Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам

та ж сама історія...
    от сиджу сьогодні цілий день в хаті, настрою ніякого, тільки і думаю, щоб то зїсти:)
    на сайті Тедді клубу вичитала,що до цього періоду 25-28 тижнів нормально набрати 9 кг, а малюк важить приблизно 1 кг, я так і набрала і дитинка напевно вже теж кільо добирає:) але до 28 тижня думаю ми переплюнем норму
    хочу в Карпати,там так добре дихається і спиться...

2. Ная

Ная Well-Known Member

Сусіди вже почали моє пузо під курткою помічати:girl_smile:,продавці в магазині помічають,таксисти,тільки от пасажири маршруток далі не хочуть помічати:girl_sad:. Нині стояла коло якоїсь пані,то вона мені ше казали копійки з підлоги позбирати,бо їй попадали,а то чиясь здача.Я сказала,шо не можу,вона після того весь час в вікно дивилася,певно аж шия їй затерпла:girl_crazy: Мені постояти не важко,все рівно в час пік ніде не їжджу,просто смішно з тієї поведінки...:girl_smile:

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Мої свекри за три дні до нашого приїзду опалення скручують і вікна відкривають,вже знають,шо мені вічно душно і повітря бракує:girl_smile:

3. Nata

Nata Well-Known Member

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) А мені якась жіночка з дитиною намагалася місце зробити. Всі собі спокійно сидять, а вона з дитиною і ... Я не сіла, їхала всього дві зупинки і тому навіть не було змісту сідати, та й дитинку шкода.
    А раз мужчина мені місце звільнив і я так розгубилася, що забула ввічливо відмовитись, бо на наступній зупинці вже виходити мала, а взяла і сіла. Треба було бачити його лице, коли я виходила з маршрутки. :girl_crazy: Подумав певно, що у мене "не всі вдома".

5. Nata

Nata Well-Known Member

Я колись на 8 місяці жіночці з дитиною місце дала (дитина зовсім дрібнонька була в мами на руках). Вона спокійно сіла, позаду купа мужчин сиділо і ніхто не відреагував. Я правда через дві зупинки виходила, та все ж.

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ну Ви що! Як можна мужчин змушувати до такого, а раптом війна - що ж їм? Змученими йти? :girl_haha:

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я,коли була вагітна Юстьою,часто їздила маршрутками,то не пам"ятаю ,щоб було таке,щоб мені місце не запропонували.Правда,найчастіше це були жінки, котрі краще розуміють стан вагітних:girl_in_dreams: .

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

Просто ви були вагітні багато років тому.
    Коли я була вагітна першою пять років тому - місце уступали, а тепер у людей при вигляді вагітної в маршрутці наступає короткочасна, але дуже стійка близькозорість і глухота. А пейзажі Львова робляться такими мальовничими, що людям хочеться шкло продавити. Особливо погана тенденція в підлітків - ну дуже цинічні. Ще жінки віку наших мам можуть підвестися, а молодняк, навіть якщо впрешся в лице девятимісячним животом - ніколи.
    Я на собі відчула деградацію суспільства за 4-5 років.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

ЯКІ МИ ЗА ВАС РАДІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ми он дивилася фільм, то там показували пологові в Німеччині - до порівняння ні з чим, окрім домашніх умов: і м'ячі, і шалики до стелі підвішені, на яких можна собі зависнути й так народжувати, і ванни, якщо хочеш удома народжувати. А лікарка розповідала й показувала, чому таке народжування на спині, як у наших ПБ, є протиприроднім і спричиняє всі ті проблеми з тиском, кровотечами тощо. Дитина фактично мусить пройти викривлені пологові шляхи, на що й дитині й мамі треба докласти подвійних, а то й потрійних зусиль. Якщо вирівняти позицію - усе піде як по маслу, бо допоможе і позиція пологових шляхів, і земне тяжіння.
    Тому успіху вам, Ксеню!!! Ви зможете!!!

11. Уляночка

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

ой..кам"яніє мій животик..той тонус мене вже дістав..а що поробиш...і магне, і свічки папаверинові, і ніц не роблю важкого...а є і все..в п"ятницю до лікарки їду..треба говорити..головне, щоб в лікарню не відправляла..

12. Мія

Мія Well-Known Member

Нарешті народилася моя друга донечка. Дарині вже тиждень вона гарно їсть и набирає вагу, а старша сестричка просто шаленіє від радості що в неї вдома вже є її маленька ляля і тепер вона не одна.

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

я якось при перших пологах не відчула того дискомфорту, а цього разу було враження що я немов краб догори лапами перевернутий і абсолютно безпорадний... в приймальні пологового гарно так написано що жінка може вибирати собі положення на родах.. ага.. то тільки так написано, а коли про це згадуєш на пологах то тебе зразу звинувачують у "всезнайстві" і мовляв "я через ваші побажаня в тюрмі сидіти не хочу"...

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вітаю!! :girl_in_love:
    Я відчувала. Мені було шалено незручно, хоч мені й припідняли спинку. І якби не оте незручне положення, мене би не треба було надрізати.

14. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Щиро дякую! Зі свого боку хотіла тебе попросити викладати ті поради, які дають Вам з приводу підготовки до ДП, бо може я чогось не знатиму чи не врахую з якихось причин.

15. olena

olena New Member

За півтора тижні до пологів їхала у маршрутці,маршрутка переповнена,ледве пропхалась до тих хто сидів одразу за водієм,ну і вперлась своїм пузом,а воно в мене було ой яке немаленьке,в носа молодому мужчині.Їду і так мені смішно стало з тієї ситуації,кобіта от-от народить ,а ніхто навіть не поворухнеться місце уступити.Так той хлоп проїхав десь зо шість зупинок,а тоді каже мені:що ж ви мовчите,сідайте вже.Тоді мені стало ще смішніше,тільки помітив,те що перед носом у нього було.
    А коли з малою ходила вагітна,то тоді дійсно місце постійно уступали.

16. Уляночка

все... мені вже важко спати...всі кості відчуваю...знову витягнула кальцеміні вітамін д, бо ходити не можу, так все болить..мо допоможе...

17. Ailenka

Ailenka Member

ну в маршрутці, коли вагітна заходить одразу починають показувати в вікно цікаве кіно, та ще й таке, що хочеться спиною повернутися до жінки і дивитись-дивитись-дивитись)))))

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я сиру (творогу) 150 гр зїла:) кальцемін стоїть запакований (куплений ще на 11 тижні,як кості почали боліти).
    Прокинулась знов ледь дихаю...мало мені повітря!!! і терпіти не можу свого дивана!!! сьогодні ночуватимемо в батьків, бо думаю тільки ортопедичне ложе мене врятує

19. Уляночка

їм..не допомагає..і сирнички, і сирник, і налисники з сиром, і творог зі сметанкою..не допомагає...і рибку..правда, не так часто...

20. Olenya

Olenya Active Member

Кальцієм не тре зловживати. Забагато кальцію в організмі може привести до затвердіння черепа дитинки і важко буде родити. То му краще істи прриродній кальцій, а не штучний в таблетках

Статус теми:
Закрита.