Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

все в Вас буде гаразд!
    від щирого серця бажаю Вам і малюку здоров'я і легких пологів!

2. Ailenka

Ailenka Member

Дуфастон призначають коли крайній випадок. я приймала упаковку коли почалася в мене мазня. і то спочатку лікар казала пробувади деценон-кровоспинне і лежати-лежати, але тонус був, мазанина поновилася. дуфастон це гормональне, тому порадьтеся краще з іншим лікарем стосовно прийняття. ще як варіант можуть вам запропонувати лягти на збереження в пологовий під крапельницю з магнезією..я вибрала дуфастон

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ми вже тут багато писали про це раніше. Лікарі рахують із першого дня останньої менструації, відповідно виходить, що на день зачаття ви вже 2 тижні як вагітні. Я рахую від дати овуляції, хоча лінієчка в мене поставлена з датою на кілька днів раніше (ну так мені захотілося). Якщо хочете точний термін, рахуйте від овуляції, якщо лікарський - від першого дня останньої менструації.
    У мене також. Я зробила й ніц не побачила. А чоловік узяв "ану покажи. О!!! Є!!!!!" Я повірити не могла спершу. :girl_haha:
    Я теж так кажу. Хоче на руки, то сідати тоді з ним на підлогу, або на канапу, або на крісло. Я он свого раз підняла, то вже тиждень поясниця ниє. (((

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

5. Liliyah Romanova

А я нічого не пояснювала, що не можна. Мабуть, треба буде. Правда, його 20 кг востаннє влітку носила. )))

6. Nata

Nata Well-Known Member

Та пояснити річній дитині мабуть важко. Я он своїм сказала на маму не вилазити - задумалися. Старший зрозумів, а менший за дві хвилини заліз на маму, бо йому так треба :)
    Я певно на УЗО в 19 тижнів піду :) мене вже родина дістала. Вже на Великдень хочу стать знати (не так я як бабусі із дітками, вони вже моє пузо Софійкою називають :):):)), ну і на облік би здалося ставати десь скоро, то хочеться з готовими результатами УЗО, а не "іди тільки туди і тільки до того лікаря"

7. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

нєєє
    іменно тест на позаматкову, бо мені казала лікарка купити, а потім передумала, а помоєму просто питатись в аптеках.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такого м не чула і не виділа м....
    а я от вирішила зважитись на своїй вазі...мда..надо прекаращать з тою солодкою випічкою, а то вже скоро сама стану сирним рогальком..забагато за цей тиждень я набрала...

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

Мені на 19-му тижні розгледіли дівчинку і зараз теж собі планую аж на 19-му йти.
    Хоча минулого тижня чуть не зірвалася бігти на УЗД, бо занадто зле себе почуваю (тошнить цілий день, рвота по 2-3 рази за день), але якось стрималася

щодо молодшої дитини на руках: з першою вагітністю сумку в 2 кг підняти не могла, відразу животик твердів
    а зараз малу в церкві 5-10 хв на руках можу тримати і не важко (17 кг) і нічого не болить, і щодня в машину посадити, з ванни витягнути...

10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Тасочко!!!! Вболіваємо за тебе!!! Я щось так розхвилювалася!!! Ніби-то мені вже йти! Швидко, легко і радісно!!!

11. Romanivna

Romanivna New Member

Уляночко, признавайтесь, скільки вже набрали? Бо я в свої 28 вже 9 кг :girl_feminist:. Боюсь, шо розігналась я...
    Tasko, тримаєм кулачки!!!! І чекаєм гарних розповідей про пологи!!!

12. Liliyah Romanova

А в мене щось ті тижні так помало йдуть... Ото щойно 13-ий почався... Намагаюся не приспішувати події, але так уже хочеться рухи відчувати! А до 16-ого тижня ще так далеко. :girl_in_dreams:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мене ці рядки теж приємно схвилювали! легких вам пологів
    ага, то так спочатку, я як Вам писала на 5-ому тижні (коли ви мені книжку порадили), читала підпільно гілку для майбутніх мам, дивилась на їх лінієчки і думала, що то мені ще тааак довго, а тепер вже добра половина з тих дівчаток годують цицею і коли дивлюсь на свою лінієчку то аж не віриться, час пролетить дуже швидко.

щойно говорила з своєю лікаркою по тел, бо вона щось мені нічого про УЗД не сказала. а Лотоцька радила на 32 тижні прийти, лікар сказала йти як буде вже 34 тижні...хто як ходив? планує йти? коли краще?
    ще мене ті шое 38 вчора схвилювали, але попитались вже в лікарів-професорів, кажуть то нормальний процес, трохи заспокоїлась
    сьогодні цілий день болить головаі праве око....бррр погода добиває
    Romanivna, то ви були минулого вівторка чи ні? і чи ще ходите на ті курси?

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Скоро моя дільнична подасть за мною у розшук і по мене прийдуть з вівчарками. Я всі аналізи здала, медогляд пройшла, на УЗД була, а результатів того всього не можу принести - часу бракує. :) То капець якийсь. Страшно показуватись - певно взуюууууууууууть....

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Є такий тест: "Тест імунохроматографічний для виявлення ризику паталогічної вагітності (позаматкової вагітності та аборту) "

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я теж щось розігналась з їжею:girl_crazy: Якби то ще якусь "здорову" хотіла, а то ні: рафаелки всякі, кексики і копчену ковбасу:girl_crazy: Сьогодні як кіт по кухні ходжу і з самого ранку щогодини беру то кексик то цукерку: мовляв, якийсь стан млявий, так тягне до того солодкого аж трясе мною і не годна відірватися. Спочатку думала, що їстиму по 2 цукерки вдень, ага, звісно...:girl_crazy: Скоро наберу все недобране і ще і перенаберу ваги з таким темпами)
    Ще і матка певно нерв затисла мені, бо вже 4 день пострелює зліва навскоси по матці як встану, чи ногу не так поставлю... Вже б погода була тепла то б хоч в басейн пішла чи на курси, а то сиджу вдома і їм)

17. Liliyah Romanova

Ура!!! Таська вже народила!!! :radist:

18. Tequilochka

А мена казали, що вони самі всі перейдуть чемно в кабінет до лікарки))

Бачите, а ви не вірили:girl_blum:

19. Ная

Ная Well-Known Member

А я знов від тих перевертань і копнячків собі місця не знаходжу,дитинка в животі вже величенька,кожен її рух мені боляче дається,деколи посеред вулиці мушу зупинитися і чекати поки воно там собі вмоститься,бо від болю кроку ступити не можу. З Софійкою в мене такого не було,вона сиділа там тихенько як мишка,та й зараз доволі спокійна дитина.

Мені нині вперше за всю вагітність поступилися місцем в маршрутці,і то якийсь літній вже чоловік. Я вже звикла шо мій стан ніхто не помічає в транспорті,тому було нині довлі несподівано,але приємно:girl_smile:.

20. Tequilochka

А мені сьогодні в маршрутці тааааак погано стало, що вискочила на наступній же зупинці. Я тепер боюсь стояти, і взагалі получила страх їхати в маршрутці.

Статус теми:
Закрита.