Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

От власне, що сьогодні почало пекти вже і ніби як почервоніло. А виділень таких в мене не було - були ріденькі трошки білуваті, а сьогодні вже густі і дуже багато, тому треба пролікувати:sad:

2. Mariana

Mariana Well-Known Member

І мені Лотоцька так казала прийти...йду до неї 19 березня на 10-00 в її приватний кабінет чи то центр.
    Ми вже оформили лікарняний листок...По місячних в мене 31 тиждень вже почався ...чи то лінієчку міняти. А Лотоцька каже,що в мене на 2 тижні менше. От і думай, що робити. Цикл в мене ніколи не був регулярним, навіть не знаю його довжину.

3. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Ви мене обнадіяли. Мо і в мене перестане боліти потім. А то зара так болить шо і 10 хв. не можу сидіти(((

4. kitty

kitty Well-Known Member

Для мене вже не день за рік, а година за рік. А малюк все ше не рветься на волю. Хоча пішов вже он 42 тиждень. Ми з ним йдем на рекорд:girl_flag_of_truce:

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А може попробуйте нагулювати перейми? Багато гуляти пішки, інтенсивно рухатися і просто дуже сильно попросити малечу. Чи ви вже все перепробували?

6. kitty

kitty Well-Known Member

Рухатись дуже не виходить, бо болить страшенно в бедрі. Миття підлоги не помагає. Ходити пішки теж не виходить, бо саму на вулицю ніхто не пускає. Поки прогулянки світять тільки по хаті.
    Просила Малого не народжуватись на 8 Березня, то він чемний почекав:girl_in_love:. А сьогодні були в лікаря, то казала що можна ше тиждень чекати а там як ні то в понеділок будемо здаватись в пологовий :girl_sad:

7. Taska

Taska Well-Known Member

найефективніша природна стимуляція - це касторова олія на ніч по 1мл на 1кг маси тіла;) перевірено мною - я випила коли було 42 тижні і 2 дні, випила касторку десь 22-30, а вже 4:15 народилась моя Дуська
    ще є більше приємний спосіб пришвидшення пологів і не менш ефективний - це секс

8. Lingerie

Lingerie New Member

Я вже теж хочу чим поскоріше зустрітися зі своїм малюком! Думаю,що це дуже приємні емоції і враження,особливо,коли це вперше!:girl_tender: Але ще зарано...

9. kitty

kitty Well-Known Member

До вихідних чекаємо а там будемо пробувати різні спопоби стимуляції. А то перспектива лягати в лікарню мене щось ну зовсім не тішить. Поки даю малюку час до кінця тижня - а там будемо випробовувати різні способи виманювання :girl_wink:

10. Holly

Holly Moderator

Вчора ходила на УЗД. В нас все добре, все в нормі. Яринка буде мати сестричку. Я чомусь весь час думала, що буде хлопчик. Навіть коли Ярину питали, кого вона хоче, казала братика.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ви що всі змовились:girl_mad::girl_spruce_up:...а я вам що казала, що статистика не обманює стосовно народжуваності:girl_blum:
    Олюсь, я рада за вас, що усе в нормі..бажаю гарно пройти ще половинку вагітності і щасливо народити:girl_tender:

12. Златка

Златка Well-Known Member

Відчуття, що я це десь чула :girl_crazy: :girl_in_love:

13. Уляночка

14. Ailenka

Ailenka Member

і в мене кажуть, що буде дівчинка))

15. Уляночка

а ви не вірите?

16. Ailenka

Ailenka Member

по великому рахунку мені все рівно яка стать у дитини-аби здорова була я і вона, хоча дівчинка це добре))) свекрусі чоловік вгодив))

17. Уляночка

от і правильно..а тоо заморочуються хлопчик/дівчинка...:girl_tender:ми теж колись такі були

Останнє редагування: 10 Березень 2010
  18. Taska

Taska Well-Known Member

а я навпаки ТАКА рада була коли дізналась що чекаємо ще одну дівчинку:)

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я з жк, аналізи всі в нормі, (вперше глянула скільки в мене той гемоглобін 114), взяли мазки на посів, чоловік мав занести на 7-ий поверх,впустив пробірку,мусіли ще раз брати (то в забила м :girl_devil:), завтра ще здаю посів сечі в їх якусь стерильну баночку,хтось таким бавився??? але нарешті то всі аналізи і 18 числа йду брати лікарняний:)
    сказала трохи Магне попити або седасен,бо єстем нервова:) (ну ще би сьогодні пробірку побив,позавчора стакан, то щось зламав,то щось забув...брррррр)
    о...забула запитати про УЗД,а лікар і нічого не казала...хм

20. Уляночка

бачиш, не всі такі..особливо родичі:girl_mad:

Статус теми:
Закрита.