Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам

А як це? .....

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Дівчата з пузіками, фоткайтесь як можна більше поки росте той пуз любимий. От я тепер дивлюсь на свої фото і шкодую, що за тією суєтою маю так мало пузатих фоток і жодної професійної. :girl_sad:
    Чоловік недавно дивиться на мене і каже: " Такий класний животик був, :girl_tender: а вже нема..." Але зате є Юстя!!!

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

народ, а може таке бути, що вчорашній гіперрух в животі і болі в правому боці, а нинька від копняків больові відчуття внизу животика (і в сечовому найбільше) є наслідком того, що малюк перевернувся....а...як думаєте?

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я в неї на обліку бо моя мама її добре знає (моя мама в шостій але дитячій поліклініці приймає-педіатр). Тому це так для галочки. а те, що перелякана, то це точно!!
    Вона мені почала розказувати за те на якому місяці що в людини випадає при хіміотерапії!!! Уявляєте собі, я і так перелякана, бо така біда, а вона ще й страшить)) А розповідати почала бо в неї майбутній зять помер від лейкемії. Вона розплакалась...Я розумію горе, але ж усе від специфіки хвороби залежить, від стадії, наявності метастазів....Для чого мені взагалі це знати????
    А мене взагалі боялася на облік ставити, бо в мене хронічний гломерулонефрит. Трохи перелякана особа)))

5. Liliyah Romanova

Більше ніж уявляю! Я то на своїй шкірі пережила. Досі як страшний сон згадую. Щиро співчуваю й сподіваюся, що вона вас дуже мучити не буде.

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Першу вагітність приховувала від співробітників до 5-го місяця. По мені не було видно, а я не хотіла зайвого ажіотажу. Спершу повідомила директору, а вже потім всім іншим.
    Зараз я на такому ж терміні, що і тоді, але приховати б ніяк не змогла - животик почав дуже швидко "вилізати". Я по вазі не сильно набираю, але живіт вже кидається в очі.:)

7. Liliyah Romanova

О, і я по вазі не набрала дуже, може, того й живіт так стирчить.

8. Nata

Nata Well-Known Member

У мене коли малі переверталися живіт посто ходив сам по собі ну і кам"янів, але загрози не було, то я на це й уваги не звертала :) Ви ж завтра до лікаря - намацають :):):)

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

А може двійнятка? :girl_wink:

10. Liliyah Romanova

Нема генетичних передумов. У вівторок перше УЗД, тоді й довідаюся.

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Були ми сьогодні на УЗД, в нас все нормально, важимо вже 2125кг:) Сидимо поки на дупці (лікарка сказала через то не перейматися, бо положення ще нестійке і він може собі ще пару раз може перевернутися), один раз маємо обмотування пуповинкою, але через це теж дуже не хвилююся, може ще розмотається, а як ні то ні, багато діток так родяться і все гуд і в нас так буде, будемо молитися Бозі і все буде добре:)

12. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

У мене на 9-му тижні вже теж почали питати! І джинси тільки бедровки застібаються. То, певно, від статури жінки залежить!

13. kolibri

kolibri Well-Known Member

в мене ніби не дуже ще поки джинси давлять, але відчуваю певно важкість. Коли знімаю їх то відчуваю вечичезне полегшення! в пятницю йдемо на перше узд, то якщо скажуть що все добре (а вони скажуть) то куплюсобі вже взуття не на каблуку і якісь більш зручні штани. Чи краще ще трохи потерпіти, бо на 2 му місяці зарано?

14. Уляночка

в пятницю...от справа в тому, що то незвичним такий надто активний стан був...цілий вечір і цілу ніч копався...я навіть сонна чула, а от сьогодні цілий день мовчок і зараз мовчок..вже щось дурне в голову починає лізти.....грррррррр...ненавиджу такий стан...і ще ніби лампочку мені в лобкову кістку вкручують і сечовий наче під постійним тиском....

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

чоловік казав, що по-вагітньому виглядаю ще на 10 тижні, животик став помітний на тижні 12, а на 22 тижні як зайшла в магазин для вагітних то запитали чи то 8-ий чи 7-ий тиждень:) Вагітні речі ношу з 22 тижня.
    Сьогодні від кількох різних людей почула,що не сильно поправилась,хоч я собі вже дуже велика виглядаю, як не як +10 кг:) і ще всі кажуть, що животик величенький як на мій термін, а колишня директор єдина сказала, що не дуже великий:) і от кому вірити?;)
    хоч мені здається ,що малюк якось перевернувся, бо і справді минулого тижня пузік більше виперав:)

в мене таке було на тижні 21-22 я спочатку рухи біля пупка чула, а потім дуже низько, а перед тим цілу ніч чула як він там моститься, при тому на другий день зле себе почувала і дитинка теж притихла:)
    Уляночко,усе дурне з голови геть!!! хто казав головне настрій і настрой?;)

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ви їх створите ;)Все буває перший раз: перша дитина, перші близнятка...:girl_wink::girl_blum:

17. Уляночка

вово..начиталася про різну там кисневу недостатність і тепер маю тему до самонакручування...але щось таки вчора було по-іншому, або зле ся чув масік ,або все ж поміняв положення...

18. Лідочка

швидше за все просто міняв положення (кості затекли:girl_wink:), а поміняв і далі собі тихенько сидить, порівнює як ліпше:)

19. Уляночка

зараз татко чоловічу розмову буде провидити...в п"ятницю іду до УЄ, то нехай дивиться..до речі, Лідочка, а тобі хоч раз виміряли серцебиття дитини на Стецька...

а ще маю обовязково у вівторок антитіла і гемолізини здати, бо вже 6-й тиждень пішов....

20. Лідочка

Жодного разу:) Я вже раз хотіла сказати, але зато в обмінці завжди записують:), як би я не сказала то мені би і таз не міряли (а для мене то важливо було), а ше виявляється мені "намацали" головне передлежання ще місяць тому (коли мацали я певно була відсутня:)). Але ліпше так ніж навпаки - "страшилки". Зато аналіз крові здаю кожен раз, бо гемоглобін низький то УЄ то постійно контролює (але не залякує).

Статус теми:
Закрита.