Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я так розумію, що то через сідничне передлежання КР?! Але ж ляля ще має час повернутись...

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Я так розумію, що то через сідничне передлежання КР?! Але ж ляля ще має час повернутись...
    так, саме через це, ми чекаємо щоб перевернулась...

3. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, може ліпше в гілку про ПБ, але запитаю тут: яка на сьогодні у Львові ситуація з епідуралкою (Батальна, мед)? Мені перед другою операцією "ненав"язливо запропонували такого не робити" (ви ж подумайте про наслідки), чи щось зрушилося? Я би дуже не хотіла загального наркозу, але і ризикувати не хочеться (в розуміннія стати піддослідною для лікаря, котрий робить таке вперше:))

4. kitty

kitty Well-Known Member

ну ще планується пару хлопчиків, щоб ваші дівчатка не скучали :)

А малятко обовязково перевернеться, то ж тільки 38 тиждень пішов - моє малятко відколи зайняло правильне положення його змінювало ше два рази, тому ше є час

5. Nastynya

балуємо себе помідорками маринованими:) знаємо, що не можна, але дуже смачно!!!
    в нас сьогодні офіційно закінчився ремонт!!!ура!!!

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Настуня вітаю з закінченням ремонту!!! то дуууже важлива подія, знаю що кажу, бо в нас ремонт тягнеться вже два роки і наразі невідомо коли скінчиться. Через то наша маленька сім"я мусить бути тимчасово роз"єднана. Неможливо ж занести дитину в порохи.
    Добре що ваше гніздечко вже готове :)
    А ми доцю теж Софійкою назвали. Зараз взагалі бум на це ім"я :)
    Тримаю за тебе кулачки!!!!

7. Надька

Надька Well-Known Member

а я вчора так захотілось піцци що думала що капець. то чоловік купив. ох я собі дала....... то вже так на місяці 2..... а дальше можна знов щось таке....

8. Galya

Galya Well-Known Member

Є такий цікавий сайт - статистики у Львів. обл., там Софія вже не перший рік серед найпоширеніших. Серед знайомих бачу, що популярне це імя вже років 5-6 не менше.

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

За тою статистикою на першому місці Анастасія, на другому Софія. А наша мацьопа охрещена як Софія-Анастасія :)

10. puma

puma Well-Known Member

Я коли називала свою доцю Софією,то думала, що гарне ім"я і не дуже по
    ширене:girl_haha: А коли вже почали гуляти з мацьопою, то кожна друга Софійка.

11. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

)))) От і ми хочем Настя назвати)))))
    До речі, моя одногрупниця родила сама 1 листопада, хоча в неї теж було сідничне передлежання. Я їй порадила робити той прікол з навушниками і гарною музикою, що хтось тут розказував ще раніше, правда я не памятаю хто. В неї дитинка так на 38 тижні перевернулася.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, мій малий то якесь чудо ..товчеться лише, коли я на спину лягаю...але ж "пишуть", що ніня на спині лежати довго, а так хочеться його копнячків....

13. Romanivna

Romanivna New Member

в нас теж дуже сильно копається, як на спину ляжу. я так розумію, що йому то не подобається.
    тут тема про імена пішла. от і я голову ламаю, як назвати нашого хлопчика:confused:?

14. Уляночка

а він по-іншому і не копається..хіба трохи коли сиджу і то не копнячки, а булькотіння мого сечового!!!!!!!!!!так мені туди штовхається........

15. Nastynya

а мій інстинкт гніздування, сьогодні, зварював!!! ремонти закінчились, то тре було робити генеральне прибирання, причому, все хотілося зробити і зразу, а теперка ми змучились...:)

16. Ная

Ная Well-Known Member

Пішла я нині таки на УЗД-ліпше би не ходила,бо так розстроїлась,малятко перевернулось сідничками і має обвиття навколо шийки,я сама то чітко бачила:girl_sad:. Тішить то,шо кровоплин в пуповині добрий і зі зрілістю плаценти все налагодилося. Дитятко вже має півтора кіля.Підтвердилось,шо дівчинка:girl_smile:.
    Я от думаю,якшо робити всякі вправи для того шоб дитика перевернулась голівкою до низу,а,можливо,обвиття якраз її і не пускає,чи не можна тим зашкодити ше більше?..:girl_sad:

17. Drimka

Drimka Well-Known Member

Ная, мені лікарка казала, що дитятко голівкою вниз може обернутися в будь-який момент, як за 10 тижнів до пологів, так і за два тижні, так і за два дні, бо то є вигідніше для нього. А от щодо попувини, то впринципі дівчинка ще маленька, ще має місце щоб рухатись, отже є всі шанси, що вона сама розплутається, вона ж у вас розумниця!!! Просіть Бога і вірте, то на наступне УЗД вже потішите нас хорошою новиною!

18. Уляночка

ой..які ми всі однакові..я от через день іду і вже собі надумую..чого то він так тихо копається, що відчуває лише сечовий мій, чого він копається, коли я лягаю, може, то йому так зле, а спеціально лягаю на спину, щоб чути його, мо йому кисню не вистачає..вже поначитувалась про якийсь кровоплин в пуповині (щось з Любком мені про таке ніхто не казав)..а ще про обвиття пуповиною, старіння плаценти......короче..треба "вирубувати нет" , як каже Юрко....
    а потім сама себе півдня заспокоюю...це в тебе плацента по передній стінці, тому ти легше відчуваєш рухи, а на сечовий так копає, бо низька, певно, си ліг....і чого він має бути обмотаний чи сідницями лягти..а навіть, якщо так, то ще купу часу і він відмотається і гарно ляже...

Ная, а куди ходили..до Прокопчук?

19. Ная

Ная Well-Known Member

До Прокопчук,бо я на платному обліку і моя лікарка з нею співпрацює.
    А те обвиття було ше на 19 тижні-не хоче малятко розмотуватися,надіюся все ж на краще(але таки мусіла добряче виплакатися..,про все решта подумаю завтра...)

20. Leila

Leila Well-Known Member

Уляночко , я з своєю малою теж погано відчувала рухи, рідко і не сильно, теж переживала, плацента була на передній стінці, може дійсно є якийсь зв"язок. Бо навіть серцебиття трудно було вислухати лікарці на апараті, та плацента така велика і товста.

Статус теми:
Закрита.