але мені видається, що вагітним ніякі автобуси не підійдуть. Бо суть у тому, що автобус часто гальмує й рушає. У такому невагітного знудить, а що про вагітних казати?

7. Nata

Nata Well-Known Member

Я нині мала пригоду з маршруткою :) Зайшла, місце було відразу за водієм, стілець боком причеплений, я всілася, на наступній зупинці бабулька з непійомними смкуми пхається і дивиться на мене як на ворога народу, бо я не встала і не допомогла ті торбеги запхати досередини. З другого боку дівчинка сиділа, то допомогла їй, бо інакше точно би мені щось казала (вже рота відкривала :)) У мене в куртці пузяки не видно, а поступатися місцем не дуже хочеться, от і потерпаю :):):)

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Хай собі дивляться, ну що нам на лобі собі понаписувати "Я - вагітна, місцем не поступаюся, сумки не тягаю."

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Так. Воно так і є. Просто для походу до терапевта мені потрібно було взяти результати аналізів і потім повернути їх разом з готовим медоглядом. А я досі не повернула - ані медогляду, ані аналізів. :)

10. kitty

kitty Well-Known Member

От би і мені так хотілось вже :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

Цікаво чи можуть бути перейми а я їх просто не відчуваю, а то щось переживаю, щоб часом не пропустити

11. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

я гіпоглікемію іноді відчуваю по ночах аж до нудоти (від того, що у шлунку порожньо), спати не можу, сили не маю, голова крутиться, і також зранку після сну, то до тих пір, доки не з"їм ложечку меду чи не вип"ю солодкого чаю, легше не стає... в маршрутках теж буває. Якщо не любите шоколаду (бо я його не люблю), то можна мати біля себе пакетик з родзинками чи курагою, чи ін солодким, яке полюбляєте.

Взагалі в маршрутках потрібно брати справу у свої руки, а не чекати, щоб помітили животик :) Можна сказати якомусь чоловіку: "Вибачте, я вагітна і не можу стояти, дайте мені, будь ласка, місце"

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

молодці дівчатка! швиденько впоруються!:girl_in_love:

13. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

А мене сьогодні так тошнило, що вже чуть за собою пакет не носила))))З дому боялась вийти...невже в мене вже так скоро токсикоз починається???

Я вирішила не забивати собі голову дурними думками і не буду ніяких тестів і аналізів робити...все з Божою допомогою....через тиждень-два піду до лікарки і все дізнаюсь...правильно я думаю???

а зараз насосоджуюсь вагітністю))))але вже ті груди болять..а чоловік тільки ходить і каже:"як вони такі великі зробились))))))))))"

14. Romanivna

Romanivna New Member

Була на курсах. І цього вівторка теж ходила.

А в мене сьогодні трохи крові попили в лікарні (аналізи) і я весь день ходжу зовсім безсила. То капець.

Останнє редагування: 11 Березень 2010
  15. Олюська

Олюська Well-Known Member

О, і в мене апетити нівроку, особливо на такі смаколики, як ви пишете. Але я якось тримаюсь, своїм заборонила купувати солодощі (тільки чоловік не слухається, бо любить собі купити шоколад з лісовими горіхами, але я з тим раду даю - повиколупую горішки, лишаю йому шоколад:girl_crazy:), ковбаси вже давно не купуєм, хіба на великі свята. А от з кексиками проблема, бо постійно печу якісь тістечка, а воно вже як є, то годі стриматись:girl_sad:

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в свої 30 набрала 9200

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

18. Joker

Joker New Member

дівчата, вибачте за нескромне питання... а як що до сексу на першому триместрі та і взагалі під час всієї вагітності? хто що думає щодо цього? є якісь застереження?:shy:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о! чому не признались?
    і я ковбаси не їм взагалі, а солодке далі пакую...а ще щось мені постійно хочеться, а що не знаю.....

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

То все індивідуально, найкраще з лікарем порадитися. В нас, наприклад, ледве викидень не спровокувало.:girl_sad: Більше не експериментували, поки Яні пару місяців не виповнился.:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.