Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Янусю, Vitaminka права - це ще не показник. Можливо, в сукупності факторів - так, але просто... в мене от практично цілу другу вагітність таке...

А ще якісь ознаки є?

2. Януся

Януся Well-Known Member

Крім того, що я вже дууууже хочу побачити лялю ні:girl_wink:
    Почекаємо, ми терплячі.

3. kitty

kitty Well-Known Member

В мене такі симптоми вже досить довго - до тижня часу. Думаю, що то вже скоро, в крайньому разі мене така надія не полишає вже від початку тижня. :girl_in_dreams:

Вчора ледь доповзла до хати - ходити практично вже зовсім не можу, дуже болить не то бедро не то що в правій частині сідниць. Надіюсь що скоро то все минеться і я і далі буду літати :girl_in_love:

4. arina

arina Active Member

і мене все болить, всі кістки... а вночі і зранку то навіть неможу долоню зігнути - пальці не слухаються, кожна кісточка болить... Але то вже десь місяць таке в мене є.. просто чим раз-тим сильніше болить..

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

У мене поясниця і усі кістки таза-спини боліли жахливо під час самих пологів і вже кілька років опісля даються чути у певних точках ( але то все через навантаження з перших же днів і відсутність абсолютної профілактики-масажів опісля). А я все чекала, коли ж під час пологів буде сильно боліти живіт. А він не болів практично узагалі. А от усі кістки спини-тазу- "ніби танк проїждав". так що поясниця чи живіт - це не показник. У кожного- по свому ( п.с. згадую свою родичку,яку під час пологів не боліло нічого, окрім постійної блювоти на протязі кількох годин).Все- індивідуально.

6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Шось мені здається шо до моїх родів ціна ще виросте.
    То певно як в кого. Моя сестра на третьому місяці добре пузо мала. А в мене на 15 тижні йно починає рости, причому його ше ніц не видко.

7. Angel

Angel Well-Known Member

он гляньте в *мамині животики*,там Бородінка виставила фото,13 тижнів-і такий вже добрий пузік!!я навіть не думала шо так швидко його може бути видно,бо в мене десь на 16-17 почав виднітись...

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І я туди ж, всю ніч так таз і поясниця нили, що не могла спати зовсім:girl_emo: (в такі моменти хочеться вже родити:girl_in_dreams:). І ще, в мене вже пару днів ніби як тренувальні перейми (напевно). Так потягне чи поколькає і проходить, особливо то починається перед сном, але останні два дні і вдень по пару раз буває. То не боляче (принаймні для мене, після моїх місячних......), я би навіть не зважала на таке якби не була вагітна.

9. kolibri

kolibri Well-Known Member

а якщо в мене рано починає рости животик, то це означає що він в мене буде величезний, чи не обовязково??? бо я така зелена в тому.....

10. Лідочка

Необовязково, от почитайте, Квіточку, спочатку пузо вигнало, а тепер трохи збавило обороти, все дуже індивідуально, тут ніхто не скаже нічого напевне.

11. Надька

Надька Well-Known Member

я віддала їй 2 штанів....казала шо зробить все нормально... вставить вставки стрейчові... вона вже так робила.... цього тижня піду до неї гляну шо і як!!!

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

а куди саме на облік?

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не секрет, до Діми Лози:)
    100% в когось швидше видно, в когось пізніше, в когось буде величезний. а в когось акуратненький:)але ж всі файнючі:girl_tender:

14. Joker

Joker New Member

Привіт дівчата! Приймаєте нас у свою пузату компанію? ми ще зовсім маленькі, приблизно 4-й тиждень. От вчора зробила тест - позитивний, так втішилась шо просто капєц... цілий день на смужку заглядала (шоб не пропала:girl_haha: ) а сьогодні сиджу, думаю, і незнаю що робити далі... шось я розгубилась. Підкажіть плз що далі?

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Вітаю вас!!! тепер звикайте, що скоро станете МАМОЮ...

16. Chamomile

Chamomile New Member

У мене вже кілька днів щоранку болять ноги . Думала, що можливо находилась, той дають про себе чути. Але потім зрозуміла, що біль інший, десь у суглобах.
    Читала, що таке трапляється в кінці вагітності від нестачі кальцію. А на 26 тижні? Може щось порадите :girl_flirt:

17. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Вітаю, вітаю, вітаю усіх з нашим святом. А також дівчаток, які ще в пузі, але вже заслужили, щоб їх привітали))))):girl_in_love:

18. Лідочка

І я вітаю всіх красуньок пузатих і тих хто ще в пузіку!!!!!!!!(Наш кавалєр той що в пузіку теж приєднується:))

19. Nata

Nata Well-Known Member

А ми нині нарешті розсеркретилися. Навіть не так: прийшла моя бабуся і побачила :) Мусила вже сказати. Мої хлопці одноголосно заявили, що має бути тільки братик :) Втішили маму...

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І яка була реакція?:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.