Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а ми задурно фотографуємось, бо знайомий хлопака вчиться, а ми в ролі моделей...одну його фотку виставляла, а більше наразі не маю

2. Ная

Ная Well-Known Member

Може якийсь шалик світленький-яскравенький до того візьміть,то вже і настрій інший буде:girl_smile: Для вагітних воно ж важливо:girl_smile:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а хоч зорієнтуйте, які ціни на фотосесії "вагітні", поняття не маю
    мене чоловік фоткав (дзеркалкою), але я ну щось дуже велика в нього виходжу...

4. Ная

Ная Well-Known Member

5. kvVItKA

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

7. kitty

kitty Well-Known Member

Лікар виписала свічки - мабуть все ж для профілактики три свічки поставлю а там буде видно. Просто ніякого ні дискомфорту ні нічого не відчуваю. Але не хотілось би ризикувати, тим більше що родити вже ось ось :girl_smile:

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І в мене зараз є молочниця, але ніякого дискомфорту немає - не пече, не зудить нічого, просто трохи більше виділень, тому поки ніц не роблю, вже напевно перед самими пологами поставлю Ливарол і то три штуки а не пять.
    Замовили сьогодні комод, бо мене ті пакети з дит. одягом просто бісять, поскладати нема де. І то тільки початок, а потім я їх що собі на голову поскладаю? (не люблю як із дитячого ліжечка роблять "шафу" навіть як дитя в ньому не спить). В мене родичка все завалювала ліжечко лашками, памперсами, салфетками, мене то все нервувало (хтілося то все їй поскладати десь постійно:))

9. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А мені аж 10 виписала....я думала ставити тільки 5, але ше точно не знаю чи буду

10. Ная

Ная Well-Known Member

А в мене малятко знову голівкою догори від вчора перевернулося:girl_sad:. Я зауважила,шо воно таке витворяє як я перенервуюся. Вчора Софія мене 5 з лишнім годин по вулиці виводила і шосили випробовувала мої нерви на міцність,я при тому ні разу на ній не зірвалася,але всередині так як кажуть-все переверталося. Нині намагаюся бути спокійною,незважаючи ні на що,трохи получається,тільки дитятко перевертатися назад не хоче... поки що:girl_smile:

11. Лідочка

Ого, то що якийсь подвійний курс. Думаю вистачить 5.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Нічого перевернеться:)

12. Ная

Ная Well-Known Member

Свічки мені лікарка радила ставити не в певній к-сті,а до зникнення симтомів,я використовую пімафуцин,то трьох вистачає,через деякий час знову три.

13. kitty

kitty Well-Known Member

А нам комод якраз тільки привезли вчора - така щаслива. а то всі дитячі речі в кульках і на столі або на підлозі - тепер має малятко свій власний комод :)

А щодо молочниці, то ставила вчора свічку - якраз до пологів виведемо ту каку

14. Лідочка

От і в нас і в кульках і на столі і де тільки можна.(і то вже без тих що в пологовий і на виписку, ті якраз всі вже поскладала в кульок, щоб було готове). Щось не дзвонять мабуть привезуть вже на тижні, шкода, а я так хотіла вже сьогодні то все порозкладати.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене якраз ніяких симптомів немає, абсолютно....напевно так той аналіз зробили. а на рахунок 10 свічок, то я аж рота відкрила, коли то прочитала, шо вона виписала

16. Yoda

Yoda New Member

А в мене все розкладено, якщо навіть немає місця, і не тому що я така господиня ;) весь секрет в маленькому волохатому звірі (киця), яка одразу перевіряє всі кульки, коробки. Надіюсь, малишка її виховає ;)

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Дівчатка, а хто звас слідкує/рахує за кількістю рухів дитини..як часто рухаються/спайкають ваші сонечка, бо вже 2-й тиждень записую рухи, але так і зрозуміти "правильність" того тесту не можу (10 копнякі/рухв за 12 год. має бути чи це 10 підходів має бути)....з малим такого не рахувала, то порівняти важко..

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

http://tvoykid.ru/article.php?a=9
    отаке прочитала...тепер звіряю, але все ж то, певно, не у всіх так виходить...особливо стосовно тесту "Рахуй до 10"...в мене, наприклад, маля зранку 7-8 активне і після 22...а ці рухи в цей тест не записуюються..

18. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Я вже десь тут писала, що в мене неодноразово дитинка поверталась і народився мій зайчик голівкою донизу.

В мене до родів теж все ніби було в порядку, але тепер все на голову валиться - прийшлося займати іншу шафу - добре, що хоч місця достатньо:)
    Це все є відносне, основне не сприймати якісь неспівпадіння, як проблему.

19. Yoda

Yoda New Member

Я рухи взагалі не рахую....Лікарка сказала, що серцебиття добре, тому можу тим не перейматись, бо її розпитувала як то рахувати.
    А за шафи...бачу, що на осінь треба буде ще одну шафу-купе робити.

20. kvVItKA

я хотіла рахувати рухи,але потім вирішила не заморочуватись тим, читала,що насторожитись варто якщо за день менше 10 рухів, або дитинка надто активна...
    в нас подібна історія,будить мене 9-9.30, щоб я поснідала:) потім заспокоюється,протягом дня може кілька разів штурхнути, а от вечірній час в нас дискотека, от зараз не спиться йому:)

Статус теми:
Закрита.