Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romanivna

Romanivna New Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчатка, в суботу я попала в медінститут з жахливою боллю в районі правої нирки. Там черговий лікар Михайлів Ольга Омелянівна оглянула мене, направила на анлізи (які були готові за 30 хв.). Пізніше назначила лікування. Дуже вона мені сподобалась. Перечитала гілочки "Раджу...Не раджу Вам лікаря з ПБ", але про неї нічого немає. Можливо хтось чув, шось про неї. Ну бо дуже нам з чоловіком вона до душі припала.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я сьогодні зрозуміла,що таке ПЕЧІЯ!!! от саме сьогодні, постійно різні лікарі та й просто оточуючі питали :"чи не мучить печія?" на що я відповідала,що не розумію, а що то? А СЬОГОДНІ ЗРОЗУМІЛА!!!ААААА! то якийсь жаххх і як з тим жити??? мама каже,що як не мала токсикозу то хоч якось відчуєш "радості" вагітності і що то нормальний стан для вагітної...але мені це не подобається!!! мучусь цілий день, а особливо від годинки 16,коли до мене дійшло,що це!!!

3. kitty

kitty Well-Known Member

Мене печія теж замучила, але з нею вже якось навчилась миритись - раніше навіть не знала що то таке. Тепер от знаю. Мені від неї помагає молоко і сира морква. І взагалі стараюсь не їсти після годинки 17, щоб потім хоч заснути могла, а то коли ввечері напакуюсь то півночі буду гав ловити

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мені виписували при попередній вагітності. Причому відразу максимальну дозу. Мені було дуже зле від того препарату, я ходити не могла, була дуже ослаблена і майже не вставала з ліжка. Поки зрозуміла від чого - добряче намучилась, припинила пити - стала нормальною людиною.А ще буває, що від нього сильно болить голова.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от голова мене болить останні 2 тижні, але не знаю, чи то від нього, бо пю я його десь з 11-12 тижня...а коли перестаю, то починається знову сильний тиск на промежину, що ходити не можу..з ним мені краще, але не знала, чи так довго можна пити...

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Віта, а коли у вас ПДП?

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я мала розписаний цілий курс, але припинила самовільно приймати. Потім лікарці розказала, а вона - так, таке буває, не пий...А попередити раніше, про можливі нюанси вона не могла? А мені справді було дуже погано. Чоловік подумав спершу, що то я після відвідин лікарки стала дуже себе шанувати і жаліти (я першу вагітність відбігала, як спортсменка), казав та вставай, ходи - ти ж вагітна, а не хвора. А я просто, як з вати - говорити важко було, не те, що ходити.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Кінець червня. На УЗД люблять часом дату назвати, але цього разу свої спостереження не озвучили. :) А я не спитала, бо сама знаю.

7. Уляночка

зрозуміло...бо десь про початок липня подумал..хоча хто знає....
    а мені, навпаки, коли перестаю пити, то дуже зле - ніц ходити не можу, все тріщить, тисне...

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) Ну, як для мене кінець червня і початок липня, то є в межаж кількох днів, а не тижнів, тому цілком імовірно, що я можу народити не 29 червня, а 3 липня. :)

9. Уляночка

знаю, що 30 червня файні дівчатка народжуються, а 3 липня - дуже симпатичні хлопчики:girl_cool::girl_curtsey:

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

:) Щойно прискіпливо переглядала свій календар (в мене усьо записано) і стало мені дуже весело - :girl_crazy: діти витягнули собі кілька листків помалювати, а я не бачила, коли рахувала, що дата не по порядку і загубила два тижні вагітності. Тепер глянула на свою лінієчку і зрозуміла, чому ви про липень говорите. То вже в гілку - "я така затуркана" :girl_haha:

12. Уляночка

13. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а ми вчора ходили в медінститут(раз він не закривається), маємо ще лікаря(найбільше зі всіх сподобався, вже на ньому і зупинюсь а то увлеклась:girl_cool:), дивились нас на узд, востаннє, маємо віже три кіля(то за місяць набрала кілограм). якщо рахувати коли почула перший копняк, то сьогодні мала б народити:girl_spruce_up:, але певно ще не час...

14. Nata

Nata Well-Known Member

Настуню, як Ваші справи? Маляко перевернулося?

15. airy_cat

airy_cat New Member

А коли медінститут все-таки закривається ніхто не знає часом?

16. Nastynya

неа, не хоче ніяк, хоча лікар казав вправи далі робити, бо бачили всяке:)а так вже змучилась на тих боках спати...хочеться на спині чи на животі, то вигадую собі барикаду зі стільчиків і лягаю в дирку животом, хоч пів години, але тішуся!:)
    а ще малявочка ляклива, як щось в мене впаде чи звякне, то вона аж підскакує, то у всіх так?

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

нічого собі-екстрималка:)
    в мене вчора живіт так сильно болів...просто хапав...тверднув...хоч вранці була в лікарки,то все добре,був мягкий
    десь читала,що на 24 тижні важливо помітити і запамятати як відбуваються схватки при передчасних пологах...ото собі думаю чи то воно чи просто шлунок бушував+ нова для мене, печія

18. Уляночка

і мене нинька болить живіт...і лобок....

19. Nata

Nata Well-Known Member

20. Nastynya

та він сам ще не знає чи кр, він сказав що будем бачити по пологах, як малеча буде лежати, чи повністю попою чи ніжками чи може взагалі перевернеться:) але наперід потрібно лягти, такщо вже з понеділка буду в пологовому...

Статус теми:
Закрита.